Мисля , че не само при мен заради първодомното слънце , а и заради самата ос 4-10-ти не е от най-леките периоди...., това разбира се не го прави непродуктивен и непълноценен , но все пак труден...Нищо при Сатурн не идва даром.... :blink:
Не е от първодомното слънце. Тр. Сатурн откъм десети да ти квадратира Слънцето, (където и да се намира то), което и без това има натален квадрат със Сатурн, не е лесно положение. Самата ос 4-10 на мен ми е хармонична и каквото и да мине оттам ми тригонира светилата. Интересно, при транзит на Юпитер бях зарината от работа и изпаднах в огромен стрес, понеже ми се изсипаха възможности, които не успях да асимилирам, опитах но не можах всичките наведнъж. А сега, при тарнзит на Сатурн ми е стабилно и устойчиво под краката. С течение на годините май взех да харесвам рутината в работата. Точно в този етап не търся нови възможности, а по-скоро взех да съкращавам ненужни дейности и да затвърждавам само сериозните/дългосрочни ангажименти.
Това мисля, че се случва и с приятелствата със Сатурн в 11-ти-съкращаване на ангажиментите и затвърждаване само на сериозните. А заради опозицията с 5-ти дом, току-виж са те изненадали с внуче. Лошо ли ще ти бъде, а? :19: