Здравей Гост

Стъпките ,Транзита на Сатурн през 11-ти натален дом и опозето в 5-ти

• 46 Отговора
  • 7389 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Марая, не се шашкай бе човек!
Токущо Сатурн ми напусна 11 дом. Три пъти ми гази стелиума там.
Изчиства те както си трябва - приятели, любими, какво обичаш да правиш през свободното време, как да използваш пълноценно това време... Променя отношението ти към досегашното поведение към децата ти също. Много е ползотворен периода.
При теб какво ще аспектира? Марс и Венера във втори дом - там ще има промяна. Ще държиш повече от всякога да си оценена в това, което правиш и ще съблазняваш този, който ти харесва повече отвсякога. Ще обичаш още повече парите и нали знаеш, че и те ще те обичат - няма да ти липсват, гарантирам ти.  ;)

:kissd: :kissd:
Мерси Дивна...,дано си права....Ето това ме притеснява...Карето с упр. на 5-ти , диспозиран от Сатурн във втори...
Казвам си ,все пак Марс е екзалтиран.... :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
о,на мен това ми беше по-зле и от сега със Сатyрн през 12 дом и Асц-а. В 11 дом имах Луна,тогава влязох в тъjното Саде-Сати,започнах едно обучение,нахъсах се и го спрях.Зарязах стари приятели,шокирах семейството си с някои ексцентрични постъпки,после бе Великата депресия..няколко сърцераздирателни любовни истории.. :-X

Лилавко , :blink: а по време на кои фази на Сатурн ти се случваха събитията които помниш от неговите стъпки? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
Марая, не се стряскай, хубав е периода  :blink: единственото лошо беше, че изчистих бившия от обкръжението - тогава беше трудно, но сега не съжалявам. А и нали Сатурн чисти сега с цел по-добро бъдеще ;)
Гледах си детето, после установих нови отношения с нови хора, прекъснах стари и всичко стана от само себе си  :blink: не е лош периода, въпреки че бях във възврат. Там ми е натален Сатурн, а и опозира Слънце в 5ти
За 12 дом: Сега е в 12, въпреки че домът ми е интерсептиран, не е страшно, засега съм доволна. Ще видим като тръгне ретро  :-X

А в натала ретро ли е ? :blink:
ретро е, но ако съдим по Меркурий, не ми е ползотворен ретро периода  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

Лилавко , :blink: а по време на кои фази на Сатурн ти се случваха събитията които помниш от неговите стъпки? :rolleyes:

ами той доста се задърja в Дева,а на мен събитията ми се случваха накуп,на периоди и дълго бях в ''акция саморазрушeнue'',но ..мисля 4e пролетта на 2009 Сатyрн тръгна ретро и тогава минах на друг етап-депресия и загуба на воля за живот.
много динамика имаше в директната му фаза

*

Divna

• 2478
Марая, не се шашкай бе човек!
Изчиства те както си трябва - приятели, любими, какво обичаш да правиш през свободното време, как да използваш пълноценно това време... Променя отношението ти към досегашното поведение към децата ти също. Много е ползотворен периода.
При теб какво ще аспектира? Марс и Венера във втори дом - там ще има промяна. Ще държиш повече от всякога да си оценена в това, което правиш и ще съблазняваш този, който ти харесва повече отвсякога. Ще обичаш още повече парите и нали знаеш, че и те ще те обичат - няма да ти липсват, гарантирам ти.  ;)

:kissd: :kissd:
Мерси Дивна...,дано си права....Ето това ме притеснява...Карето с упр. на 5-ти , диспозиран от Сатурн във втори...
Казвам си ,все пак Марс е екзалтиран.... :rolleyes: :-\

Марая, нямаш предпоставка по дирекции да изпаднеш в депресия или да рониш сълзи. Това говори, че няма лошо събитие свързано с децата ти, а щом дирекциите не го показват ако искат и сто тежки транзита да минат, те няма какво да отключат. Така че спокойно приеми транзитен Сатурн в 11 дом и се възползвай на макс от него там.  ;)

*

Feia

М

На мен когато Сатурн ми беше в 11-ти дом бях мноооооого щастлива с новите приятели, които открих, които имат същите интереси като мен. Сега Сатурн вече не е там, но все още откривам интересни хора, които имат интереси като моите. Но всичко започна от навлизането на Сатурн в 11-ти дом!

;D

*

Марая

• 28287
Марая, нямаш предпоставка по дирекции да изпаднеш в депресия или да рониш сълзи. Това говори, че няма лошо събитие свързано с децата ти, а щом дирекциите не го показват ако искат и сто тежки транзита да минат, те няма какво да отключат. Така че спокойно приеми транзитен Сатурн в 11 дом и се възползвай на макс от него там.  ;)

СД Сатурн е почти на 28* в овен..., предстой секстил с Юпитер... :rolleyes: , но и каре с нат. Венера.... :-\ :rolleyes:

*

Divna

• 2478
Maraya, дир. Сатурн в момента е точно на 25*16. Имаш още 4 години до квадратурата му с нат. Венера. И пак не виждам някакви депресивни състояния по отношение на децата ти. Вероятно ще имаш приключване на някаква връзка, която е вече изчерпана и ще я прежалиш много бързо /бързо ще се възстановиш/. Но има много време до тогава и сама знаеш, че не е добре да се тълкува за далечно бъдеще.

*

Марая

• 28287

ами той доста се задърja в Дева,а на мен събитията ми се случваха накуп,на периоди и дълго бях в ''акция саморазрушeнue'',но ..мисля 4e пролетта на 2009 Сатyрн тръгна ретро и тогава минах на друг етап-депресия и загуба на воля за живот.
много динамика имаше в директната му фаза

Лилавко , питах ...защото винаги съм си мислила , а и се опитвам да изследвам ретро фазите...Та...винаги съм мислила , че в стационарния период и в ретро фазата една планета действа по-скоро на подсъзнателно ниво...по време на директния си ход събитията по-скоро ни касаят но не ни инсайтват толкова.... :rolleyes: :-\
Интересно наблюдение... :-\ :wub:

*

holanda

винаги съм мислила , че в стационарния период и в ретро фазата една планета действа по-скоро на подсъзнателно ниво...по време на директния си ход събитията по-скоро ни касаят но не ни инсайтват толкова.... :rolleyes: :-\

точно така е.По мои преживявания ,докато Сатyрн е бил директен и е правел разни аспекти,съм била потопена в събитията,но в ретроградната му фаза ,както писах,започнах да ги преживявам и на вътрешно ниво.Усетих какво правя и как си вредя,а и не само на себе си и т.н.
тогава беше осъзнаването и поемане на последствията

:blink:

*

Марая

• 28287
винаги съм мислила , че в стационарния период и в ретро фазата една планета действа по-скоро на подсъзнателно ниво...по време на директния си ход събитията по-скоро ни касаят но не ни инсайтват толкова.... :rolleyes: :-\

точно така е.По мои преживявания ,докато Сатyрн е бил директен и е правел разни аспекти,съм била потопена в събитията,но в ретроградната му фаза ,както писах,започнах да ги преживявам и на вътрешно ниво.Усетих какво правя и как си вредя,а и не само на себе си и т.н.
тогава беше осъзнаването и поемане на последствията

:blink:

Мерси Лилавка ;D :wub: :wub:...

*

holanda

anytime..    ;D  ;) :wub:   

*

Stella

• 7765
Е , пътя на Сатурн е ясен....Кристален... ;D ;D
Но сякаш ми се струва , че дома който настъпва няма отношение с транзита , а има отношение с дома който напуска...
Не знам...въпрос на усещане или нещо друго... :rolleyes: :-\
Бих искала , да поговорим за транзита му през 11-ти дом...
Интересува ме всяко мнение ..., апропо...ще ме изкефи най-вече онова ,което има опит! :blink: ;)

As go imam w natala w 11 dom, pitai me kolko profesii sam smenil, mnogo. Zelta na Saturn da e swoboden i nesawisim kakto w zelite, taka i w profesiata. Koito ima Saturn w 11 dom, ima opasnost, hobito mu da stane profesia! :85:Pak koito go ima kato transit, si sadwa waprosa kak da se oswoboda ot sadalzeniata, kakto, ze e doslo wreme da se postawat nowi zeli. :wink2:

А защо свързваш позицията на Сатурн в 11-ти дом с честата смяна на професията - да не би ад ти управлява 10-ти или 6-ти дом? Единствено като господар на тези домове бих допуснала такава връзка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Нищо не е по-добро от това , хобито да е професията... :blink: ;)...Кеф...
Транзита...,за него ми говори....бавно...тихо и спокойно...като Сатурн...НО СИГУРНО! :blink:

Saturn tranzit w 11 dom ti dawa i chansa sa nowi igri i raswlezenia kakto i sa nowi sawmestni predpriemania. Ot druga strana da si prezenis koi sa ti, istinskite priateli i koi ne! :rolf:

Човече, ти съвсем ми обърка понятията в астрологията. "Сатурн" и " нови игри и равлечения" нямат никакъв шанс да се случат заедно и по едно и също време. Говориш като човек, който налучква или смесва механично понятията...извини ме, но аз бих го тълкувала като "сериозно отношение към личното време или развиване на сериозно отношение към приятелите".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Не знам какво толкова притеснително намирате в транзита на Сатурн през 11ти дом. Като гледам какво сте писали по-горе като интерпретации - основно се придържате към написаните в книжките тълкувания.

Не мисля, че има основания за притеснения Марая - положителни ще са донесените промени, някои от тях дълго мечтани, макар и неосъзнавани, или непризнавани.

Доста по-генерални и стресови моменти са транзита на Сатурн през 10ти/4ти и преминаването му през 12ти - 1ви. Както и, разбира се, Сатурновото завръщане и опосиция.

Дааа , през 10-ти си е доста стресиращ период....Това е точно така...

Дано си права Прия...,мразя да се разделям с приятели..,но пък със сигурност ще има и нови и стойностни хора в живота ми... :rolleyes: :-\

Стресиращ период е престоя на Сатурн в 10-ти дом, отнесено към твоята карта, понеже ти засяга Слънцето в 1-ви дом като част от тао-квадрат. На мен хич не ми е стресиращ период в момента Сатурн в 10- ти дом, понеже ми тригонира светилата във 2-ри и няма никакви негативни аспекти. 
Но като премине в Скорпион ще ми стъпи върху ЮЛВ в 11-ти дом. Тогава ще наблюдавам и ще пиша.

*

Марая

• 28287
Не знам какво толкова притеснително намирате в транзита на Сатурн през 11ти дом. Като гледам какво сте писали по-горе като интерпретации - основно се придържате към написаните в книжките тълкувания.

Не мисля, че има основания за притеснения Марая - положителни ще са донесените промени, някои от тях дълго мечтани, макар и неосъзнавани, или непризнавани.

Доста по-генерални и стресови моменти са транзита на Сатурн през 10ти/4ти и преминаването му през 12ти - 1ви. Както и, разбира се, Сатурновото завръщане и опосиция.

Дано си права Прия...,мразя да се разделям с приятели..,но пък със сигурност ще има и нови и стойностни хора в живота ми... :rolleyes: :-\

Стресиращ период е престоя на Сатурн в 10-ти дом, отнесено към твоята карта, понеже ти засяга Слънцето в 1-ви дом като част от тао-квадрат. На мен хич не ми е стресиращ период в момента Сатурн в 10- ти дом, понеже ми тригонира светилата във 2-ри и няма никакви негативни аспекти. 
Но като премине в Скорпион ще ми стъпи върху ЮЛВ в 11-ти дом. Тогава ще наблюдавам и ще пиша.

Мисля , че не само при мен заради първодомното слънце , а и заради самата ос 4-10-ти не е от най-леките периоди...., това разбира се не го прави непродуктивен и непълноценен , но все пак труден...Нищо при Сатурн не идва даром.... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

Мисля , че не само при мен заради първодомното слънце , а и заради самата ос 4-10-ти не е от най-леките периоди...., това разбира се не го прави непродуктивен и непълноценен , но все пак труден...Нищо при Сатурн не идва даром.... :blink:

Saturn ima edno wazno wazmozno resenie - Otkriwane na prawata si i poemane na otgowornost! :72: sawisi w koi dom e, moze i da se utozni!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Stella

• 7765

Не е от първодомното слънце. Тр. Сатурн откъм десети да ти квадратира Слънцето, (където и да се намира то), което и без това има натален квадрат със Сатурн, не е лесно положение. Самата ос 4-10 на мен ми е хармонична и каквото и да мине оттам ми тригонира светилата. Интересно, при транзит на Юпитер бях зарината от работа и изпаднах в огромен стрес, понеже ми се изсипаха възможности, които не успях да асимилирам, опитах но не можах всичките наведнъж. А сега, при тарнзит на Сатурн ми е стабилно и устойчиво под краката. С течение на годините май взех да харесвам рутината в работата. Точно в този етап не търся нови възможности, а по-скоро взех да съкращавам ненужни дейности и да затвърждавам само сериозните/дългосрочни ангажименти.

Това мисля, че се случва и с приятелствата със Сатурн в 11-ти-съкращаване на ангажиментите и затвърждаване само на сериозните. А заради опозицията с 5-ти дом, току-виж са те изненадали с внуче.  Лошо ли ще ти бъде, а? :19:

*

Марая

• 28287

Не е от първодомното слънце. Тр. Сатурн откъм десети да ти квадратира Слънцето, (където и да се намира то), което и без това има натален квадрат със Сатурн, не е лесно положение. Самата ос 4-10 на мен ми е хармонична и каквото и да мине оттам ми тригонира светилата. Интересно, при транзит на Юпитер бях зарината от работа и изпаднах в огромен стрес, понеже ми се изсипаха възможности, които не успях да асимилирам, опитах но не можах всичките наведнъж. А сега, при тарнзит на Сатурн ми е стабилно и устойчиво под краката. С течение на годините май взех да харесвам рутината в работата. Точно в този етап не търся нови възможности, а по-скоро взех да съкращавам ненужни дейности и да затвърждавам само сериозните/дългосрочни ангажименти.

Това мисля, че се случва и с приятелствата със Сатурн в 11-ти-съкращаване на ангажиментите и затвърждаване само на сериозните. А заради опозицията с 5-ти дом, току-виж са те изненадали с внуче.  Лошо ли ще ти бъде, а? :19:

В никакъв случай , ама дете м/у Дева и Близнак...,нали се сещаш , че ще да е или стрелец или риба.... ;D ;D Ще втасам...направо... ;D :rolleyes:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at

В никакъв случай , ама дете м/у Дева и Близнак...,нали се сещаш , че ще да е или стрелец или риба.... ;D ;D Ще втасам...направо... ;D :rolleyes:
to da ne e konzert po zelanie, zowek da si isbira sodiata, pak i koga Saturn stana otgoworen i sa wnuzite? :85:
« Последна редакция: Декември 12, 2010, 04:46:53 am от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!