Явно по солар ти се пишат и закъснели подаръци. :mellow: Да се включа с едно упражнение по темата, съставено единствено по солара, а ако има някъде неточности, ще бъда извинена, надявам се.
Очертава се да си загадъчна и не така експанзивна, както в друго време си била.
Другите ще привличаш особено силно и ще очароваш не само силния пол, промяна във външността е вероятна.
Ремонти, нововъведения в дома.
Възможно е да се наложи да обърнеш внимание на здравето на децата, ще си в подчинена роля спрямо тях, ще се налага да отстъпваш, примири се.
Че ще се решават финансови въпроси е направо очебийно, не и без участието на Меркурий, тоест и документно нещо за уреждане предстои; а може би и ново начало по отношение на твоите придобивки, постъпления, които да дойдат от личната ти инициатива, таланти, ще има тук момент на разчистване и свежи идеи за развиване на възможностите ти за в бъдеще.
Силен 2-ри дом разбира се не са само пари и материалности, ще бъде година, в която може да осъзнаеш силата си по отношение на другите, ще се научиш как да я съхраниш и черпиш от нея, когато ти е нужна, но и за да бъдеш полезна на околните, ако усещаш такъв потенциал в себе си, го раздавай и създавай.
Ще си ориентирана към някаква цел, свързана с група или организация, ще положиш ново и креативно начало там.
Пътуванията ти може да са свързани с повече удоволствия, отколкото с работа или заради партньор/и, с които да имаш приятни мигове на забавление, но любовта незнам до колко ще е тема на дневен ред. Ще си по-взискателна и сякаш неимпулсивна, ще анализираш и претегляш, ще поставяш правила, за да позволиш да е на първи план, да те събори някаква романтика имам предвид, нещо такова ми се струва. Може да не успявам да го формулирам и облека в думи добре, за да стане ясно.
Мисля, че е добре да търсиш моменти на отдих, да не се изтощаваш, защото в някои дни ще си претоварена, целеустремена със списък от задачи и това може да те подложи на нервно напрежение, преразход на енергия, което е излишно да си причиняваш, нещата ще се нареждат понякога от само себе си.
Така в края на този солар, обградена от приятели и семейство на маса за празника /в картата го виждам тва, ако някой пита

/, ще се чувстваш удовлетворена от свършеното и вдъхновена за следващи подвизи и вълнения - както е известно Стрелците не се спират нито сега, нито когато и да е, търсят нови хоризонти и със своя заряд са способни да осигурят енергия за много лични и чужди планове.
Каквото и да е, дано дните, които ти предстоят, са по твоите виждания и воля. От мен попътен вятър и пожелание да намериш време да се насладиш на красиви места и преживявания, от които да запазиш скъпи спомени. :blink: