Здравей Гост

Казват ли мъжете обичам те и кога? Кой знаци признават чувствата си?

• 258 Отговора
  • 44334 Прегледи
А скорпионка, това, че се бави, означава ,че когато в крайна сметка стане нещо, всичко ще е внимателно преценено и няма да е лъжа и измама. ако ти каже някой ден, че те обича, това ще бъде истинска привилегия.
Е, стига да не чака толкова време да те целуне, разбира се ;D

Не бива да чакаш дълго.... ;D ;D

Wseki poluzawa partnora koito e saslizil, nesawisimo dali mu hareswa ili ne. :rolf:
ЕЕЕ значи мойта огнена лъвско-скорпионска натура, пламенна, огнена, жарка, заслужава секси спрамевлижец, който да мме върти на бавен огн ли?? не ееееене!!!

E toi ako e sramezliwez nama waobste chans pri teb. :85:
Има, защото е супер, а че е много тегав на тема хайде да се видим, е така...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
А скорпионка, това, че се бави, означава ,че когато в крайна сметка стане нещо, всичко ще е внимателно преценено и няма да е лъжа и измама. ако ти каже някой ден, че те обича, това ще бъде истинска привилегия.
Е, стига да не чака толкова време да те целуне, разбира се ;D

Не бива да чакаш дълго.... ;D ;D

Wseki poluzawa partnora koito e saslizil, nesawisimo dali mu hareswa ili ne. :rolf:

Партньори при мен..., не виждаш ли какво става...Е това е Юпитер в Близнаци.... ;D Добре , че нямах стелиум там....,направо съм за Монголия... ;D ;D

jupiter w blisnazi mogat i dobri poeti da badat w lubowta. :rolf:

Сериозно ли?! ;D Сега остава да ме изкараш и поетеса и оЙде коня У рЯката... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Скорпионка, и при мен понякога се развиват бавно нещата в началото, ама после не можеш ги спря. Тъй че не губи надежда.
Аз от мъж Дева имам много добри впечатления ;)

Мда, Доби, какво ще ми говори за Луната и звездите, ще ми рецитира поезия, ще ми казва, че съм чиста като момина сълза и тем подобни дивотии. Не е ли мъж да ме сграбчи, да ме остави без дъх, да ме води, дори на моменти да изглежда, че ме принуждава (а аз въпреки, че се дърпам, знам, че го искам), просто не може да стигне нито до леглото ми, нито до сърцето ми  :blink:
Е, Марая, на мен оста 1-7 дом ми е подвижна все, какво да направя, като ми се изсипват толкова много, а половината от тях не осъзнават това, което написах по-горе  ;D

A be maza trabwa da poema winagi iniziatiwata, a zenata ima prawo da kaze NE! Istinskite maze go prawat.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

nerealna

юпитер в близнаци дава много и най-различни преживявания и чувства ;) все нови, нови ...цял живот...  ;)

*

Stella

• 7765
какво значи "бързо" и какво значи "бавно" да си признават чувствата. Аз бих използвала думите "лесно" и "трудно".
Всички мъже, с които съм била са ми казвали, че ме обичат - рано или късно, няма значение, важното е да го чувствам и да го показват по всички начини. Сегашният ми приятел го излъчва непрекъснато, така че аз не се съмнявам изобщо - усещам го в погледа му, в гласа му, в отношението му към мен - Слънце в Овен с асцендент Скорпион, Марс в Рак в тригон с Венера в Риби. Но ние и двамата имаме Венера в Риби и начинът по който изразяваме чувствата си е много сходен - разбираме се без думи и аз нямам нужда да чувам "Обичам те!", аз просто ЗНАМ.

Най-странната птица в моя живот беше с Венера и Слънце в Дева в опозиция на моята Венера- никога не си призна чувствата и на думите: "обичам те!", спонтанно изречени от моята уста, той отговаряше : "Благодаря". Представяте ли си - "Благодаря!" Когато усети края, намери заоалиран начин да си признае, но аз вече не го исках. Девите поначало са много трудни в изразяването на чувствата - била съм с двама и с двамата имах подобен проблем. като усетят "дебелия край", правят и невъзможното, обаче уви!

Водолей с Венера в Овен си призна чувствата по време на секс и особено на романтична музика - Марс в Риби.
Ракът направо ме попита :"Обичаш ли ме!" Рибите ги е срам и го правят обикновено под влияние на алкохола или когато си слаба и болна и трябвада се грижат за тебе. Трябва да се чувстват по-силните, а жената да е уязвима.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

юпитер в близнаци дава много и най-различни преживявания и чувства ;) все нови, нови ...цял живот...  ;)

Е и в Стрелевц би трябвало да дава същото.. а в Близнаци не е ли по-скоро на ментално ниво, торст много мислене, премисляне и учене?

*

Stella

• 7765

Е и в Стрелевц би трябвало да дава същото.. а в Близнаци не е ли по-скоро на ментално ниво, торст много мислене, премисляне и учене?

именно
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Скорпионка, и при мен понякога се развиват бавно нещата в началото, ама после не можеш ги спря. Тъй че не губи надежда.

Мда, Доби, какво ще ми говори за Луната и звездите, ще ми рецитира поезия, ще ми казва, че съм чиста като момина сълза и тем подобни дивотии. Не е ли мъж да ме сграбчи, да ме остави без дъх, да ме води, дори на моменти да изглежда, че ме принуждава (а аз въпреки, че се дърпам, знам, че го искам), просто не може да стигне нито до леглото ми, нито до сърцето ми  :blink:
Е, Марая, на мен оста 1-7 дом ми е подвижна все, какво да направя, като ми се изсипват толкова много, а половината от тях не осъзнават това, което написах по-горе  ;D
Абсолютно!! Усеща се в делата му, в обгрижването така е..!! А и делата са по-силни от думите според мен 

A be maza trabwa da poema winagi iniziatiwata, a zenata ima prawo da kaze NE! Istinskite maze go prawat.
Естествено, Марс и Овен все пак символизират мъжката сила по принцип, така че всяка жена иска това до някаква степен. Но докато една приятелка с Марс в Риби си харесва нейния скромен и срамежлив мъж вече 4 години, аз с такъв кротък и 4 дена не мога. ;D
Стела, за девите си права, но това, че не изразяват чувствата си, не значи, че ги няма. Те също могат да обичат, но просто действията за тях са по-важни от думите. Да де, това не попречи на един мъж със стелуим в дева (споменат по-горе) да ми се обясни в любов няколко пъти, без да го мисли (пиян), но мисля, че Слънцето в съвпад с Венера и Марс оказва влияние в случая. Но все пак Девата когато наистина държи на теб, се усеща, това е по-ценно от просто казаните думи.

*

Марая

• 28287

Всички са по еманациите на Юпитер...и са както сходни , така и много различни...просто различни полярности... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287

Това което правя и аз... ;D...По много по добре , а тези дето и по един нямат...А? ;) ;D

*

Divna

• 2478
Majete, koito sam obi4ala sa mi kazwali i pokazwali, 4e me obi4at. Ina4e niamat 6ans da sa s men.  :blink: Moiita Venera si iska Mars, koiito e plamenen i da ne e skypernik na dumi i dela.  ;)

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at

Това което правя и аз... ;D...По много по добре , а тези дето и по един нямат...А? ;) ;D

Тези които намат им е писнало от партнори, а пък другите чакат накои да ги намери или да ги спаси. То е като на световния пазар, и която стока се търси най много, се и купува!  :wink2:

*

Divna

• 2478

Ami super mi e. Ne biah si po4ivala ot pove4e ot 20 godini i sega se naslajdavam maksimalno na svobodata si. I pone edna-dve godini 6te e taka.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
Само че ако се препродава много често, на стоката може да и писне и да предпочете да е без собственик поне за известно време ;) То да ти писне от постоянни драми значи, много е хубаво в началото, ама пък краят не чак толкова и то просто ти писва тоя кръг. Искам стабилен партньор, да ме чака и да си заслужи най-накрая да му кажа, че го обичам. :-\ Само дето с тая цялата ми подвижност в хороскопа и почти никаква фиксираност освен един Плутон, който не се брои, много бързо ми омръзва значи :rolleyes:

tja kato e wkusna stokata, ne warwam da e lesno da e prodade, oswen da mu se e raswil wkusa, i ot hotdog da mine na shnizel. Na wseki zowek mu se ismena wkusa w prodalzenie na wreme, osobeno pri mazete! :85: honi twoita lubow moge da ne e samo sa edin maz, i moge bi trabwa da smenas, dokato go nameris. 
« Последна редакция: Декември 05, 2010, 06:04:59 am от doby »

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
Хаха, ми в случая на стоката и е писнало да стои при тоя собственик.  ;D И от следващия и писва също толкова бързо. И така до безкрай (с изключение на голямото набутването, когато за малко да каже на един собственик, че го обича) ;D

Zowek ima zal ziwot prawo na isbor w ziwota si, i koito si go poswoli, namira towa koeto tarsi.

*

Mims

• **
  • 772
Никога не чух 'Обичам те" от Слънце Риби,Луна Козирог,Марс Рак.По ирония на съдбата това беше мъжът,на когото най-често съм повтаряла тези думи.А знам,че дори да не ме е обичал толкова силно ,колкото аз него,все пак е имал някакви чуства-факт е ,че до ден днешен ми звъни и иска да продължим.Аз не искам,за нищо на света.
Добре,че всяко нещо си има край.Вярно,че 3 години се лутах в лабиринт и не знаех как и защо съм там,ама му се видя края.Чудя се на Дейзи и нейната многогодишна тръпка.Мисля,че на мен не би могло да ми се случи толкова много години да обичам безусловно.Все пак Нептун ми беше налегнал Слънцето във въпросния период и затова се превърнах в" многострадална Геновева".
Преди години Слънце Везни,Луна Телец и Марс Дева не се уморяваше да ми казва и доказва колко ме обича-от първата среща та чак до края.Беше много пълноценна връзка до момента ,в който работата опря до венчило и близнашкия ми Марс се поуплаши и избяга с мръсна газ.
Слънце и Луна в Лъв и Марс Дева обичат силно,не ги е страх да повтарят вълшебните думички,само че иска да е водещ във връзката и сам да диктува любовта. ;DЗамина и той по канален ред.
Овньо с неговата Луна/Рак и Марс/Водолей пръв ми каза ,че ме обича. :PБез увъртания,чудения,подготовки,свещи ,вечери и армагани,а директно и неочаквано,като гръм от ясно небе.Ей това ми харесва в него-очаквам едно,а получавам друго. ;D

*

*Lina*

• *
  • 456
Постоянно го чувам от Слънце Риби ,огнен Нептун на Асц и огнена Луна,но въздушните Марс и Венера си искат своето.Огъня пали ,водата гаси ,а парата си прави обаци някъде на далеч и горката земя ,чака да бъде напоена  ;D

моя много често ми казва/искрено се надявам да е само на мен :angry:/...слънце в телец/но 12дом/,Луна в лъв/4дом, нептун му е почти на МЦ/ а и имаме съвпад на неговото слънце с моите венера ,марс,сатурн,меркурий/ :blink:....но "онзи" дебело подчертано е много романтичен,даже прекалено/чак лигаво на моменти :lol:/
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

*Lina*

• *
  • 456
Марсин ,кой е този "онзи"  :blink:

Аз като почертана  неподвижна земя не казвам много често тези думи ,но го показвам на физическо ниво и искам да ми се показва повече отколкото да ми се говори ,даже като,че ли нямам толкова нужда да го чувам.Ако не га усещам малко ми идва като "лъжливото овчарче".

ами онзи-моя  :rolleyes:. И аз като теб предпочитам да ми се показва/имам 3 планети в телец,асц  дева/,ама всеки си е различен, с неговите си нужди  и на моменти го усещам,как се мъчи да го измъкне от устата ми това пусто"и аз те обичам", но аз спирам само до "и аз"...ами трудно ми е да го казвам и това е ...на устата ми е ,ама ха,де!  :( :blink:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)