Здравей Гост

СТРЕЛЕЦ

• 200 Отговора
  • 33331 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:СТРЕЛЕЦ
« Отговор #20 -: Ноември 08, 2010, 01:37:14 am »
Ласт_Кисс,  ;D темата е за Стрелците.... Не става дума сега за мен, за теб, за Марая или за която и да е от тук. Говорим общо за представителите на този знак. Аз познавам ( не съм смятала точно колко хора, не съм правила списък), но знам че бая пара ми заминава декември месец за подаръци, че доста рожденни дни има, доста Стрелци познавам. Всички те са ДОСУЩ еднакви!  Изключения правят тия с Мерк в Скорпион и Козирог, с тях малко се спогаждам. Останала съм с впечетление като цяло, че Стрелеца обича НА ВСЯКА ЦЕНА да се докаже и да се хареса ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.  А за истината, нямам думи, тя е номер 1, както и преценките ви. Другите кучета ги яли.

:57: Само в едно са еднакви ЧЕ НИКОГА И С НИКОЙ НЕ СИ ПРИЛИЧАТ И ,ЧЕ ВИЖДАТ ДАЛЕЧ НАПРЕД ПОВЕЧЕ ОТ НОСА СИ , НЕ ИЗПАДАТ В ДРЕБНИ ПОДРОБНОСТИ , ДОРИ И ДА ГИ ВПЕЧАТЛЯТ , ЗАЩОТО ТЕ СА ДАЛЕЧ , МНОГО ДАЛЕЧ! ;D ;D

АЙЯ , КАКТО ИМ СЕ ДЪРВИШ , ТАКА ЩЕ ТЕ ОДЪРВИ СТРЕЛЕЦ , ЧЕ СВЯТ ЩЕ ТИ СЕ ВИЕ.... ;D ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #21 -: Ноември 08, 2010, 01:39:48 am »
Всички те са ДОСУЩ еднакви!  Изключения правят тия с Мерк в Скорпион и Козирог, с тях малко се спогаждам. Останала съм с впечетление като цяло, че Стрелеца обича НА ВСЯКА ЦЕНА да се докаже и да се хареса ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.  А за истината, нямам думи, тя е номер 1, както и преценките ви. Другите кучета ги яли.

не обичам обобщенията, но си на прав път
покрай АС познавам съвсем отблизо и интимно ;D
но, не се пали много, опитай да ги разбереш и приемеш, че веднага се сещам за най-добрата си приятелка със стелиум в Дева, дето имаше непоносимост към Рибите, а то такова детенце и се роди ;D и до днес повтаря, че това дето най-недолюбваш, точно то ти се пада, при това безусловно ;D

« Отговор #22 -: Ноември 08, 2010, 01:41:44 am »
Всички те са ДОСУЩ еднакви!  Изключения правят тия с Мерк в Скорпион и Козирог, с тях малко се спогаждам. Останала съм с впечетление като цяло, че Стрелеца обича НА ВСЯКА ЦЕНА да се докаже и да се хареса ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.  А за истината, нямам думи, тя е номер 1, както и преценките ви. Другите кучета ги яли.

но, не се пали много, опитай да ги разбереш и приемеш, че веднага се сещам за най-добрата си приятелка със стелиум в Дева, дето имаше непоносимост към Рибите, а то такова детенце и се роди ;D и до днес повтаря, че това дето най-недолюбваш, точно то ти се пада, при това безусловно ;D

Хахаха,това е вярно за детенцето!
Имам една позната,след като й казаха термина,тя много искаше детето й да е Везни,хич не искаше да е Скорпион,ама то даже закъсня с 11дни и си се роди Скорпион  ;D така че....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #23 -: Ноември 08, 2010, 01:42:09 am »
Аз си ги обичам стрелците.Особено ми е приятно да контактувам с жени стрелци.Около мен все има стрелци.Майка ми,баба ми(Бог да я прости,беше любимият ми стрелец),мъжа ми също е стрелец.
Имам нептун ретро в стрелец и вертекс също в стрелец.

Винаги оптимистични,весели,леко е да се общува с тях.
Много са амбициозни,гонят целта.
Все за пари говорят.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #24 -: Ноември 08, 2010, 01:44:17 am »
мда.. стрелците винаги гледат някъде далеч в бъдещето, погледът им е отнесен, някъде другаде..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Ноември 08, 2010, 01:47:55 am »

Ти го каза Аброд , тя на мен не вярва! :kissd: :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Ноември 08, 2010, 01:49:12 am »
Права си, Аброуд. Знам, че това от което най-много бягаш това ти се пада. За детето, добре дошло, ще го възпитвам по ДЕВИШКИ!  :P

Но аз мъж Стрелец няма как да взема... Първо съм обещана  ;D  второ такова чудо около мен не може да се задържи, дори няма да ме забележи в една компания. В очите на един Стрелец изглеждам абсолютен шемет.  :P

Ха-ха , обещаното , не е като даденото! ;D

*

abroad

« Отговор #27 -: Ноември 08, 2010, 01:53:48 am »
aiia, бе аз те разбирам повече отколкото можеш до си представиш ;D, но пак да кажа, че категоричността води до силен отпор от другата страна (разбирай равно по сила противодействие) и току виж си усъмнала до Стрелче, дето няма как да изгониш, щото не ти е мъж, нито пък незначителен роднина ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Ноември 08, 2010, 02:02:51 am »
Права си, Аброуд. Знам, че това от което най-много бягаш това ти се пада. За детето, добре дошло, ще го възпитвам по ДЕВИШКИ!  :P

Но аз мъж Стрелец няма как да взема... Първо съм обещана  ;D  второ такова чудо около мен не може да се задържи, дори няма да ме забележи в една компания. В очите на един Стрелец изглеждам абсолютен шемет.  :P

Ха-ха , обещаното , не е като даденото! ;D

Абе, ти още малко ще ме омъжиш за Стрелец...  ;D  Е то и годежи се развалят, историята помни случки, ама Стрелец няма как да взема.  :P

С теб ще си приказваме на тази тема след няколко месеца.... ;D ;D....
Онова , което е написано на глава , на камък не отива! Позволи на Стрелеца да вижда през стени! Не го ограничавай! ;) ;D :wub:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #29 -: Ноември 08, 2010, 02:08:35 am »
Малко да разведря темата  ;D
Имаше едно мултипликационно филмче на сатирика Доньо Донев
( ама вие всички сте много млади, едва ли сте го гледали -за Зодиите )

Та в темата за Стрелеца дават един Стрелец - опъва лъка, прицелва се,
мери се, гласи се и накрая пуска стрелата.....после отива до "мишената",
изважда едно тебеширче от джобчето,  след което си нарисува едно кръгче,
около стрелата " прво в десятката "   ;D   ;)    :blink:

Много добре ги е нарисувал Бай Доньо  ;)

Естествени минерали и амулети

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #30 -: Ноември 08, 2010, 02:20:13 am »

:sagittariuss: :57: :86:

Еми, и аз това се опитвам да обясня, ама кой да чуе...  :P Вадят тебеширчето от джоба и нарисуват кръгчето около стрелата. Както на тях им е изгодно така си стрелят...  ;D

Важно е удоволствието от стрелбата, а не дали ще застреляш " заека "  :mellow:

Айя, нямаш ли " огън " в картата , защо се боиш от огъня ?
Без огъня всичко ще е застинало и посивяло  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Ноември 08, 2010, 02:22:32 am »

:sagittariuss: :57: :86:

Еми, и аз това се опитвам да обясня, ама кой да чуе...  :P Вадят тебеширчето от джоба и нарисуват кръгчето около стрелата. Както на тях им е изгодно така си стрелят...  ;D

Айя, нямаш ли " огън " в картата , защо се боиш от огъня ?
Без огъня всичко ще е застинало и посивяло  :-[

Лунна , ти отиваш в бисерите.... :wub: ;D

« Отговор #32 -: Ноември 08, 2010, 02:25:13 am »
aiia, бе аз те разбирам повече отколкото можеш до си представиш ;D, но пак да кажа, че категоричността води до силен отпор от другата страна (разбирай равно по сила противодействие) и току виж си усъмнала до Стрелче, дето няма как да изгониш, щото не ти е мъж, нито пък незначителен роднина ;D
Айя при теб се получава нещо като при мен с Близнаците или със стелиумите в Близнаци все бягам от тях и все такива ми се падаха....но ги приех да си живеят живота но не поне засега в моя дом!Колкото до Стрелците харесвам ги но са доста разпиляни и деспотични за моята Луна в Дева и все пак ги разбирам Ас ми е Стрелец авантюрите им са ми по вкуса!И още нещо не мисля че е лошо да си откровен пък дори и да не си съвсем прав  ;D!
ПС.Понякога Стрелците изпадат в тежки депресии колкото и странно да звучи......и докато не излязат на повърхността на всички около тях ще им трудно.....
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Ноември 08, 2010, 02:29:35 am »
Имам огън - Юпитер и Нептун са в огнени знаци , в Лъв и в Стрелец.  ;D
Да, точната дума е страх от огъня, някаква фобия имам. Пиперливи и пикантни неща не харесвам, а те са присъщи на огнените знаци.
Обичам спокойния живот ( твърде скучен за Стрелеца), лежерните изпълнения, такт, съобразителност, дипломация, премереност, сдържаност, дори скованост ( намирам чар в скованите хора) много са сладки като се притеснят. Давам им кураж да се отпуснат с един мек тон им казвам да се отпуснат.

А иначе огнените домове са Стрелец на ИЦ, голяма част от 7ми дом е Овен, а Лъва обхваща 11-ия ми дом.  
Управител на ИЦ е Юпитер в 11 дом Лъв.
Управител на 7ми е Нептун и пак е в Стрелец.
Управител на 11 дом е Слънце и се намира в 12 дом.

:rolf: :rolf: Умиране има-отърване нЕма! Така ми звучи! ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #34 -: Ноември 08, 2010, 02:32:44 am »

Ти го каза Аброд , тя на мен не вярва! :kissd: :wink2:
И при мен стана така.
Най-недолюбвам близнаците и такова дете родих ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #35 -: Ноември 08, 2010, 02:34:38 am »
"Управител на ИЦ е Юпитер в 11 дом Лъв."
-----------------------------------------------------

Ами ти го изявяваш този Юпитер в Лъв в 11-дом,
без да се усещаш   :blink:
( а той ти упр. и 7-дом , Нептун е втория упр. )

*

Stella

• 7765
« Отговор #36 -: Ноември 08, 2010, 02:36:47 am »
винаги има нещо скрито и тайно, лъжа, интрига, любовна история, не всички стрелци се задоволяват само с един партньор. [/b][/size]Казват едно, правят друго ( умишлено ). Наблюдението ми е върху жени и мъже :))

Хахахаха, точно при Стрелците всичко е на показ, тайни неща няма поне не задълго. Първо, защото много обичат да се хвалят и са демонстративни и второ, защото басма не цепят на общественото мнение.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Ноември 08, 2010, 02:38:25 am »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #38 -: Ноември 08, 2010, 02:39:56 am »
"Управител на ИЦ е Юпитер в 11 дом Лъв."
-----------------------------------------------------

Ами ти го изявяваш този Юпитер в Лъв в 11-дом,
без да се усещаш   :blink:

Може, възможно е.  ;D  Никога не съм твърдяла, че нямам трески за дялкане.
Напротив, имам много.  :P
Ще ти бъда благодарна да ми кажеш, как точно го изявявам...  :rolleyes:

Не го приемай като " трески за дялане " - изявява се по най-типичния
начин за комбинацията " Юпитер в Лъв в 11-дом"   ;)

« Отговор #39 -: Ноември 08, 2010, 02:41:33 am »
За Девата и Стрелеца - мъжете Деви са изключително запленени от Стрелкинята и понеже много ги сърби да се пуснат във водовъртежа, почват веднага да се заяждат. Но ако им падна, ще ме скъсат от целувки. Тая мъжка Дева що не я харесвам аз - щото само иска да е отгоре, да ме критикува, да ми се прави на шеф, ама на Стрелчето грам не му е до тва и бързо бяга. Жената Дева - познавам 3 такива - е ОБОЖАВАТ МЕ. Направо ме боготворят. Търсят ме, желаят ме, НО като майка. Аз жените Деви много ги харесвам и много се смея с тях, само има някой дето ми се правят на тежки и направо им слагам хикса и забравям че са на масата. Те бързо го разбират и обръщат другата страна. Тогава аз пак се усмихвам и вече почваме да мелиме.

Дори Стрелеца да не харесва някой, на него тва не му пречи, за разлика от много други зодии. Стрелеца или ще ви го каже или просто ще се опита да намери доброто у вас. Затова Стрелчока е подвижен - той върви само напред. Верно е, много често бърза и гори, рисува мишени след стрелбата, но бързо се вдига на крака. Това са хора които се зареждат от само себе си с енергия, защото са непрекъснато в движение, като автоматичните часовници без батерии.

Има много тъпи Стрелкини, признавам. Правят се на много важни, разни пластични операции, много модерни работи, много тежки, ала бала, обаче винаги са страшни купонджийки. Познавам и големи интригантки Стрелкини, само че там съм склонна да им прасна по един асцендент Рак или Скорпион, може и Теле. Тва е мое мнение, не казвам че съм права.

Стрелчока винаги иска да говори, да дудне, да ходи, да разглежда. Той е жаден за света и света е жаден за него. Ако впрегнете всички Стрелци на Земята и ги накарате да я въртят, можете да сте сигурни, че никога няма да спре.

Наистина сме склонни към депресии и много самовглеждане и задълбаване. Обичаме да си създаваме драми, да пишеме сценарии и да си правим филми. После бързо ни минава и обръщаме другата страна. Не си мислете че на нас ни е лесно и непрекъснато сме весели. На нас най-много от всички ни личи настроението на мутрата, другите поне могат да го прикрият, особено земните, че са по-уравновесени. Нас можете да ни вдигнете във въздуха с цвете, добра дума и усмивка, но можете да ни разбиете сърцето с една лоша дума или лош намек, дори да няма общо с нас.

Ние не искаме никой да е нещастен. Ако зависи от нас, всичко ще е цветя и рози и ще има много любов, секс и деца. Не сме лоши. Това ни носи неприятности - споделяме и се откриваме от раз, няма какво да се крие. Горделиви сме, имаме достойнство и рядко признаваме грешките си. Трябва да изпитаме всичко на собствен гръб за да го усетим. Не ни плаши болката, не се плашим от работа и спорт, не се плашим от деца и домакинство. Обаче можеме да сме много мързеливи и инатливи.

На моменти изключвам и нищо не ми дреме. Казала съм си, че тва си е моя ден и който иска да се е.е, аз искам да лежа, да пърдя и да си гледам ТВ. Другите да се оправят. Който иска съвет- да звъни и в 2 през нощта, аз лягам късно  ;D