Здравей Гост

Подарък за Марая

• 180 Отговора
  • 19774 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Re:Подарък за Марая
« Отговор #20 -: Ноември 20, 2010, 07:32:40 pm »
Смяташ да си у Гръцко на Рд ли?  ;D

За сега да , ама може и да ми мине нЕкоя маца път.....

Такава маца ли?
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Ноември 20, 2010, 07:33:24 pm »
Да стане, както го искаш.  :blink: Променя ли се съществено солара, ако си там?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Ноември 20, 2010, 07:34:05 pm »
Да стане, както го искаш.  :blink: Променя ли се съществено солара, ако си там?

Нее..., чукни го и виж... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Ноември 20, 2010, 07:37:50 pm »
Питам, че сега хвъркам, после. Хубав ден.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Ноември 20, 2010, 07:40:48 pm »
Питам, че сега хвъркам, после. Хубав ден.  :blink:

:88: Uspeh!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #25 -: Ноември 21, 2010, 04:30:48 am »
Значи, аз вече съм писала една прогноза и ще гледам да не се повтарям, но да видим на второ четене какво ще забележа. :rolleyes:

9ти дом ми е много подчертан тази соларна година. Слънцето е У9ти, там сол МС, и соларното новолуние в съвпад с У9ти. Задграничните отношения ще имат голямо влияние. Не просто работа или пътувания зад граница. И високопоставен мъж – соларно МС в Лъв на 10ти.....чужденец. Тазгодишното МС е в Лъв - високопоставени особи, заради соларното новолуние в нат 1ви.

Пак искам да ти обърна внимание на аспектите към нат Марс – затъмнението с него на 4.01. и квадратът на транзитен Юпитер и съвпадат на прогресивна Луна – вече е 3 градуса и мисля, че е аспектът може да се каже, че е активен. Недей да налиташ на бой   :P , внимавай с остри предмети и с мъжете по принцип. И внимателно по заледените улици. Първата половина на годината Сатурн и Юпитер ще му направят мунданна квадратура и тъй като е във втори дали няма да рискуваш с голяма инвестиция?! Това начинание ми се струва да е много хазартно. В натала ти Марс получава само хубави аспекти и вероятно рискът ще си заслужава. И тъй като Марса ти е у5ти – дано инвестицията да се прояви и в любов, любов, любов.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Ноември 21, 2010, 04:35:50 am »
Значи, аз вече съм писала една прогноза и ще гледам да не се повтарям, но да видим на второ четене какво ще забележа. :rolleyes:

9ти дом ми е много подчертан тази соларна година. Слънцето е У9ти, там сол МС, и соларното новолуние в съвпад с У9ти. Задграничните отношения ще имат голямо влияние. Не просто работа или пътувания зад граница. И високопоставен мъж – соларно МС в Лъв на 10ти.....чужденец. Тазгодишното МС е в Лъв - високопоставени особи, заради соларното новолуние в нат 1ви.

Пак искам да ти обърна внимание на аспектите към нат Марс – затъмнението с него на 4.01. и квадратът на транзитен Юпитер и съвпадат на прогресивна Луна – вече е 3 градуса и мисля, че е аспектът може да се каже, че е активен. Недей да налиташ на бой   :P , внимавай с остри предмети и с мъжете по принцип. И внимателно по заледените улици. Първата половина на годината Сатурн и Юпитер ще му направят мунданна квадратура и тъй като е във втори дали няма да рискуваш с голяма инвестиция?! Това начинание ми се струва да е много хазартно. В натала ти Марс получава само хубави аспекти и вероятно рискът ще си заслужава. И тъй като Марса ти е у5ти – дано инвестицията да се прояви и в любов, любов, любов.

Много благодаря за милите думи :kissd:...
Az винаги се движа с кола ...най-много някоя катастрофа ;D ;D , ама по-добре да е с кола , че за сърдечни вече ми е късно.... :P ;D
Изгряваща Венера имам в солара..., това как би го тълкувала? :rolleyes: :blink: :wub:

« Отговор #27 -: Ноември 21, 2010, 04:44:12 am »
Изгряваща Венера имам в солара..., това как би го тълкувала? :rolleyes: :blink: :wub:

Аз я гледах тази Венера  :rolleyes: Откъм 12-ти е в съвпад с ЛФ. Мисля, че ще се прояви благодатна. Може да изисква отдаване  ;D
Въобще, планети в съвпад със соларна куспида задължително дават отражение на годината с основните си характеристики. Осите са във фиксирани знаци. Това, което ще правиш няма да ти и непознато. Няма да изисква от теб някаква нова нагласа.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Ноември 21, 2010, 03:02:38 pm »

Аз я гледах тази Венера  :rolleyes: Откъм 12-ти е в съвпад с ЛФ. Мисля, че ще се прояви благодатна. Може да изисква отдаване  ;D
Въобще, планети в съвпад със соларна куспида задължително дават отражение на годината с основните си характеристики. Осите са във фиксирани знаци. Това, което ще правиш няма да ти и непознато. Няма да изисква от теб някаква нова нагласа.

Много благодаря Аурора :kissd:
Знам , че соларната Венера е доста акцентирана....
Въобще забелязах , че активните планети са онези , които акцентират както прогресивната и дирекционна карта , така и соларната.....
Интересен е съвпада на Юпитер и Уран в 5-ти дом :rolleyes: :-\.....
Дали няма да ме изненадат с някое бебе в къщи.... :-\ :unsure:
Дъщеря ми е Дева , гаджето и Близнак ;D ;D , тежките транзити минаха да не решат да сключват брак? :rolleyes: ;D

http://www.youtube.com/watch?v=xIQ8Og2NnEE

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Ноември 22, 2010, 08:20:54 pm »
Maleee, втори соларен дом е в съвпад с нат. меркурий..., управител на 7-ми и 10-ти натални...., nared s towa sol.merkurij e w съвпад с куспидата на 2-ри натален. В солара меркурий упр. 8-ми соларен , а се намира във втори..., kuspidata на 11-ти соларен е в точен съвпад с наталните плутон и уран.... :o :o
Пр. меркурий е в точен тригон с Нат. Плутон и Уран....
Direkcionen Меркурий съвпад мидпоинт марс/венера....

Доста сложно ми се струва? :rolleyes:  :unsure:

*

Divna

« Отговор #30 -: Ноември 24, 2010, 10:04:15 pm »
Марая, понеже ти си много специална за мен /нека това не звучи като любовно обяснение  :blink:/реших да погледна в картата ти и да се опитам да напиша какво виждам в нея.

Силна, борбена, смела в делата и в думите си, бунтар по природа, ти защитаваш смело твоите позиции в живота. Важното за теб е да вървиш напред и нагоре и се чувстваш щастлива тогава, когато покажеш на света, че си победител. Не се страхуваш от предизвикателствата, а напротив за теб те са нужни, защото чрез тях ти се чувстваш жива. И ако някой се опита да се изпречи на пътя ти – тогава горко му, ти ще го пронижеш с острия си поглед и ще изпратиш отровна стрела право в сърцето му.
Знаеш как да се бориш, за да нямаш „дупки” в джоба си. Обичаш парите. И колкото повече, толкова по-добре. За теб те са онзи трофей, който си заслужла. Лесно може  да се каже, че владееш изкуството да правиш пари.
За теб комуникацията е важна. Чрез нея ти изразяваш себе си. Мисълта ти е бърза и дръзка. Това което е на сърцето ти е и на устата ти. Готова си да застанеш като истински войн и да кажеш на хората всичко, което мислиш за тях. В думите ти няма фалш и лицемерие. И ако някой не хареса това, което му кажеш, то това е негов проблем. Проблемът за теб е обаче, че твоите мисли са хранилище за минали спомени, които често носят болка. Трудно ти е да скъсаш с миналото. То сякаш е пуснало дълбоко корени в твоето съзнание. Опитай се да изчистиш ненужните спомени, защото те са като изсъхнали корени които чакат само да бъдат напоени с вода, за да избият отново. За да продължиш своя път, който ще те отведе до върха е нужно да изоставиш старите спомени, които ти носят болка. 
Ти имаш способността да се чувсваш добре навсякъде, където поставиш шапката си. Но домът е мястото, което можеш да почувстваш като рехабитализационен център, в който да можеш да възстановиш душевния си мир.
Душата се чувства сита в дома си. Опасността тук за нея е да не стана прекалено зависима от всички благинки, които е способна да си достави. За да се чувства добре душата е необходимо да намери нужния баланс и да задържи стабилни везните.
Домът, работата, децата и любовта са твоето багатство. Ти влагаш средства и сили, за да могат всички те да блестят с най-силния си блясък. Те са като шедьовър, който няма цена.

Следва продължение ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Ноември 24, 2010, 10:22:19 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=6SvxaNQ6d7M

Дивна.... :kissd: edno към едно ...Нямам думи! :'( ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Ноември 25, 2010, 01:11:35 pm »
Благодаря за времето Крис , както и за вложената енергия! :58:

Мисля , че както изтичащия солар , така и новия ще използвам на макс!
Прав си практична и прагматична съм....Ще разказвам.... :blink:
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 01:20:33 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Ноември 25, 2010, 01:22:41 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=T_Wshi2nwz0

За всички , които пишат в темата..... :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Ноември 26, 2010, 01:21:59 am »
Работят дирекциите момичета и момчета....
Мамка му и прасе...работи всичко! :72:

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #35 -: Ноември 26, 2010, 04:23:45 am »
Марая, много продуктивна година те чака.
Както беше споменато, дирекцията на Слънце върху Венера и сол.Венера в съвпад със сол.Асц навежда на любовни мисли. Ако не те удари сляпата, поне се забавлявай романтично (дори това е за предпочитане). Може и някакво начинание, свързано с красотата, или ти самата да се доразкрасиш. Венера в Козирог по принцип запазва красотата си с възрастта, но никога не е излишно още малко. Или поне й купи нови дрешки да се радва :)
Направи ми впечатление, че сол.Асц съвпада с дирекционните Уран и Плутон, а сол.МС - с дир.Юпитер. А дир.Юпитер е в тригон със Слънцето - ще имаш успех в начинанията.
Прогресивната Луна приближава Марс - ще има страсти, огън и жупел - внимавай като те обхванат такива настроения да бъдеш добре въоръжена и да има само мъже около тебе (те винаги си го заслужават  ;D)

Но Марая, защо Асцендент Скорпион? Ти изобщо не приличаш на такова нещо. Огънят изригва от тебе с всяка твоя дума, няма прикритост, завоалираност, дори всичко си казваш без бой  ;D. А скорпионовото си го имаш с квадрата на Слънце с Плутон. И интерсептирано Слънце - невъзможно! Интерсептираното Слънце никой не го бръсне, не му обръщат внимание. А за тебе подозирам, че умееш да се заявяваш навсякъде, където присъстваш.

Моето кристално кълбо казва, че ще имаш успешна и приятна година. Дано!!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Ноември 26, 2010, 04:33:17 am »
Марая, много продуктивна година те чака.
Както беше споменато, дирекцията на Слънце върху Венера и сол.Венера в съвпад със сол.Асц навежда на любовни мисли. Ако не те удари сляпата, поне се забавлявай романтично (дори това е за предпочитане). Може и някакво начинание, свързано с красотата, или ти самата да се доразкрасиш. Венера в Козирог по принцип запазва красотата си с възрастта, но никога не е излишно още малко. Или поне й купи нови дрешки да се радва :)
Направи ми впечатление, че сол.Асц съвпада с дирекционните Уран и Плутон, а сол.МС - с дир.Юпитер. А дир.Юпитер е в тригон със Слънцето - ще имаш успех в начинанията.
Прогресивната Луна приближава Марс - ще има страсти, огън и жупел - внимавай като те обхванат такива настроения да бъдеш добре въоръжена и да има само мъже около тебе (те винаги си го заслужават  ;D)

Но Марая, защо Асцендент Скорпион? Ти изобщо не приличаш на такова нещо. Огънят изригва от тебе с всяка твоя дума, няма прикритост, завоалираност, дори всичко си казваш без бой  ;D. А скорпионовото си го имаш с квадрата на Слънце с Плутон. И интерсептирано Слънце - невъзможно! Интерсептираното Слънце никой не го бръсне, не му обръщат внимание. А за тебе подозирам, че умееш да се заявяваш навсякъде, където присъстваш.

Моето кристално кълбо казва, че ще имаш успешна и приятна година. Дано!!!!

Много благодаря за вниманието... :88: и за отделеното време...

Защо АСЦ-Скорпион  ;D , защото е в последния градус и е в съвпад с ТОЛИМАН , единствената звезда , която освобождава от стара карма , както и от нова.Разбира се , че трябва да си изиграем картите , както трябва.....
Оххх, права си ... ;D интерсептирано или не , то е огнено слънце в дома на овена...Няма като как да не блести , понякога ме уморява -честно...., но това е моя избор и аз го приемам такъв.
Много благодаря още веднъж за прогнозата...Вярвам , че ще бъде много силна и успешна година с 365  красиви изгреви и залези... :58: :kissd:

« Отговор #37 -: Ноември 26, 2010, 05:49:05 pm »
Аз мога да ти кажа че следващата година втората половина ще има много секс, даже не съм ти гледала картата  ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Ноември 26, 2010, 05:56:41 pm »
Аз мога да ти кажа че следващата година втората половина ще има много секс, даже не съм ти гледала картата  ;D ;D ;D ;D

Уауу...., изплаших се... ;D

*

holanda

« Отговор #39 -: Ноември 26, 2010, 06:34:39 pm »
Марайкa,мен не ме търси за прогнози,но ти пожелавам много дива и щастлива соларна година  :88:

ето едно нежно поздрaвче.. :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=2rInQEQ-yUc

« Последна редакция: Ноември 26, 2010, 07:56:07 pm от жълтолилава »