Аз например съм била с двама раци, и двамата ги биваше. Ама може да е било и от тригона на слънцата ни, приличаха си в подхода, което ми харесваше.
Имала съм приятел Рак преди много години, умееше да ме кара да се чувствам обожавана. Това не е малко. Имам Марс в Рак. Но като цяло и на мен Раците ми се виждат обсебващи. В продължителен период не бих ги издържала. То на мен всички мъже ми се виждат обсебващи. Аз обичам свободата. Сега съм с Водолей с Луна в Близнаци (няма кой да ти даде повече въздух) обаче дори и той ми идва вповече на моменти. Все пак съм Стрелец. Необходимо ми е да поскитвам повече и да готвя по-малко.
Леле, 1 година бях със Стрелец, Венера и Слънце в Стрелец, аз съм Слънце в Рак, Луна и Венера в Близнаци, даже и аз, която обичам свободата си, не успях да дам на Стрелеца нужното, особено като ми зачаткаха слънцето няколко транзити и почнах да ставам обсебваща.
Интересното е, че между Рак и Стрелец привличането винаги е голямо, или поне на мен все Стрелци ми се лепят, но ги режа още докато ги видя, просто си знам стоката вече

По темата, не можах да реша какво да гласувам, но ще кажа, че това по скоро зависи от аспектите между Марс и Венера, Плутон и Слънце и т.н от колкото от зодията, но гласувах за Телец, понеже ми допада моя Телец, с акцентиран Огън... Уфф, много доминантен, много ми допада... Също от 2ма мъже Скорпион, само единият се представи подобаващо. Та така, по темата г-на Телец/Овен/Лъв и Скорпиона, но на него не му помня датата на раждане, така че не знам какво е било в натала, мога само да предположа, че е имал доста планети в Скорпион, понеже беше много обсебваща личност.