Здравей Гост

Духовните връзки - къде , кога , как? Аспекти ,домове и знаци....

• 90 Отговора
  • 13223 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
близнаците са общуване, а стрелеца- вдъхновение  :blink:

Не само Мекурий е връзката с паметта , а Юпитер е духовността и хоризонтите отвъд реалното... :blink:

Ami ako Merkurii i Jupiter ne sa positiwno akspektirana, kakwa duhownost  moge da ima?

Всеки аспект , на планетите Меркурий и Юпитер е аспект ..., няма значение мажорен или минорен...Самия дом говори...
Просто разсъждавам Доби.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
близнаците са общуване, а стрелеца- вдъхновение  :blink:

Не само Мекурий е връзката с паметта , а Юпитер е духовността и хоризонтите отвъд реалното... :blink:

Ami ako Merkurii i Jupiter ne sa positiwno akspektirana, kakwa duhownost  moge da ima?

Всеки аспект , на планетите Меркурий и Юпитер е аспект ..., няма значение мажорен или минорен...Самия дом говори...
Просто разсъждавам Доби.... :blink:

Do tuk sam saglasen s teb, ze doma e basata na duhownosta i aspektite dopalnitelnoto utoznawane na temite!
Ako iikas moga da sloza Merkurii w domowete!
« Последна редакция: Декември 03, 2010, 06:06:02 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw&list=PL639433AD461FD2D6&index=79&playnext=4

:wub: :wub:

ДИВНА.....Обичам те! Ако сега ме четеш...изпращам светлина и много , ама много любов..... :wub: :'( :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw&list=PL639433AD461FD2D6&index=79&playnext=4

ДИВНА.....Обичам те! Ако сега ме четеш...изпращам светлина и много , ама много любов..... :wub: :'( :wub: :wub:

Posdrawi ot Divna
Марая, благодаря за песничката! Тя ми е много любима! Благодаря от сърце! Изпращам ти цялата си любов! И ще чакам скоро да се чуем. :88:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287

Posdrawi ot Divna
Марая, благодаря за песничката! Тя ми е много любима! Благодаря от сърце! Изпращам ти цялата си любов! И ще чакам скоро да се чуем. :88:

ТОВА СА ОНЕЗИ ДУХОВНИ ВРЪЗКИ ЗА КОИТО ГОВОРЯ! ТВОЕ ПРАВО Е И ТВОЙ ИЗБОР ДИВНА , АЗ ГИ УВАЖАВАМ , НО СЪС СЪЛЗИ НА ОЧИТЕ И ХЛИПАЙКИ ТИ КАЗВАМ...ЛИПСВАШ МИ...ПРОСТО МИ ЛИПСВАШ....НИЩО ДРУГО.... :03: :25:
ИСКАМ САМО ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВА!

http://www.youtube.com/watch?v=pvEK_L4jAN0
 :'( :'(
Моля те ДИВНА ...ВЪРНИ СЕ!

*

Марая

• 28287
Усещате ли се странно при пълнолуние?Гледате ли звездите, осветяващи знаците в живота ви?
В душата ви появява ли се една позната, но странна "мелодия", която разтърсва цялото ви същество, разлива се вътре във вас и ви кара да тръпнете в очакване?
Боли ли ви душата при странен знак, идващ незнайно откъде? Все едно, че не ви остава много и ще намерите най-после верния път?
"Плаче ли душата ви" на лунна светлина и моли ли се самотата й да свърши?
Вашата духовна половинка ви търси през времето и пространството...
Да се срещнеш със самия себе си и да събереш в едно цяло двете половинки на общата душа... На кого може да се случи?

Преминали през достатъчните изпитания, ние получаваме своята малка награда. И сме благодарни на Бог, че ни се случва, че сме осенени от "нещо". Чудото е станало в нас. И за нас...

Съществуват ли духовните връзки? - ДА! СЪЩЕСТВУВАТ ...ИМА ГИ....ТРУДНИ И РАЗЛИЧНИ , МНОГО НЕТИПИЧНИ И НЕСТАНДАРТНИ- ВРЪЗКИ НА ВСЕЛЕНАТА И ДУХОВНИЯ СВЯТ....ВРЪЗКИ НА ЕНЕРГИИТЕ...ИМА ГИ... :'( ;D ;D

*

Milkyway

• 3770
Аз имам акцентирана ос 3-9ти дом.
Интерсептирани стрелец(5ти) и близнаци(11ти).Имам заключен ретро нептун в 5ти дом опозиция сатурн 11ти.
Имах силна духовна връзка с покойната ми(починала почти една година баба).Затова сега започвам да усещам едно колебание  и тъга,че тя не прави контакт с мен от отвъдното.Поне аз не го усещам.
Започвам да се чудя вече дали съществува отвъдно.Навремето силно вярвах в това.Но понеже не получавам отговор от нея,вярата ме напусна.Вярата,че съществува отвъдно.
Тази силна духовна връзка много ми липсва.
Аз говоря с нея,но тя не ми отговаря,дори не я сънувам.
Знам,че не трябва да се ровя в това,но...
В момента тр нептун ми е на 1 гр в 8ми дом.

Иначе мисля дали съм имала с приятели духовна връзка...сигурно.
Просто към някои хора изпитвам голяма симпатия без дори да ги познавам.

*

perla

• *
  • 73

Да се срещнеш със самия себе си и да събереш в едно цяло двете половинки на общата душа... На кого може да се случи?

Случва се на онези, които са слушкали в предишен живот и сега си получават наградата.  :blink:  Всеки си получава онова, което си е надробил.  ;)

*

nerealna

то такова нещо като логика във вселената може и въобще да няма.

и аз не мога да приема теорията за наказанията и наградите последващи от минал живот.
звучи ми като кармичните забрани на алена  ;D

вярвам в прерждането, но мисля че идваме на земята, за да преживеем различни опитности ..
така, ако в този живот си добър, означава че ще имаш оттук нататък само щастливи животи ..как тогава ще изпиташ страданието, за да можеш да разграничиш щастието ...

*

Asol

• 4140
Казва ли ти някой ?  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
ВиждМарая, отново установих, че нищо случайно няма на този свят. аш някого и усещаш как този човек не е случаен за теб. Все едно някой ти го изпраща. Ти се вълнуваш от него, той се вълнува от теб...Гледате се като стари познати, следите се с поглед, търсите контакт един с друг.Веднага разбираш, че е специален в твоя живот. И преди съм го усещала почти веднага. Уникално е просто.
Историята продължава...Симпатиите не могат да се скрият. Може да е след време-малко, много,никой не знае, но никога не остава без продължение.В момента си мислех точно за това. Отново срещнах такъв човек...

Радвам се за теб! :blink:

Е това болтваното ...то откъде идва? Как се случва , защо и кога? :blink:

Това чувство изпитах, когато за първи път видях съпруга ми - в момента, в който се погледнахме, знаехме, че тази среща не е случайна, струваше ми се едновременно толкова далечен и толкова близък.
Просто чувство, неописуемо.
Но за да се случат нещата имаше много пречки, затова мина доста време, докато се разкрием.
Колкото и да се обичаме обаче, връзката ни е много трудна.
Неговото Слънце и СЛВ попадат в моя 4-ти дом и са в опозиция на моите.
Сатурна му е стъпил здраво върху моята Луна, а Урана му върху моя Марс.
Неговият стелиум в Стрелец (Марс, Юпитер, Нептун) попада върху моя Нептун.

*

Марая

• 28287

Духовната връзка може да бъде и връзката с приятелка , как мислите?

*

Рая

• **
  • 1094
Може, разбира се,  въпреки че аз не вярвам в безрезервното приятелство между жени.
Виж за мъжете съм сигурна, че могат да ти бъдат истински приятели без да искат нищо в замяна и без да завиждат и говорят зад гърба ти.

*

Марая

• 28287
Може, разбира се,  въпреки че аз не вярвам в безрезервното приятелство между жени.
Виж за мъжете съм сигурна, че могат да ти бъдат истински приятели без да искат нищо в замяна и без да завиждат и говорят зад гърба ти.

По принцип си много права Рая..., при жените често се случват тези неща... :blink:
Мога да кажа , че една от силните духовни връзки , които съм имала е била с Ванга....Това всъщност е единствената връзка с жена...

*

Diyana

• 2705
Не разбирам това разграничение. Всяка връзка, която имам и е оцеляла във времето, е и духовна връзка за мен. И въобще, какъвто и да е контакт с друго човешко същество, ако е докоснал нещо в теб, се осъществява на духовно ниво. Аз имам десетки "духовни" връзки, като някои от тях, освен "духовни", са още и сексуални, и любовни, приятелски, роднински, колегиални, и всякакви.

При всеки значим човешки контакт с някого, колкото и да е продължил, духът ни получава и отдава енергия.

Ние не се свързваме като лишеите. Какви ти тук близнаци, и стрелци. Връзките въобще, способността да търсиш и срешнещ другия, който и да е той, е по Венера. Духовните ни стремежи, начинът, по който разкриваме духа си, не са ли по Слънце, това, което ни подхранва, и от което се нуждаем, за да се чувстваме завършени духовно, не е ли по Луна, срещите, чрез които израстваме и развиваме духа си, не са ли по възлите, тези, чрез които концентрираме и възпитаваме духа си - по Сатурн и т.н.

Меркурий е средството за комуникацията, физическите похвати, инструменти и прийоми, чрез които общуваме, речта и езикът, като такива. Той не носи смисъла, който предаваме посредством общуването, нито отговаря за способността ни да се свързваме с другия, да осъществяваме контакт. Или представите ми са тотално объркани.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
Усещате ли се странно при пълнолуние?Гледате ли звездите, осветяващи знаците в живота ви?
В душата ви появява ли се една позната, но странна "мелодия", която разтърсва цялото ви същество, разлива се вътре във вас и ви кара да тръпнете в очакване?
Боли ли ви душата при странен знак, идващ незнайно откъде? Все едно, че не ви остава много и ще намерите най-после верния път?
"Плаче ли душата ви" на лунна светлина и моли ли се самотата й да свърши?

Преминали през достатъчните изпитания, ние получаваме своята малка награда. И сме благодарни на Бог, че ни се случва, че сме осенени от "нещо". Чудото е станало в нас. И за нас...

Съществуват ли духовните връзки? - ДА! СЪЩЕСТВУВАТ ...ИМА ГИ....ТРУДНИ И РАЗЛИЧНИ , МНОГО НЕТИПИЧНИ И НЕСТАНДАРТНИ- ВРЪЗКИ НА ВСЕЛЕНАТА И ДУХОВНИЯ СВЯТ....ВРЪЗКИ НА ЕНЕРГИИТЕ...ИМА ГИ... :'( ;D ;D

Имам една приятелка, тя преди време написа книга за духовните връзки. Мисля, че книгата започваше по подобен начин......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
За да има духовна връзка , според мен трябва да има интереси...в определени области включващи пътя на душата...нейното израстване , нейните стремежи , нейните потребности...
За мен това са много специални връзки , при които контакта може да бъде осъществен дори и с мълчание или по телепатичен път....
Не бих казала , че всички хора , които срещаме в живота си са носители на духовни връзки....
Обмен има , но той е далеч по-различен от духовността за която говоря.... :blink:

*

elfidka

• 3129
Според мен духовното израстване трябва да се търси на друго място а не в аспекти с Меркурии. Възможно е и той да играе роля но не е главната.Пътя по който трябва да се развива дадена душа не е ли Северния лунен възел, темата е неговия знак, дом, аспекти  ?
И според мен повечето духовни връзки не са от лесните.
С течение на годините започвам да се убеждавам. че това мирът, хармонията които много често търсим във връзките си, си е бош лаф работа. Няма ли пресичане на интереси - няма движение и развитие....
Ясно е, че раждайки се на тази планета, никои не е дошъл на курорт и всеки поема своя път.
А духовните връзки са именно тези които ни тласкат да се развиваме.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
Според мен духовното израстване трябва да се търси на друго място а не в аспекти с Меркурии. Възможно е и той да играе роля но не е главната.Пътя по който трябва да се развива дадена душа не е ли Северния лунен възел, темата е неговия знак, дом, аспекти  ?
И според мен повечето духовни връзки не са от лесните.
С течение на годините започвам да се убеждавам. че това мирът, хармонията които много често търсим във връзките си, си е бош лаф работа. Няма ли пресичане на интереси - няма движение и развитие....
Ясно е, че раждайки се на тази планета, никои не е дошъл на курорт и всеки поема своя път.
А духовните връзки са именно тези които ни тласкат да се развиваме.

:72: , именно , само , че аз си мисля , и за Юлв...По-скоро от там ми се струва да тръгва такава връзка. Опита ,които душата е събрала.... :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
Да по принцип нодалната ос като цяло, говори много.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева