Малко ми е странно това заглавие. Интернет и любов трудно се съчетават. А хората в нета лъжат на поразия.
Любовта ходи по хората, не по гората и там където има хора, има и любов........
Лъжата също... 
Не е нужно запознанството да става в сайт за запознанства....незнам, но ми звучи така, както навремето нали имаше едни клубове за запознанства, все едно.....човек токова го е закъсал, че....
А иначе, човек може да има различни хобита и да споделя мигове в различни сайтове за тях. Сайт за астрология, за off road, за риболов и лов, планинарство, алпинизъм, гмуркане....
Срещат се много хора и стават добри приятелства, е не винаги, но точно както в живота, в живота също не винаги нещата се получават от раз.
Имах много странно изживяване преди няколко години....

Имах регистрация в сайт за запознанства , поради субективни причини....Нямаше смисъл да ограничавам ЕН на брой компютри ...,имах инсталирана програма , чрез която във всеки миг , знаех кой , какво ,къде....Бях принудена да се регистрирам...

В мига в който се регистрирах ми стана много интересно , защото в рамките на 30 мин. имах около 20 писма....
Имаше простаци , глупаци, е*ачи

и какви ли не свалячи....Кое е интересното.... :blink:
В един миг , един дъждовен есенен ден ми кацна едно птиченце...Беше много ,ама много напорист...,но по много различен начин умееше да сваля и да бъде различен...Не е нужно да ви казвам , че апетита ми беше възбуден на макс...Часове по-късно се включи втори ,който пишеше най-красивите писма , които някога съм получавала....

Ще спестя подробностите , но видно от АЙ ПИ адресите бонбончетата имаха нещо общо....
През всичкото това време в рамките на 10 дни коренспонденцията вървеше на макс...Не смогвах да отговарям

...беше страхотия....Започнаха да настояват за срещи...,чуках срещите на една аптека..,отиваше секретарката ми и колко смях е падало не е истина....

, Снимаше ги от далеч с телефон , носеше ми снимките и купона беше пълен....Но ...,онези двамата продължаваха играта... :blink:Беше много забавно...И така един ден онзи с красивите писма ми изпрати телефона си и поиска моя. Обадих се и отидох на среща на същата аптека , но отново със секретарката си....Момчето беше страхотно в писането , но ужасно комплексирано в присъствието на две жени...
Изпратих секретарката в офиса и останах с него в едно заведение....Разказа ми ...къде работи ,какво прави ,какви са интересите му...,даде ми визитка... :blink: В прав текст му заявих , че освен приятелството ми не може да има друго...И приключих...

На следващия ден .....отидох в офиса , за да видя приятеля му , който нищо не подозираше....

;DВлязох , седнах и казах каква поръчка искам да направя...седна *малкия* до мен , започнахме да обсъждаме как би било по-добре да се направи и когато ми поднесе тефтера си ,за да напиша как смятам да изглеждат буквите....,аз написах никнейма си.....

....Той прежълтя...,в този миг колегата му пристигна от някъде и като ме видя позеленя....

;DКупона беше пълен.....
Станах и тръгнах....,секретарката ми , която беше дясна ръка в подвизите които вършехме беше в еуфория....

Скочиха след мен и двамата...,не бях стигнала до колата.., когато единия ме помоли да изчакам....
И така ..и двамата са ми страхотни приятели и до днес....С този заради който отидох на крак във фирмата имах невероятен роман....,много красив ,много вълнуващ....прекъснах го защото годините като разлика бяха множко.... :blink:
Но това е един невероятен миг ,който не мога да забравя....Все още сме много близки и с него и с последното му гадже...,но за любов и дума не може да става....Беше страхотна авантюра...от моя страна...
А останалото ,онова заради което се регистрирах е много интересно и смешно и ако искате ще ви го разкажа....
Една от силните ми връзки е чрез този сайт....,не е тайна за никой , че това е Синухе....Тук обаче имаше карта- астрологична и още нещо....едно абсолютно разбиране ,дори и когато мълчим...Вероятно секстила на Меркурий точен до минута в знака стрелец и водолей си казва думата....,защото колкото и да се опитва дъртия козел да държи юздите здраво и да ме контролира...всичко се решава , чрез комуникацията....,а тя е повече от перфектна.... :blink: