Никога не чух 'Обичам те" от Слънце Риби,Луна Козирог,Марс Рак.По ирония на съдбата това беше мъжът,на когото най-често съм повтаряла тези думи.А знам,че дори да не ме е обичал толкова силно ,колкото аз него,все пак е имал някакви чуства-факт е ,че до ден днешен ми звъни и иска да продължим.Аз не искам,за нищо на света.
Добре,че всяко нещо си има край.Вярно,че 3 години се лутах в лабиринт и не знаех как и защо съм там,ама му се видя края.Чудя се на Дейзи и нейната многогодишна тръпка.Мисля,че на мен не би могло да ми се случи толкова много години да обичам безусловно.Все пак Нептун ми беше налегнал Слънцето във въпросния период и затова се превърнах в" многострадална Геновева".
Преди години Слънце Везни,Луна Телец и Марс Дева не се уморяваше да ми казва и доказва колко ме обича-от първата среща та чак до края.Беше много пълноценна връзка до момента ,в който работата опря до венчило и близнашкия ми Марс се поуплаши и избяга с мръсна газ.
Слънце и Луна в Лъв и Марс Дева обичат силно,не ги е страх да повтарят вълшебните думички,само че иска да е водещ във връзката и сам да диктува любовта. ;DЗамина и той по канален ред.
Овньо с неговата Луна/Рак и Марс/Водолей пръв ми каза ,че ме обича. :PБез увъртания,чудения,подготовки,свещи ,вечери и армагани,а директно и неочаквано,като гръм от ясно небе.Ей това ми харесва в него-очаквам едно,а получавам друго.