Здравей Гост

Казват ли мъжете обичам те и кога? Кой знаци признават чувствата си?

• 258 Отговора
  • 44284 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Марая, твоята Венера в Козирог ли беше?

*

tadj-all

Цитат на: Марая

Любов и корист нямат нищо общо...,ама нищо! :blink:

Няма слепота има *божествена любов* Аз обичам , обичам много силно....с това си чувство изпратено в Акашовите записи , давам на вселената и получавам....Има обмен...енергиен обмен , при който няма мерки и теглилки....

Аз назаем не съм те прегръщал
и назаем не съм те мечтал,
всяка ласка под брой да ми връщаш.
Мен ми стига, че нещо съм дал.
Може днес да не дойдеш на среща
но след ден,
но след два,
но след три
да потрепне в душата ти нещо
и за мен да преминеш гори,
над които небето поклаща
обгорено от бури платно.
Може дълго писма да не пращаш,
но да сложиш две думи в едно
то за двеста писма да вълнува
и за двеста да има цена.

Може само веднъж да целуваш
ала тази целувка една
до последния дъх да гори,
до последния дъх...
и до гроба.

Стига заеми!
Стига везни!

Искам
обич за обич.

Последното "искам обич за обич" е точно користното в любовта. Искаш да получиш и ще дадеш.
Помниш ли темата за "даване-вземане". Ти беше съгласна с това, че е свързано с власт, нали?

Да обичаш някого, означава да си заобичал себе си покрай този, когото твърдиш, че обичаш. И да ти харесва това "себе си". Което означава, че любовта е лично-развиваща всекиго. И това, ако не е користно и себецентриращо?

Марая, да ме прощаваш, но в темата "Лична Марайска" или някава друга беше, дето ставаше въпрос за Вуте, че се върнал и как нинам си к'во и що, си личеше от километри, как твоята хубава 2-родомна Венера преценява и претегля нещата? Т'ва любов ли е? (да ме прощаваш, че питам, но Меркурия ми е особено анализационно-любопитно настроен днес...)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Тя всяка жена е загадка за мъжа, както и обратното за жалост. ;D Такива постулати споделям единствено, ако идват от същността и природата на съответния екземпляр, нещо позите и насилственото тайно излъчване с цел да се докараш пред другия, особено в любовта, ми се струват меко казано болнави и сериозна пречка в една връзка.

Споделям мнението ти Съни! Как е възможно да изискваш открити и чисти отношения с един човек, ако ти самия се криеш зад някаква маска?
Това с "игричките", да се правя на загадъчна и майка ми ми го казваше. Ама аз не, че я послушах.  ;D Няма да следвам нейните съвети, щом те не ми допадат. Пък и вече съм зряла жена, която си има собствено мнение и не е нужно да "играя" по свирката на някакви криворазбрани за мен разбирания пък дори те да са схващания на автори от 17 век.

Права си, Дивна! Класици са от 17-ти век, но донякъде съдя и по себе си. Винаги е по-интересно ако нещо не е съвсем ясно. Ако дойде някой мъж, хвърли ми се на врата и ми каже, че иска всичко от мен, със сигурност ще се уплаша. Най-вероятно и ще избягам... ;D

Абе Мия, караш ме да ти се ядосвам.  ;D Ти каква работа ще си имаш с припрян мъж? То е ясно, че ако е интелигентен колкото теб, няма да ти се хвърли на врата и да те обсипе с някакви любовни думи още преди да е опознал душата ти. Ако има сериозни намерения към теб ще се постарае да те опознава ден след ден и ще те "храни" ден след ден с думи, които да стоплят сърцето и душата ти. Един човек, когато обича неговата цел е да направи обичаното същество щастливо, а не да го плаши.  ;D

Тези мъже много рядко се срещат...мила ми приятелко...Те са полезно изкопаемо или диамантите по  ;) нечий ръце/вечната любов на жените/ ;D ;D....Душата я опознава само смелия мъж.., тея припряните ЧУК-ЧУК ЯЗЪК....те са друга работа...,нямат нищо общо с тези мъже , оставили не следи , а пътеки в душата на жената! :blink: :wub:
ИМА ГИ! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

Гледам, че 8 страници се изписаха, та да ви попитам - разбрахте ли, кои мъже си признават чувствата и кои не?

Добър вечер! :blink:

Мо"е ли , да ти го кажа на капса?! ;D ;)
СИЛНИТЕ МЪЖЕ , ОНЕЗИ КОИТО НЯМАТ КОМПЛЕКСИ И ОБИЧАТ С ДУША , НЕ С МЕЖДУКРАЧИЕ..... :blink: ;) :wub:

Това в червено е толкова хиперболизирана женска проекция на мъжкото в мъжете, че просто нямам думи...

п.п: И ми дай пример за мъж, който няма комплекси.

п.п.1: и ми обясни - ако човек няма комплекси...как обича ;)
 :wub:

Всяко човешко същество има комплекси! Ама тук не мога да схвана какво общо търсиш между любовта и комплексите. Колкото е по-комплексиран човека, толкова по-комплексирани хора ще привлича. "За всеки влак си има пътници!" както се казва. Ако е луксозен влака какви пътници ще се возят в него?  ;)

Ако си отговориш на обяснението - що е това комплекс(не жилищен) и какво е любовта, ще разбереш, защо съм го написал и какво търся нелогично в това, което Марая написа по повод, кои мъже си признават чувстват.

* важното е да се следи развоя на отговорите, Дивна ;)

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Марая, красиво е!
Но за мен такава любов е утопия!

Любовта е вътре в нас.... ;D , трябва само да я отключим....

P.S...Полуготова съм , ако не утре в другиден.... :wub:

Успехът на партньорството

    Да постигнеш хармония
    Да се довериш на партньора
    Да помагаш на партньора
    Да приемеш независимостта и свободата на партньора
    Да доставяш наслада на партньора чрез еротичен масаж
    Да организираш хубави и приятни моменти с партньора
    Да осъзнаеш и наложиш собствените си права
    Да се наслаждаваш на собственото си тяло
    Да се наслаждаваш на тялото на партньора си
    Да се наслаждаваш на партньорството
    Да се наслаждаваш на живота
    Да се наслаждаваш на храненето
    Да се наслаждаваш на жилището си
    Да разбереш и задоволиш нуждите на партньора си
    Да стопанисваш и домакинстваш
    Да бъдеш надежден, отговорен и верен
    Да развиваш алтернативи
    Да разкриваш чувствата си
    Да подаряваш радост на партньора
    Да подаряваш нежност на партньора
    Да се наслаждаваш на секса с партньора
    Да слушаш активно
    Да спориш коректно
    Да отправяш конструктивна критика
    Да бъдеш истински честен
    Да бъдеш естествен и да проявяваш чувство за хумор
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Mia21

• 2502
Абе Мия, караш ме да ти се ядосвам.  ;D Ти каква работа ще си имаш с припрян мъж? То е ясно, че ако е интелигентен колкото теб, няма да ти се хвърли на врата и да те обсипе с някакви любовни думи още преди да е опознал душата ти. Ако има сериозни намерения към теб ще се постарае да те опознава ден след ден и ще те "храни" ден след ден с думи, които да стоплят сърцето и душата ти. Един човек, когато обича неговата цел е да направи обичаното същество щастливо, а не да го плаши.  ;D

Не се ядосвай, знаеш, че си ми слабост! :wub: ;D
Аз нали заради това съм на този хал де! Имам чувството, че се задушавам! ;D
И сега сериозно...  :blink:
Аз съм пред дилема тук. Винаги съм се чудела дали това наистина не е успешния модел- жената да бъде по-тайнствена. Накрая просто реших да бъда себе си! А и когато съм влюбена, толкова много ми личи, че от километри се вижда...Така, че теорията и практиката в живота са две различни понятия.  ;) ;D

*

Divna

• 2478
И ето още един цитат, този път на Стендал, който също подкрепя думите по-горе...

"Любимата, която сме желали три години, наистина е любима. В пълния смисъл на думата. Към нея се пристъпва само трепет. И ще кажа на донжуановците: човек, който трепери не скучае. Удоволствието в любовта е толкова по-силно, колкото по-силни са опасенията."

Така, че не е много добре май да знаеш какво се случва в главата на любимия/та/. ;)
[/b]

Не е добре ако правиш проекции.
Ако се страхуваш да знаеш истината, то е ясно, че няма да си даваш зор да я разбереш. Ти като не се разкриваш и на теб няма да се разкрият и така с партньора ще си играете на жмичка като малките дечица.  Всеки ще си знае за себе си кой какво мисли и кой какво чувства към другия.
Аз съм преминала действието на нептунианската любов и не ми харесва. Всеки си избира в един даден момент. Дали ще е любов по Венера, по Марс или по Нептун си е личен избор.

*

Марая

• 28287

Да! Анаретна 29:12" козирог.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
Най-важното е да се чувстваш добре от това, което правиш и да бъдеш себе си.
аз не си налагам да бъда тайнствена, просто като характер съм по-дръпната с мъжете, не ми се отдава да показвам чувствата си, въпреки че вътре в мен "огън от любов".

*

Mia21

• 2502
И ето още един цитат, този път на Стендал, който също подкрепя думите по-горе...

"Любимата, която сме желали три години, наистина е любима. В пълния смисъл на думата. Към нея се пристъпва само трепет. И ще кажа на донжуановците: човек, който трепери не скучае. Удоволствието в любовта е толкова по-силно, колкото по-силни са опасенията."

Така, че не е много добре май да знаеш какво се случва в главата на любимия/та/. ;)
[/b]

Не е добре ако правиш проекции.
Ако се страхуваш да знаеш истината, то е ясно, че няма да си даваш зор да я разбереш. Ти като не се разкриваш и на теб няма да се разкрият и така с партньора ще си играете на жмичка като малките дечица.  Всеки ще си знае за себе си кой какво мисли и кой какво чувства към другия.
Аз съм преминала действието на нептунианската любов и не ми харесва. Всеки си избира в един даден момент. Дали ще е любов по Венера, по Марс или по Нептун си е личен избор.

Тук може би трябваше да се поправя–" Не е добре мъжът да знае какво се случва в моята глава". Но ние всъщност вече се изяснихме. Не съм аз от тези тайнствените.Колкото и да ми се иска. ;D

*

Divna

• 2478

Аз съм пред дилема тук. Винаги съм се чудела дали това наистина не е успешния модел- жената да бъде по-тайнствена. Накрая просто реших да бъда себе си! А и когато съм влюбена, толкова много ми личи, че от километри се вижда...Така, че теорията и практиката в живота са две различни понятия.  ;) ;D

Мия, ти не можеш да ме ядосаш, но можеш да ме натъжиш. Когато се държиш естествено още от самото начало с партньора си и той хареса поведението ти, то тогава няма да бъде разочарован в последствие от теб, като по тоя начин връзката стъщо ще е здравословна. Ако се страхуваш да бъдеш себе си, тогава няма как да привличаш неподправени мъже. Ако ти лъжеш и теб ще лъжат. Така че избирай сама какъв мъж желаеш да имаш до себе си.

*

Марая

• 28287

Що за ограничено схващане.. :o

[size=14pt]НА ТЕБ СЪМ ТИ СЪРДИТА И МНОГО МЕ НАТЪЖИ![/size] :03: :03:ЗАЩО ГО НАПРАВИ? :kissd:

*

Рая

• **
  • 1094

Мъжът ми е с Венера в Козирог и неговите разсъждания много приличат на твоите, въпреки че като цяло е прагматичен и не особено романтичен.

*

Divna

• 2478

Що за ограничено схващане.. :o

Ограничено е за теб. Може да е ограничено и за още 5 милиарда души. Може обаче да не е ограничено само за един мъж, а на мен това ми е достатъчно.

*

Марая

• 28287

Мъжът ми е с Венера в Козирог и неговите разсъждания много приличат на твоите, въпреки че като цяло е прагматичен и не особено романтичен.

Това е една венера , която търси качество...не количество... ;D
Аз имам и от двете , защото имам огън...и съм стрелче... ;) ;D :wub:

*

Рая

• **
  • 1094
хахах, той е доста огнен, повече от мен, макар че моето слънце е лъвско.
има си цял стелиум в Стрелец.

*

Марая

• 28287
Не знам какво съм направил, но времето \"тече\".. ;D

НЕ МИ СЕ ХИЛИ , КАТО ХЕЛОУИНСКА ТИКВА... :03: :03:КОЙ БЕ МЕЕН СИ ВЗИМА ПОДАРЪКА ОБРАТНО? :rolleyes: :-\
ИЗТРИ СИ ПРОГНОЗАТА ОТ ТЕМАТА НА АУРОРА... :03:АЗ ПАК ТЕ ОБИЧАМ , АМА НЕ Е ЧЕСТНО ТАКА... :kissd:

*

Марая

• 28287
хахах, той е доста огнен, повече от мен, макар че моето слънце е лъвско.
има си цял стелиум в Стрелец.

Къде му е луната? :rolleyes:

*

Mia21

• 2502

Мия, ти не можеш да ме ядосаш, но можеш да ме натъжиш. Когато се държиш естествено още от самото начало с партньора си и той хареса поведението ти, то тогава няма да бъде разочарован в последствие от теб, като по тоя начин връзката стъщо ще е здравословна. Ако се страхуваш да бъдеш себе си, тогава няма как да привличаш неподправени мъже. Ако ти лъжеш и теб ще лъжат. Така че избирай сама какъв мъж желаеш да имаш до себе си.

Знаеш ли, Дивна...Много е важно още в началото, дали човекът срещу теб те предразполага да бъдеш себе си. Това е двустранен процес. Попадала съм на мъже, които те държат малко нащрек, усещаш че те не са съвсем искрени, има нещо скрито у тях. По принцип ние жените се влюбваме не толкова в реалните, колкото в потенциалните качества на мъжа. Но един човек докато не го поопознаеш няма как да го прецениш веднага.Иска си време и доверие в аванс...

*

Divna

• 2478

Ограничено е за теб. Може да е ограничено и за още 5 милиарда души. Може обаче да не е ограничено само за един мъж, а на мен това ми е достатъчно.
Ок, ок ;D
Обичай си го по Венера и Марс, a който си иска друг по Нептун.. ако въобще може любовта да се вталява в архетипи, и да се определя от същата тази ограничена дума, която сама по себе си ограничава.
Някой крив сигурно обича по Меркурий, а хомо партията по Луна и Уpан.. мани мани  ;D .. тъпо е .. ограничено е, нереално е ;D

Крис твоето съзнание го ограничава, ама в това няма нищо неестествено. Ако съзнанието ти е неограничено, тогава няма как да ограничаваш една толкова неограничена фраза.