Здравей Гост

СТРЕЛЕЦ

• 200 Отговора
  • 33370 Прегледи
Re:СТРЕЛЕЦ
« Отговор #80 -: Ноември 08, 2010, 04:35:35 am »
Еее,и аз искам!!!  :rolleyes: въпрос да задам де  :mellow:

Намисли си нещо конкретно и си го кажи наум. Когато си готова и го формулираш, ми кажи да хвърлям!  :blink:

Готова съм!Формулирах го на ум и на глас  :rolleyes:  :P

Твоето се нареди от раз! Имаш само няква жена, от която ти зависи или е в схемата на въпроса?

Значи има шанс,така ли?
А иначе нямам никаква представа каква е тази жена,за която говориш  :-\

Имаш добри изгледи. Има жена в нещата, или тя ще помогне, или ще каже добра дума, а може да се пробва да попречи, акцента е на нея.

« Отговор #81 -: Ноември 08, 2010, 04:36:19 am »
Алооо , МИЧКЕЕЕ ...кО стЪна моя боб.....
Мъже и кО? :rolf: :88:
Ето ти едно любимо парче... :-[ :-[ ;D

http://www.youtube.com/watch?v=-Wma2jQWhUE

Писах ти мъ, тури си диоптрите...виж на предната страницъ...

« Отговор #82 -: Ноември 08, 2010, 04:37:24 am »
Да, права си.

Скарахме се на 5ти октомври. Тогава тя ми хвърли и каза от 4 до 4 месеца ще се оправят нещата. Каза ми, че всичко е в моята глава и че за него всичко си е ОК, ама аз съм била проклетията. Каза ми, че съм му ценна, и че НЯМА да ми се обади. По друг параграф ще стане засечката, и че ще чуя хабер от него. А ние имаме много общи приятели и познати.

Има трудности, боба го показва. Според мен има някаква дезинформация един към друг между вас, или някой се прави на такъв какъвто не е и дезинформира другия. Той на свой ред се " пази ". Просто изчакай и си гледай кефа, аз може да те поканя на чай и да похарча некой друг лев  ;D ;D ;D

ПРИЗНАХ ТЕ!!!!!!!  :o

Е нема нужда, я съм си ясновидка, само като се науча на астрология ше ми викаш Маг Михаела  ;D ;D ;D

« Отговор #83 -: Ноември 08, 2010, 04:37:42 am »
Еее,и аз искам!!!  :rolleyes: въпрос да задам де  :mellow:

Намисли си нещо конкретно и си го кажи наум. Когато си готова и го формулираш, ми кажи да хвърлям!  :blink:

Готова съм!Формулирах го на ум и на глас  :rolleyes:  :P

Твоето се нареди от раз! Имаш само няква жена, от която ти зависи или е в схемата на въпроса?

Значи има шанс,така ли?
А иначе нямам никаква представа каква е тази жена,за която говориш  :-\

Имаш добри изгледи. Има жена в нещата, или тя ще помогне, или ще каже добра дума, а може да се пробва да попречи, акцента е на нея.

Дано да помогне,ама като го мисля по-скоро може да е някак по средата,та не се знае явно.  :(
Благодаря ти все пак,че ме просветли!  :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #84 -: Ноември 08, 2010, 04:38:54 am »
Алооо , МИЧКЕЕЕ ...кО стЪна моя боб.....
Мъже и кО? :rolf: :88:
Ето ти едно любимо парче... :-[ :-[ ;D

http://www.youtube.com/watch?v=-Wma2jQWhUE

Писах ти мъ, тури си диоптрите...виж на предната страницъ...

Еба го , да го...поФтори го .... :rolf: :rolf: :kissd: , много ме изкефи -паркинсона мееееее гггооооннниии.... :rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Ноември 08, 2010, 04:44:37 am »
НЕЗАБАВНО ДА СЕ ПРОМЕНИ НИК НЕйМА НА  МАГ МИИХАЕЛА!!!!!
 :wub: :wub: ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #86 -: Ноември 08, 2010, 04:45:18 am »
Една моя близка приятелка хвърля боб. Много е добра, признала съм я!
Та от нея знам, че когато се задава въпрос той се назовава, а ако касае конкретно хора, те се назовават задължително по име.
Примерно - Пенка ще бъде ли с Пенчо? Като отговора е валиден в рамките на 3,4,5,6 месеца, зависи колкото покаже боба. Има давност.

Да, така е. В случая аз казах: Ако се стане това което е намислила Марая, боба да се накити 9 на щит, 16 на порта, ако не боба да се разпръсне. На 1 хвърляне не се нареди, на 2 се нареди, но пак се колебая, защото на 2 ред отдясно остана само 1 зърно, а това значи че има въвлечен мъж. Иначе боба показа че й е пълно на сърцето.

Иииии, давай нататака , кво ме подпичксваш само.... ;D ;D ;D
Гледам твоите строежи и усещам , оохх сладостни сърбежи.... ;D ;D

Марая, второто се нарежда перфекно, но изчакай, няма да е веднага. Имаш жена и тревога, не се тревожи напразно!

« Отговор #87 -: Ноември 08, 2010, 04:45:59 am »
Може ли още един въпрос?! - само да не те заболи главата...  :P

Може по 2 на ден, така че това ти е второто  :blink: Намисли го много добре, нека е точен въпрос с да и не, конкретно.

« Отговор #88 -: Ноември 08, 2010, 04:48:24 am »

Може по 2 на ден, така че това ти е второто  :blink:

Ако не е нахално  :rolleyes: и не ти се спи вече де,може ли и аз втори опит,тъй де въпрос  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Ноември 08, 2010, 04:48:47 am »
Една моя близка приятелка хвърля боб. Много е добра, признала съм я!
Та от нея знам, че когато се задава въпрос той се назовава, а ако касае конкретно хора, те се назовават задължително по име.
Примерно - Пенка ще бъде ли с Пенчо? Като отговора е валиден в рамките на 3,4,5,6 месеца, зависи колкото покаже боба. Има давност.

Оффф , още не съм го намислила ...Баси , много си бърза  ;D ;D ;D и там ли бързаш....
Сега го задавам , меткай фасулЯ.... ;D ;D ;D

Да, така е. В случая аз казах: Ако се стане това което е намислила Марая, боба да се накити 9 на щит, 16 на порта, ако не боба да се разпръсне. На 1 хвърляне не се нареди, на 2 се нареди, но пак се колебая, защото на 2 ред отдясно остана само 1 зърно, а това значи че има въвлечен мъж. Иначе боба показа че й е пълно на сърцето.

Иииии, давай нататака , кво ме подпичксваш само.... ;D ;D ;D
Гледам твоите строежи и усещам , оохх сладостни сърбежи.... ;D ;D

Марая, второто се нарежда перфекно, но изчакай, няма да е веднага. Имаш жена и тревога, не се тревожи напразно!

« Отговор #90 -: Ноември 08, 2010, 04:52:44 am »

Може по 2 на ден, така че това ти е второто  :blink: Намисли го много добре, нека е точен въпрос с да и не, конкретно.

Да, зададох го на ум.  :mellow:

Ще се сбъдне. Това е нещо което не те тревожи на макс, но имаш все пак някаква тревога. Няма да е много далече времето когато ще се осъществи. Тревогата е напразна, дори бих казала ще стане в момент в който няма дори да мислиш за това а други неща ще те вълнуват.

« Отговор #91 -: Ноември 08, 2010, 04:53:42 am »

Ако не е нахално  :rolleyes: и не ти се спи вече де,може ли и аз втори опит,тъй де въпрос  :-[

Може, намисли си наум и като си готова ми кажи!

« Отговор #92 -: Ноември 08, 2010, 04:54:27 am »

Готова съм!  :blink:

« Отговор #93 -: Ноември 08, 2010, 04:54:50 am »

Да, зададох го на ум.  :mellow:

Ще се сбъдне. Това е нещо което не те тревожи на макс, но имаш все пак някаква тревога. Няма да е много далече времето когато ще се осъществи. Тревогата е напразна, дори бих казала ще стане в момент в който няма дори да мислиш за това а други неща ще те вълнуват.

Въпросът беше дали моето либе страда за мен...  :rolleyes:

Страда, страдаааа,ама сега няква работа ли има, учене ли, неква схема, дето го забаламосва малко и той се държи още. Ама ке мине време и ше се предаде без бой  ;D

« Отговор #94 -: Ноември 08, 2010, 04:58:27 am »

Не показва да стане. Има някакъв мъж и ти 2 пъти ми се появяваш във хвърлянето.

« Отговор #95 -: Ноември 08, 2010, 05:00:18 am »
Бях питала приятелката ми този въпрос, тя хвърли и ми каза , НЕ , НЕ СТРАДА, защото знае че всичко е временно, и че не те е загубил. И тя каза, че тревогата ми е напразна, и че на боба не се давало изобщо да има ПРОБЛЕМ между нас.  :o
А хорара тук каза, че много страда и малко съм объркана и за това те питах.  :P

Да, има работа. Извън града е. Бачка като луд.

Боба е малко като с астрологията - всеки го тълкува различно. Аз вкарвам и малко доза психология, доколкото ми се отдава и лека интерпретация. Това хвърляне показа че човека страда, тоест има проблем във въпроса, но за теб не е нужно да се притесняваш, защото няма от какво. Показва че има някакво забаламосване, нещо бави процеса. Според мен нещата ще се изяснят около Нова година, преди или след нея.

« Отговор #96 -: Ноември 08, 2010, 05:00:39 am »

Не показва да стане. Има някакъв мъж и ти 2 пъти ми се появяваш във хвърлянето.

Мда,има друг,заради който повече се колебая и не знам какво да правя.В момента съм на период изчакване,преди да взема крайно решение.Разбира се тоя друг мъж,който ти се появява - по-скоро от него зависи какво ще стане със зададения въпрос.  :-\

« Отговор #97 -: Ноември 08, 2010, 05:06:40 am »
Тука гледам нещо боб метате. Изпуснала съм.... :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #98 -: Ноември 08, 2010, 05:07:04 am »
Бях питала приятелката ми този въпрос, тя хвърли и ми каза , НЕ , НЕ СТРАДА, защото знае че всичко е временно, и че не те е загубил. И тя каза, че тревогата ми е напразна, и че на боба не се давало изобщо да има ПРОБЛЕМ между нас.  :o
А хорара тук каза, че много страда и малко съм объркана и за това те питах.  :P

Да, има работа. Извън града е. Бачка като луд.

Боба е малко като с астрологията - всеки го тълкува различно. Аз вкарвам и малко доза психология, доколкото ми се отдава и лека интерпретация. Това хвърляне показа че човека страда, тоест има проблем във въпроса, но за теб не е нужно да се притесняваш, защото няма от какво. Показва че има някакво забаламосване, нещо бави процеса. Според мен нещата ще се изяснят около Нова година, преди или след нея.

Да, така е. Права си. И според мен нещата ще се оправят декември месец. Уран трябва да тръгне директен... знам, че няма от какво да се притеснявам, но аз съм Дева и при това хипер аналитична. Да, нещо бави процеса, така е. Има нещо неразрешимо между нас поне на този етап.

Аз нали ги гледам нещата от хубавата страна, бих ти казала че това е много добре. Защото има период на осъзнаване на състоянието на човек, понякога от ежедневие и т.н. не се чувстваме себе си и съответно не сме себе си с другите около нас. Определено ще има развитие в отношенията ви, аз го виждам тоя момък много ухилен, незнам защо. има хубави очи, ти по тях ли го хареса?  :blink:

« Отговор #99 -: Ноември 08, 2010, 05:07:53 am »
Тука гледам нещо боб метате. Изпуснала съм.... :lol:

Бих ти хвърлила и на теб с удоволствие, но ти изобщо не вярваш в това и боба няма да се нареди...