Здравей Гост

Подарък за Марая

• 180 Отговора
  • 19782 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Подарък за Марая
« Отговор #100 -: Декември 05, 2010, 01:50:45 am »
Maleee, 4e hubawi zaj4eta! Da gi nastiska6 naprawo!

Нали Дивна.. ;D Ей , от кога се моля като циганче за емотиконка дето гушка... ;D , ама ...ЙОК... ;D

Доби...позна! Заради годината на заека... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #101 -: Декември 05, 2010, 01:52:40 am »

Нали Дивна.. ;D Ей , от кога се моля като циганче за емотиконка дето гушка... ;D , ама ...ЙОК... ;D

e kakwo moge da ti donese saeka pres godinata?
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #102 -: Декември 05, 2010, 01:55:53 am »

Според китайския зодиак аз съм змия...и много ми пасва заека , вола и плъхчето...В такива години се очакват успехи...Късмет верочтно! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #103 -: Декември 05, 2010, 01:57:27 am »

Според китайския зодиак аз съм змия...и много ми пасва заека , вола и плъхчето...В такива години се очакват успехи...Късмет верочтно! :blink:

ti ako si smia as sam plah, koi ste mi garantira togawa, dali ste moga da uziweja tuk? :57:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #104 -: Декември 05, 2010, 02:06:05 am »
Е, вие ако сте змии и плъхове, аз съм прасе.  ;D Сега ще си направим един зоопарк във форума и Жином съвсем ще изтрещи от нас.   ;D

« Отговор #105 -: Декември 05, 2010, 02:06:58 am »
И една маймунка да се присъедини като експонат в зоопарка тогава!  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #106 -: Декември 05, 2010, 02:09:34 am »
Абе такива експонати като нас къде може на друго място да срещнеш?!  ;D
Никакъв кокошарник не е тук, а направо си е зоопарк.  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Декември 05, 2010, 02:11:25 am »

Aaa , i takowa ]e imam.... ;D

« Отговор #108 -: Декември 05, 2010, 02:25:04 am »

Aaa , i takowa ]e imam.... ;D

Кога? :О

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Декември 05, 2010, 02:26:33 am »
Целувке , сигурно в годината на маймунка.... ;D ;D

« Отговор #110 -: Декември 05, 2010, 02:28:13 am »
;D Ааа,добре,ти едно по едно ги караш  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Декември 05, 2010, 02:57:08 am »
;D Ааа,добре,ти едно по едно ги караш  :rolleyes:

Mi да , важното е да почнеш.... ;D ;)

« Отговор #112 -: Декември 05, 2010, 09:35:57 pm »
Марая,аз също искам да се присъедниня към подаръка за теб и няма как Слънцето ми е върху АС-то!

Годината ще е доста динамична и изпълнена с финансови ангажименти (препълнен 2-ри соларен дом),които да доведат до възможност за развитие и разтеж,но не са изключени и спекулации от близки хора и връщане стари проекти,които вече не  са актуалнии които трябва да бъдат отхвърлени,защото може би вече са неактуални и безсперспективни.Ще ти е трудно да забравиш миналото, да се освободиш от старите и до болка познати неща свързани по някакъв начин с ценносната ти система,но трябва,защото годината ще е един вид предстартов период за новото начало.2011 е изпълнена с планове и проекти свързани с големи организации,ще бъдеш много активана и връзките ти,създадени досега ще се окажат полезни за новите ти идеи.Соларната Венера е почти в съвпад със соларния АС,но е в 12-ти дом,което според мен говори за някакво ново (може би тайно) партньорство,което да те накара да преоцениш своите стремежи и цели и все пак внимавай пази се най-вече от обръжението си.

Марая,през тази година имаш голям акцент върху 5-ти дом-соларни Уран и Юпитер в 5-ти соларен дом,но и в 4-ти натален,което може би означава,че ще се върне обичта в дома ти или някое децата ти ще напусне дома,за да заживее самостоятелно.Прогресивната Луна у8 ще направи съвпад с натален Марс май ще имаш ново сексуално увлечение или нови партьори,които ще вложат нови пари в бизнеса ти,а и прогресивната Луна ще направи тригон с натален Уран подписване на нов договор,свързан с неочаквани партьорски инвестиции.Дирекционен АС също ще направи съвпад с натален Марс август 2011г.,което отново се свързно тези теми-инвестиции,любов,деца.Дирекционното (прогресивно) Слънце ще премине в нов знак Водолей-може би ще има и чуждестрани договори и нови хоризонти.Дирекционна Венера ще пресече оста ИС,което може би ще доведе до окончателното скъсване със старите окови,а и 2012 ще имаш прогресивно новолуние и според мен 2011 ще е част от подготовтката за новото начало.Марс в картата ти освен,че е добре поставен у5 и е съуправител на първи дом,който в случая е 4-тия партньор-мисля че вече си напът да го срещнеш,ако не си го срещнала вече,но съвпада на дирекционното (прогресивно) Слънце с натална Венера си действа,а и дирекционната луна върху Юпитер във 7-ми дом увеличава стремежа ти към едно по-добро и щастливо партньорство.

ПС.В навечерието на рождения ти ден ти пожелавам да си все пака жизнена,изпълнена с идеи и енергия,силна,за да се справиш с предизвикателствата и обичана,защото съм сигурна,че тогава ще си най-енергична и готова за нови предизвикателства!:58:
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Декември 05, 2010, 09:52:14 pm »
Марая,аз също искам да се присъедниня към подаръка за теб и няма как Слънцето ми е върху АС-то!

Годината ще е доста динамична и изпълнена с финансови ангажименти (препълнен 2-ри соларен дом),които да доведат до възможност за развитие и разтеж,но не са изключени и спекулации от близки хора и връщане стари проекти,които вече не  са актуалнии които трябва да бъдат отхвърлени,защото може би вече са неактуални и безсперспективни.Ще ти е трудно да забравиш миналото, да се освободиш от старите и до болка познати неща свързани по някакъв начин с ценносната ти система,но трябва,защото годината ще е един вид предстартов период за новото начало.2011 е изпълнена с планове и проекти свързани с големи организации,ще бъдеш много активана и връзките ти,създадени досега ще се окажат полезни за новите ти идеи.Соларната Венера е почти в съвпад със соларния АС,но е в 12-ти дом,което според мен говори за някакво ново (може би тайно) партньорство,което да те накара да преоцениш своите стремежи и цели и все пак внимавай пази се най-вече от обръжението си.

Марая,през тази година имаш голям акцент върху 5-ти дом-соларни Уран и Юпитер в 5-ти соларен дом,но и в 4-ти натален,което може би означава,че ще се върне обичта в дома ти или някое децата ти ще напусне дома,за да заживее самостоятелно.Прогресивната Луна у8 ще направи съвпад с натален Марс май ще имаш ново сексуално увлечение или нови партьори,които ще вложат нови пари в бизнеса ти,а и прогресивната Луна ще направи тригон с натален Уран подписване на нов договор,свързан с неочаквани партьорски инвестиции.Дирекционен АС също ще направи съвпад с натален Марс август 2011г.,което отново се свързно тези теми-инвестиции,любов,деца.Дирекционното (прогресивно) Слънце ще премине в нов знак Водолей-може би ще има и чуждестрани договори и нови хоризонти.Дирекционна Венера ще пресече оста ИС,което може би ще доведе до окончателното скъсване със старите окови,а и 2012 ще имаш прогресивно новолуние и според мен 2011 ще е част от подготовтката за новото начало.Марс в картата ти освен,че е добре поставен у5 и е съуправител на първи дом,който в случая е 4-тия партньор-мисля че вече си напът да го срещнеш,ако не си го срещнала вече,но съвпада на дирекционното (прогресивно) Слънце с натална Венера си действа,а и дирекционната луна върху Юпитер във 7-ми дом увеличава стремежа ти към едно по-добро и щастливо партньорство.

ПС.В навечерието на рождения ти ден ти пожелавам да си все пака жизнена,изпълнена с идеи и енергия,силна,за да се справиш с предизвикателствата и обичана,защото съм сигурна,че тогава ще си най-енергична и готова за нови предизвикателства!:58:

Колко ценно нещо са думите.... :blink: Как зад думите прозира истинската същност на човека...,как един монитор може да стопли душата ти , да те накара да преосмислиш , да премислиш , да разбереш посланието на другия....
Много ти благодаря Меригадже , много истински и с положителна енергия е зареден поста ти! :58:

Подарявам ти една много любима песен , ще се радвам ако ти хареса.... :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=-RJao1_qJwc

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Декември 06, 2010, 02:32:26 am »
http://vbox7.com/play:08e61330&al=1&vid=

;D ;D ;D

Имам въпрос , в момента при мен е МИЯ 21 , и ми предлага да отидем до Созопол сега....
Искам един бърз хорар....Добре ли ще мине пътуването? ;D ;D

21:30
Бургас
5.12.2010

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Декември 06, 2010, 02:50:23 am »

Ето карта... ;D ;D

« Отговор #116 -: Декември 06, 2010, 02:55:20 am »
Ми вие двете сте в квадрат - не сте на едно мнение. Сатурн е в 3ти. До тук - не.  Да не говорим, че по новолуние не се правят хорари  :rolleyes: СТойте си на топло там, където се намирате  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Декември 06, 2010, 03:03:06 am »
Ми вие двете сте в квадрат - не сте на едно мнение. Сатурн е в 3ти. До тук - не.  Да не говорим, че по новолуние не се правят хорари  :rolleyes: СТойте си на топло там, където се намирате  ;)

:kissd: :kissd:
Мия , много искаше да ми направи подарък и да отидем до СКАЛИТЕ НА СОЗОПОЛ.... ;D
А и има нещо , което мен ме спира и това е квадратурата на луната към наталните планети...
ДЪРТИЯ КОЗЕЛ - ДЕДО ВИ СИНУХЕ , много обича гъз път да му види и ми вика...*Ква квадратура на луната ма , тя е утре?* ВУТЕ ПЪШКА СЪС СИЛА МЪЖКА...,А ние се хилиме....

Мия вика сега ги яд , стоят със шушоните и се ядосват , че ние ще ходим в Созопол....

А има и още нещо- Мия казва , ти го правиш забавянето , видя ли сатурна къде излезе....

И още нещо има , което точно в този миг ме спира..... :wub: :wub:

« Отговор #118 -: Декември 06, 2010, 03:14:57 am »
Ти, Мия и пътуването сте в 5тия ти дом - хубаво ще се забавлявате. Управителят на пътуването Марс (ако пътуването е с преспиване, ако не - трябва да погледна Венера като У3) получава само хармонични апликиращи аспекти, вкл. секстил с Венера - ще срещнеш приятни хора. Последният аспект на Луната е съвпад с Марс. Само ме притесняват двете квадратури, които ще направи Луната преди да стигне Марс - с диспозитора на повечето главни герои в хорара Юпитер и твоя У7 Уран, който май е стационарен в момента.

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Декември 06, 2010, 03:17:10 am »
Ти, Мия и пътуването сте в 5тия ти дом - хубаво ще се забавлявате. Управителят на пътуването Марс (ако пътуването е с преспиване, ако не - трябва да погледна Венера като У3) получава само хармонични апликиращи аспекти, вкл. секстил с Венера - ще срещнеш приятни хора. Последният аспект на Луната е съвпад с Марс. Само ме притесняват двете квадратури, които ще направи Луната преди да стигне Марс - с диспозитора на повечето главни герои в хорара Юпитер и твоя У7 Уран, който май е стационарен в момента.

Става въпрос за много кратко пътуване...За два часа... ;D
Благодаря Мирабела... :wub: