Марая,аз също искам да се присъедниня към подаръка за теб и няма как Слънцето ми е върху АС-то!
Годината ще е доста динамична и изпълнена с финансови ангажименти (препълнен 2-ри соларен дом),които да доведат до възможност за развитие и разтеж,но не са изключени и спекулации от близки хора и връщане стари проекти,които вече не са актуалнии които трябва да бъдат отхвърлени,защото може би вече са неактуални и безсперспективни.Ще ти е трудно да забравиш миналото, да се освободиш от старите и до болка познати неща свързани по някакъв начин с ценносната ти система,но трябва,защото годината ще е един вид предстартов период за новото начало.2011 е изпълнена с планове и проекти свързани с големи организации,ще бъдеш много активана и връзките ти,създадени досега ще се окажат полезни за новите ти идеи.Соларната Венера е почти в съвпад със соларния АС,но е в 12-ти дом,което според мен говори за някакво ново (може би тайно) партньорство,което да те накара да преоцениш своите стремежи и цели и все пак внимавай пази се най-вече от обръжението си.
Марая,през тази година имаш голям акцент върху 5-ти дом-соларни Уран и Юпитер в 5-ти соларен дом,но и в 4-ти натален,което може би означава,че ще се върне обичта в дома ти или някое децата ти ще напусне дома,за да заживее самостоятелно.Прогресивната Луна у8 ще направи съвпад с натален Марс май ще имаш ново сексуално увлечение или нови партьори,които ще вложат нови пари в бизнеса ти,а и прогресивната Луна ще направи тригон с натален Уран подписване на нов договор,свързан с неочаквани партьорски инвестиции.Дирекционен АС също ще направи съвпад с натален Марс август 2011г.,което отново се свързно тези теми-инвестиции,любов,деца.Дирекционното (прогресивно) Слънце ще премине в нов знак Водолей-може би ще има и чуждестрани договори и нови хоризонти.Дирекционна Венера ще пресече оста ИС,което може би ще доведе до окончателното скъсване със старите окови,а и 2012 ще имаш прогресивно новолуние и според мен 2011 ще е част от подготовтката за новото начало.Марс в картата ти освен,че е добре поставен у5 и е съуправител на първи дом,който в случая е 4-тия партньор-мисля че вече си напът да го срещнеш,ако не си го срещнала вече,но съвпада на дирекционното (прогресивно) Слънце с натална Венера си действа,а и дирекционната луна върху Юпитер във 7-ми дом увеличава стремежа ти към едно по-добро и щастливо партньорство.
ПС.В навечерието на рождения ти ден ти пожелавам да си все пака жизнена,изпълнена с идеи и енергия,силна,за да се справиш с предизвикателствата и обичана,защото съм сигурна,че тогава ще си най-енергична и готова за нови предизвикателства!:58: