Мда, Венера в Скорпион, в квадрат и половина със Сатурн и полуквадрат със Слънце/Плутон. Какви ти тук чувства
.
Нямам аспект на Венера със Сатyрн,но имам полуквадрат Венера/Слънце и с Луната в Дева-не обичам да говоря за чувства.Такива приказчици ги понасям странно,не виждам смисъл в думите за любов.Каквото има,то си се усеща..разбирам единствено уточняващия разговор за отношенията (защото стават обърквации,ето аз преди се виждах с един човек,но не сме се уточнявали някак,че ходим,..чак след време разбрах,че някога сме били във връзка);
и то май тези мои аспекти рефлектират и над партньорите ми,защото и на тях не им е било лесно да говорят за чувства и очаквания.Но тогава съм била и по-малка,разбира се,за мен всичко си беше на приятелско-авантюристична основа..самата аз не исках да ме забъркват в любови. Досега не съм казвала с чувство,че обичам някого..аз ако го почуствам по начина,които мисля че трябва да бъде,за да е Любов,ще си кажа.Няма да се пра'а.
Бив6ия ми (Слънце-Риби,Луна-Водолей) и предпоследния (Слънце-Скорпион, Луна-Риби) ми казваха често,че ме обичат.Но аз не вярвах много.Иначе и аз имах чувства,но незнам дали е било любов.
Според мен,трябва да е нещо много силно,за да си позволиш да го изречеш.Цяла отговорност си е това,незнам как хората с лека ръка изричат толкова обвързващи думи.
За да обичаш някои трябва да си готов на всичко за него,..и то не само на думи..да си се слял с него и да знаеш какво миcли,най-истинските му желания.Да е със силен трансцедентеH привкус...да сте на някакви об6ти вълни,различни от тези на околния свят-ваши си...
и ей такива разни

,..
p.s.егати поста