Здравей Гост

Секса и зодиите

• 154 Отговора
  • 31526 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Секса и зодиите
« Отговор #80 -: Октомври 02, 2013, 09:05:56 am »
За Скорпионите (мои наблюдения) - потентни, но нямат фантазия в леглото.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #81 -: Октомври 02, 2013, 09:07:34 am »
Аз пък нямам такива наблюдения за Скорпионите. Била съм с двама и не ми се струват най-сексуалната зодия. Единия просто ръгаше, да по няколко пъти на ден, всеки ден, чак писва! Другия беше направо асексуален и просто правеше еднотипен секс.

Най-готино ми е било с мъж Дева и мъж Телец. Разнообразие, продължителност, идеи, чувственост, просто секс  :rolleyes: ип забавление. Не норматив.
Ми начи Лъвовете с Асц Лъв и 1водомен стелиум в Лъв сме идеални...:)
Какво ви пречи да го кажете, не намммм...:))))
Хаххааххааххаа
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #82 -: Октомври 02, 2013, 09:11:46 am »
Сега сериозно, наистина мисля...
Според мен в секса с жената трябва да се държа и го правя, като с най долен парцал, а след това в социума и вербалната комуникация, като с принцеса и единствена!
Но за хубав секс, зодията и синастрията, биха могли да се тълкуват двустранно, все пак има воля и желание на индивидите.
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #83 -: Октомври 02, 2013, 10:15:07 am »
E хубаво де, как да гласувам като не съм пробвала всички зодии, а може и да съм пробвала някои без да им знам зодията. Освен това един представител не е достатъчен за обстойни изводи. На всичко отгоре синастрията е решаваща повече за добрия секс, отколкото слънчевия знак на партньора.

Ето пример - от двама телци единият по моя преценка беше гола вода, другият беше супер. Първият много се стараеше, вторият си беше естествен и нещата си се получаваха без усилие. Характерът на първия беше кофти, вторият си беше сладур и половина от всякъде.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #84 -: Октомври 02, 2013, 10:20:12 am »
Аз например съм била с двама раци, и двамата ги биваше. Ама може да е било и от тригона на слънцата ни, приличаха си в подхода, което ми харесваше.

« Отговор #85 -: Октомври 02, 2013, 10:29:40 am »
Аз например съм била с двама раци, и двамата ги биваше. Ама може да е било и от тригона на слънцата ни, приличаха си в подхода, което ми харесваше.

Имала съм приятел Рак преди много години,  умееше да ме кара да се чувствам обожавана. Това не е малко. Имам Марс в Рак. Но като цяло и на мен Раците ми се виждат обсебващи. В продължителен период не бих ги издържала. То на мен всички мъже ми се виждат обсебващи. Аз обичам свободата. Сега съм с Водолей с Луна в Близнаци (няма кой да ти даде повече въздух) обаче дори и той ми идва вповече на моменти. Все пак съм Стрелец. Необходимо ми е да поскитвам повече и да готвя по-малко.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Октомври 02, 2013, 11:02:21 am »
Аз пък нямам такива наблюдения за Скорпионите. Била съм с двама и не ми се струват най-сексуалната зодия. Единия просто ръгаше, да по няколко пъти на ден, всеки ден, чак писва! Другия беше направо асексуален и просто правеше еднотипен секс.

Най-готино ми е било с мъж Дева и мъж Телец. Разнообразие, продължителност, идеи, чувственост, просто секс  :rolleyes: ип забавление. Не норматив.
Хаххааххааххаа

Със стелиумен Лъв не съм била, но съм била с двама Лъвове с акцентирани Близнаци - Луна, Марс, Юпитер и Венера, Марс, Юпитер. Ами... умрела работа, поне по моите стандарти. Е, верно че съм претенция в това отношение.  ;D За единия мога да ти разкажа на ушенце, че не е за пред хората...  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #87 -: Октомври 02, 2013, 11:04:43 am »

Хаххааххааххаа

Със стелиумен Лъв не съм била, но съм била с двама Лъвове с акцентирани Близнаци - Луна, Марс, Юпитер и Венера, Марс, Юпитер. Ами... умрела работа, поне по моите стандарти. Е, верно че съм претенция в това отношение.  ;D
Кой разбира, при Лъва се спира...хахахахахахаххахаха...Леле смея се с глас...

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #88 -: Октомври 02, 2013, 11:15:50 am »

Имала съм приятел Рак преди много години,  умееше да ме кара да се чувствам обожавана. Това не е малко. Имам Марс в Рак. Но като цяло и на мен Раците ми се виждат обсебващи. В продължителен период не бих ги издържала. То на мен всички мъже ми се виждат обсебващи. Аз обичам свободата. Сега съм с Водолей с Луна в Близнаци (няма кой да ти даде повече въздух) обаче дори и той ми идва вповече на моменти. Все пак съм Стрелец. Необходимо ми е да поскитвам повече и да готвя по-малко.

Леле, 1 година бях със Стрелец, Венера и Слънце в Стрелец, аз съм Слънце в Рак, Луна и Венера в Близнаци, даже и аз, която обичам свободата си, не успях да дам на Стрелеца нужното, особено като ми зачаткаха слънцето няколко транзити и почнах да ставам обсебваща.

Интересното е, че между Рак и Стрелец привличането винаги е голямо, или поне на мен все Стрелци ми се лепят, но ги режа още докато ги видя, просто си знам стоката вече :)

По темата, не можах да реша какво да гласувам, но ще кажа, че това по скоро зависи от аспектите между Марс и Венера, Плутон и Слънце и т.н от колкото от зодията, но гласувах за Телец, понеже ми допада моя Телец, с акцентиран Огън... Уфф, много доминантен, много ми допада... Също от 2ма мъже Скорпион, само единият се представи подобаващо. Та така, по темата г-на Телец/Овен/Лъв и Скорпиона, но на него не му помня датата на раждане, така че не знам какво е било в натала, мога само да предположа, че е имал доста планети в Скорпион, понеже беше много обсебваща личност.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Октомври 02, 2013, 11:20:48 am »
Със Слънце и Марс в Телец ми е било най-добре от анатомична и техническа гледна точка  ;D, но и там липсва въображение, те са доста първични, няма лигавене.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #90 -: Октомври 02, 2013, 12:02:16 pm »
Най-голямата илюзия, която съм имала, че индивид с много огън в картата ще бъде сексуален, излезе тотално грешна.Четох някъде,че трябва земята и водата да са преобладаващи в натала.
Най-добре сексуално съм била с човек с преобладаващ воден елемент, но с Марс в Овен.Обичам само огнените Марсове в Овен и Лъв. ;)
Те зная как и подхождат агресивно и успяват да накарат жената да се чувства желана!

« Отговор #91 -: Октомври 02, 2013, 12:12:08 pm »
Най-голямата илюзия, която съм имала, че индивид с много огън в картата ще бъде сексуален, излезе тотално грешна.Четох някъде,че трябва земята и водата да са преобладаващи в натала.
Най-добре сексуално съм била с човек с преобладаващ воден елемент, но с Марс в Овен.Обичам само огнените Марсове в Овен и Лъв. ;)
Те зная как и подхождат агресивно и успяват да накарат жената да се чувства желана!
А за Марс в Близнаци?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #92 -: Октомври 02, 2013, 12:15:46 pm »
А за Марс в Близнаци?

Моят има Марс в Близнаци, не се оплаквам. Обича да експериментираме, а и аз съм по тези неща :)

« Отговор #93 -: Октомври 02, 2013, 12:23:33 pm »
А за Марс в Близнаци?

Моят има Марс в Близнаци, не се оплаквам. Обича да експериментираме, а и аз съм по тези неща :)
Ама и моя е бреее...моя е в 11ти дом...идеален си е..:)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #94 -: Октомври 02, 2013, 12:36:34 pm »
Нищо му няма на Марса в Близнаци ;DВсе пак на всеки му харесва това, което му е заложено в натала.
За мен лично е проблем двамата да имат различен темперамент.Аз имах такава връзка и я прекратих, една от причините беше ниското либидо на партньора е и не само.. ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #95 -: Октомври 02, 2013, 12:54:53 pm »
Нищо му няма на Марса в Близнаци ;DВсе пак на всеки му харесва това, което му е заложено в натала.
За мен лично е проблем двамата да имат различен темперамент.Аз имах такава връзка и я прекратих, една от причините беше ниското либидо на партньора е и не само.. ;D

Ох моето либидо никога не е било ниско, но и аз съм прекратявала връзка поради тази причина.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #96 -: Октомври 02, 2013, 12:56:11 pm »
Уж за Скорпионите пишат все, че били най-добри, че прониквали най-дълбоко, а като чета, май не е така.  ;D

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #97 -: Октомври 02, 2013, 01:09:40 pm »
Уж за Скорпионите пишат все, че били най-добри, че прониквали най-дълбоко, а като чета, май не е така.  ;D

:haha: :haha: :haha: прониквали най-дълбоко, ши ма умориш!!!

*

Veselin

• 2737
« Отговор #98 -: Октомври 02, 2013, 01:18:40 pm »
Ами така прочетох по-назад в темата, някой от форумците го беше писал, но май мнението беше от 2010.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #99 -: Октомври 02, 2013, 01:23:33 pm »
Ами така прочетох по-назад в темата, някой от форумците го беше писал, но май мнението беше от 2010.

Вече си в Бисерите, и да се оправдаваш няма връщане назад  ;D ;D