Здравей Гост

Подарък за Марая

• 180 Отговора
  • 19765 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:Подарък за Марая
« Отговор #160 -: Декември 07, 2010, 10:24:37 pm »
Честит рожден ден на патерица, Марайче ;)
Желая ти да си винаги обичана, желана и усмихната!
И каквото си пожелаеш да бъде най-малкото, което да получиш  :P
 :88:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #161 -: Декември 07, 2010, 10:43:12 pm »
Честит рожден ден на патерица, Марайче ;)
Желая ти да си винаги обичана, желана и усмихната!
И каквото си пожелаеш да бъде най-малкото, което да получиш 
:P
 :88:

Мерси много Сладурче :kissd:

Почерпи се с любимите ми бомбонки... :58:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #162 -: Декември 07, 2010, 10:46:14 pm »
мммммммхмммммммм... обожавам шоколадовите изделия  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #163 -: Декември 11, 2010, 04:26:27 am »
http://www.vbox7.com/play:db106c3d  Марая честит рожден ден на патерица, пожелавам ти да си много щастлива здрава и винаги така упорита- ти го заслужаваш желая ти късмет и много истинска любов нека всичко,което си пожелаеш да ти бъде подарък от съдбата  :58:

*

Марая

• 28287
« Отговор #164 -: Декември 11, 2010, 04:30:35 am »
http://www.vbox7.com/play:db106c3d  Марая честит рожден ден на патерица, пожелавам ти да си много щастлива здрава и винаги така упорита- ти го заслужаваш желая ти късмет и много истинска любов нека всичко,което си пожелаеш да ти бъде подарък от съдбата  :58:

Благодаря! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #165 -: Декември 11, 2010, 04:36:20 am »
Как изкара празника аз бях много зает изминалата седмица и до края на годината ще е така нямам да имам време за нищо ти реши ли къде ще караш празниците ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #166 -: Декември 11, 2010, 04:45:18 am »
Как изкара празника аз бях много зает изминалата седмица и до края на годината ще е така нямам да имам време за нищо ти реши ли къде ще караш празниците ?

Не ме интересува..., дори и не ме вълнува ме кой си....

« Отговор #167 -: Декември 11, 2010, 04:51:39 am »
тогава ако кажеш ще спра да те притеснявам само ще ти кажа защото знам ,че искаше да знаеш кога съм роден въпреки че ще ми е много трудно.Не съм спрял да мисля зя теб нито за миг нито за един миг  :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Декември 11, 2010, 04:55:00 am »
тогава ако кажеш ще спра да те притеснявам само ще ти кажа защото знам ,че искаше да знаеш кога съм роден въпреки че ще ми е много трудно.Не съм спрял да мисля зя теб нито за миг нито за един миг  :(

Тогава говори! Щом не си спрял....,да мислиш! :rolf:
Вярвам ти..... :rolf:

« Отговор #169 -: Декември 11, 2010, 05:00:03 am »
 4 Ноември е датата на коята съм роден ако това има значение  ето и една много тъжна песен предполагам,че я харесваш http://www.vbox7.com/play:27cce9f3 лека вечер :'( :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #170 -: Декември 11, 2010, 05:07:02 am »
4 Ноември е датата на коята съм роден ако това има значение  ето и една много тъжна песен предполагам,че я харесваш http://www.vbox7.com/play:27cce9f3 лека вечер :'( :'(

;D ;D ;D , аз просто знаех...., че на това е способен скорпион....,само той може да си изяде опашката....САМО СКОРПИОН....
КЪСНО Е ...КЪСНО Е ЗА ВСИЧКО! ЗАРАДИ ТЕБ ПОПАДНАХ В ТОЗИ САЙТ....,НО ТАМ КЪДЕТО ПРИКЛЮЧВАМ , ПРОСТО ПРИКЛЮЧВАМ....ЗАБРАВИ! ЗАБРАВИ И МЕН..... :blink: ;)

« Отговор #171 -: Декември 11, 2010, 05:12:55 am »
И от мен нещичко за душата.

http://www.youtube.com/watch?v=W-CSZMt9Mos

Честит рожден ден, Марая!

*

Марая

• 28287
« Отговор #172 -: Декември 11, 2010, 05:14:54 am »
И от мен нещичко за душата.

http://www.youtube.com/watch?v=W-CSZMt9Mos

Честит рожден ден, Марая!

Благодаря Слънце! :blink: :wub:

Това е много специална песен за мен....,Вселената се грижи.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Декември 11, 2010, 06:05:07 am »
ИЗВОД::::

ТАМ КЪДЕТО ИМА СЪВПАД ИЛИ ТВЪРД АСПЕКТ  НА ЛУНА СЪС САТУРН И ПОПАДА В/У НОДАЛНА ОС ИЛИ ПЛАНЕТА УПРАВИТЕЛ НА 7-МИ ДОМ..., ВИНАГИ ИМА ПРОВОКАЦИИ....ВИНАГИ! :angry:

« Отговор #174 -: Декември 11, 2010, 05:36:10 pm »
Бааа, много съм изтървала, чета от тук от там - но в случая нищо не разбрах....каква провокация и защо. Аз спаааа. Ма щото се вписвам в това описание - ма в последно време не мога да влезна в час  :lol: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #175 -: Декември 11, 2010, 07:03:53 pm »
Бааа, много съм изтървала, чета от тук от там - но в случая нищо не разбрах....каква провокация и защо. Аз спаааа. Ма щото се вписвам в това описание - ма в последно време не мога да влезна в час  :lol: ;D

:-[ :-[ Мани ,мани...на дърти години...Тццц-тццц...
Някой май сме родени само за любов! ;D :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #176 -: Декември 15, 2010, 03:37:40 am »
Явно по солар ти се пишат и закъснели подаръци. :mellow: Да се включа с едно упражнение по темата, съставено единствено по солара, а ако има някъде неточности, ще бъда извинена, надявам се.

Очертава се да си загадъчна и не така експанзивна, както в друго време си била. 
Другите ще привличаш особено силно и ще очароваш не само силния пол, промяна във външността е вероятна.

Ремонти, нововъведения в дома.
Възможно е да се наложи да обърнеш внимание на здравето на децата, ще си в подчинена роля спрямо тях, ще се налага да отстъпваш, примири се.

Че ще се решават финансови въпроси е направо очебийно, не и без участието на Меркурий, тоест и документно нещо за уреждане предстои; а може би и ново начало по отношение на твоите придобивки, постъпления, които да дойдат от личната ти инициатива, таланти, ще има тук момент на разчистване и свежи идеи за развиване на възможностите ти за в бъдеще.

Силен 2-ри дом разбира се не са само пари и материалности, ще бъде година, в която може да осъзнаеш силата си по отношение на другите, ще се научиш как да я съхраниш и черпиш от нея, когато ти е нужна, но и за да бъдеш полезна на околните, ако усещаш такъв потенциал в себе си, го раздавай и създавай. 

Ще си ориентирана към някаква цел, свързана с група или организация, ще положиш ново и креативно начало там.

Пътуванията ти може да са свързани с повече удоволствия, отколкото с работа или заради партньор/и, с които да имаш приятни мигове на забавление, но любовта незнам до колко ще е тема на дневен ред. Ще си по-взискателна и сякаш неимпулсивна, ще анализираш и претегляш, ще поставяш правила, за да позволиш да е на първи план, да те събори някаква романтика имам предвид, нещо такова ми се струва. Може да не успявам да го формулирам и облека в думи добре, за да стане ясно.

Мисля, че е добре да търсиш моменти на отдих, да не се изтощаваш, защото в някои дни ще си претоварена, целеустремена със списък от задачи и това може да те подложи на нервно напрежение, преразход на енергия, което е излишно да си причиняваш, нещата ще се нареждат понякога от само себе си.

Така в края на този солар, обградена от приятели и семейство на маса за празника /в картата го виждам тва, ако някой пита ;D/, ще се чувстваш удовлетворена от свършеното и вдъхновена за следващи подвизи и вълнения  -  както е известно Стрелците не се спират нито сега, нито когато и да е, търсят нови хоризонти и със своя заряд са способни да осигурят енергия за много лични и чужди планове.         

Каквото и да е, дано дните, които ти предстоят, са по твоите виждания и воля. От мен попътен вятър и пожелание да намериш време да се насладиш на красиви места и преживявания, от които да запазиш скъпи спомени. :blink:   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Декември 15, 2010, 04:05:02 am »
Явно по солар ти се пишат и закъснели подаръци. :mellow: Да се включа с едно упражнение по темата, съставено единствено по солара, а ако има някъде неточности, ще бъда извинена, надявам се.

Очертава се да си загадъчна и не така експанзивна, както в друго време си била. 
Другите ще привличаш особено силно и ще очароваш не само силния пол, промяна във външността е вероятна.

Ремонти, нововъведения в дома.
Възможно е да се наложи да обърнеш внимание на здравето на децата, ще си в подчинена роля спрямо тях, ще се налага да отстъпваш, примири се.

Че ще се решават финансови въпроси е направо очебийно, не и без участието на Меркурий, тоест и документно нещо за уреждане предстои; а може би и ново начало по отношение на твоите придобивки, постъпления, които да дойдат от личната ти инициатива, таланти, ще има тук момент на разчистване и свежи идеи за развиване на възможностите ти за в бъдеще.

Силен 2-ри дом разбира се не са само пари и материалности, ще бъде година, в която може да осъзнаеш силата си по отношение на другите, ще се научиш как да я съхраниш и черпиш от нея, когато ти е нужна, но и за да бъдеш полезна на околните, ако усещаш такъв потенциал в себе си, го раздавай и създавай. 

Ще си ориентирана към някаква цел, свързана с група или организация, ще положиш ново и креативно начало там.

Пътуванията ти може да са свързани с повече удоволствия, отколкото с работа или заради партньор/и, с които да имаш приятни мигове на забавление, но любовта незнам до колко ще е тема на дневен ред. Ще си по-взискателна и сякаш неимпулсивна, ще анализираш и претегляш, ще поставяш правила, за да позволиш да е на първи план, да те събори някаква романтика имам предвид, нещо такова ми се струва. Може да не успявам да го формулирам и облека в думи добре, за да стане ясно.

Мисля, че е добре да търсиш моменти на отдих, да не се изтощаваш, защото в някои дни ще си претоварена, целеустремена със списък от задачи и това може да те подложи на нервно напрежение, преразход на енергия, което е излишно да си причиняваш, нещата ще се нареждат понякога от само себе си.

Така в края на този солар, обградена от приятели и семейство на маса за празника /в картата го виждам тва, ако някой пита ;D/, ще се чувстваш удовлетворена от свършеното и вдъхновена за следващи подвизи и вълнения  -  както е известно Стрелците не се спират нито сега, нито когато и да е, търсят нови хоризонти и със своя заряд са способни да осигурят енергия за много лични и чужди планове.         

Каквото и да е, дано дните, които ти предстоят, са по твоите виждания и воля. От мен попътен вятър и пожелание да намериш време да се насладиш на красиви места и преживявания, от които да запазиш скъпи спомени. :blink:   

Еее , Съни , много е красиво и много ти благодаря! От   :kissd:...
Винаги съм знаела , че нямам друг път освен този , които следвам...Ще коментирам....,надявам се когато изтече този солар всичките позитивни енергии и уроците усвоени от мен!
Беше много мило от твоя страна!
Обичам те Съни и ти благодаря още веднъж! :58:

http://www.youtube.com/watch?v=oIFmhye6fqw

*

Марая

• 28287
« Отговор #178 -: Юни 05, 2011, 02:26:29 am »
Марая,аз също искам да се присъедниня към подаръка за теб и няма как Слънцето ми е върху АС-то!

Годината ще е доста динамична и изпълнена с финансови ангажименти (препълнен 2-ри соларен дом),които да доведат до възможност за развитие и разтеж,но не са изключени и спекулации от близки хора и връщане стари проекти,които вече не  са актуалнии които трябва да бъдат отхвърлени,защото може би вече са неактуални и безсперспективни.Ще ти е трудно да забравиш миналото, да се освободиш от старите и до болка познати неща свързани по някакъв начин с ценносната ти система,но трябва,защото годината ще е един вид предстартов период за новото начало.2011 е изпълнена с планове и проекти свързани с големи организации,ще бъдеш много активана и връзките ти,създадени досега ще се окажат полезни за новите ти идеи.Соларната Венера е почти в съвпад със соларния АС,но е в 12-ти дом,което според мен говори за някакво ново (може би тайно) партньорство,което да те накара да преоцениш своите стремежи и цели и все пак внимавай пази се най-вече от обръжението си.

Марая,през тази година имаш голям акцент върху 5-ти дом-соларни Уран и Юпитер в 5-ти соларен дом,но и в 4-ти натален,което може би означава,че ще се върне обичта в дома ти или някое децата ти ще напусне дома,за да заживее самостоятелно.Прогресивната Луна у8 ще направи съвпад с натален Марс май ще имаш ново сексуално увлечение или нови партьори,които ще вложат нови пари в бизнеса ти,а и прогресивната Луна ще направи тригон с натален Уран подписване на нов договор,свързан с неочаквани партьорски инвестиции.Дирекционен АС също ще направи съвпад с натален Марс август 2011г.,което отново се свързно тези теми-инвестиции,любов,деца.Дирекционното (прогресивно) Слънце ще премине в нов знак Водолей-може би ще има и чуждестрани договори и нови хоризонти.Дирекционна Венера ще пресече оста ИС,което може би ще доведе до окончателното скъсване със старите окови,а и 2012 ще имаш прогресивно новолуние и според мен 2011 ще е част от подготовтката за новото начало.Марс в картата ти освен,че е добре поставен у5 и е съуправител на първи дом,който в случая е 4-тия партньор-мисля че вече си напът да го срещнеш,ако не си го срещнала вече,но съвпада на дирекционното (прогресивно) Слънце с натална Венера си действа,а и дирекционната луна върху Юпитер във 7-ми дом увеличава стремежа ти към едно по-добро и щастливо партньорство.

ПС.В навечерието на рождения ти ден ти пожелавам да си все пака жизнена,изпълнена с идеи и енергия,силна,за да се справиш с предизвикателствата и обичана,защото съм сигурна,че тогава ще си най-енергична и готова за нови предизвикателства!:58:

До тук , това е единствената прогноза която е вярна! До тук....
Всяко изречение е точно едно към едно....Има само едно изключение ,чиято реализация очаквам в следващите 6 месеца.... :rolleyes: :blink:

« Последна редакция: Юни 05, 2011, 02:30:55 am от Марая »

« Отговор #179 -: Юни 06, 2011, 04:32:23 am »
Марая,много се радвам,че съм познала много от нещата,които са ти се случили,а те като го прочетох са позитивни.Нека да имаме повече такава положителни събития,с които да се похвалим все пак ти преживя много и е време да ти се случват хубави неща!  :58:
Докато дишаш...надявай се!