Здравей Гост

Интернет връзките и любовта

• 190 Отговора
  • 34708 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Интернет връзките и любовта
« Отговор #20 -: Декември 14, 2010, 09:25:37 pm »
Малко ми е странно това заглавие. Интернет и любов трудно се съчетават.  А хората в нета лъжат на поразия.

Любовта ходи по хората, не по гората и там където има хора, има и любов........ ;D Лъжата също... ;D
Не е нужно запознанството да става в сайт за запознанства....незнам, но ми звучи така, както навремето нали имаше едни клубове за запознанства, все едно.....човек токова го е закъсал, че....
А иначе, човек може да има различни хобита и да споделя мигове в различни сайтове за тях. Сайт за астрология, за off road, за риболов и лов, планинарство, алпинизъм, гмуркане....
Срещат се много хора и стават добри приятелства, е не винаги, но точно както в живота, в живота също не винаги нещата се получават от раз.  
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 09:31:03 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Asol

• 4140
« Отговор #21 -: Декември 14, 2010, 09:37:51 pm »
Няма нищо странно. Просто още един начин за начален етап на запознанство, възникнало поради общи интереси както написа и Елфидка. Другото не знам въз основа на какво го пишеш, на общоприетите представи, защото казват, че това е така, на личен опит т.е. лъгали ли са те ? Ти ли лъжеш ? :rolleyes: :P Хората са си хора, навсякъде има и такива, които лъжат. Аз не съм засичала такива. Реалното ни запознанство с нищо не промени създадената представа.

*

nerealna

« Отговор #22 -: Декември 14, 2010, 09:41:18 pm »
Малко ми е странно това заглавие. Интернет и любов трудно се съчетават. Хората може да се запознаят в интернет, но най-честите причини за завързване на интернет познанствата са секса и брака...
да не забравяме че все пак любовта е духовно състояние. не можеш да я измериш. защо да  не можеш тогава да обичаш някой без да го виждаш. за повечето хора това е абсурдно, защото хората са свикнали да проявяват любовта си материално - не могат да обичат без да имат физически контакт.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #23 -: Декември 14, 2010, 10:04:41 pm »

Много причини има за да се случи едно запознанство, дали са общи интереси, или случайно стечение на обстоятелствата, това изобщо няма значение, защото всеки човек привлича подобен нему.
Навремето в един форум се запознах с един Стрелец, който се занимаваше с астрология, а аз тъкмо се бях запалила по нея и съвсем нищо не разбирах. Беше ми само интересно, четях форума и задавах неадекватни въпроси. Той беше доста напред в знанията и с голяма ухота ми обясняваше. Говорехме си по Скайпето с часове. Майтапеше се, че горе долу по едно и също време, и на двамата ни предстои обвързване / тр.Сатурн през АЦ-тата./ Дори предложи да се видим на живо, но бързо се отказа, защото Уран ми е У7 и се намира 3 дом. Каза че, с тези мои аспекти нямало да може да ме опази за себе си. Голям смях падна... ;D ;D ;D ;D
Мина време, тр. Сатурн мина през моето Ац, аз наистина се ожених, но със Стрелеца така и никога не се видяхме, защото живее в Испания, а кореспонденцията се разреди много с течение на времето.  
« Последна редакция: Декември 14, 2010, 10:15:49 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #24 -: Декември 14, 2010, 10:08:33 pm »
нали чрез луната се изразяват чувствата  :-\ и с луната чувстваме

За да чувстваш нещо , нали трябва да има обмен...Той не винаги е мисловен...,но когато става дума за връзка е задължителен... :blink:

еми да, при мене обмена става основно през Интернет, ако ми резнат кабела /или неговия/ край с обмена...хаха  това не знам по коя планета е ;D

Качвай картата на испанеца...,да погледнем с едно оЧо... ;D :P

Ето го кибер-човека  :P

К'ъв испанец бее??Да не би да си в Испания?  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Декември 14, 2010, 10:21:17 pm »
природата е нагласила така нещата, че първо виждаш човек и после го харесваш, в нета- първо харесваш човека, после го виждаш. май ще трябва да се приспособяваме към новостите. мисля че е много вълнуващо да опознаеш първо човека /дори без снимка/ и после да го видиш . :blink:

Доста труден процес , но не и невъзможен.... :-\ , трудно обаче би опознал някой преди да го видиш...За мен основното се състои във вербалните жестове...,когато те коренспондират с менталните процеси мога да приема *новостите*.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Декември 14, 2010, 10:25:38 pm »
Инспирира ме ,Скорпионка , както и посоката на разговор в темата за Сатурн...
Мисля , че такава тема във форума няма , а и е доста актуална напоследък...четейки из други теми...
Та в тоя ред на мисли....
Връзките създадени чрез интернет- възможности , развитие , насока....Как се проявяват във времето , имат ли бъдеще....Споделете... ;D Аспекти , знаци и домове в натала ,които коренспондират с тях.....

С едно единствено изречение - господарят на 7-ми дом в 3-ти дом или връзка между 3-ти и 7-ми дом; транзитен Уран в 7-ми дом.

Ти визираш партньорствата...,абсолютно съм съгласна с това.... :blink:
Интересно ми е как бихме могли да навържем точно онова за което Елфидка говори....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #27 -: Декември 14, 2010, 10:32:25 pm »

Мисля , че такава тема във форума няма , а и е доста актуална напоследък...четейки из други теми...

С едно единствено изречение - господарят на 7-ми дом в 3-ти дом или връзка между 3-ти и 7-ми дом; транзитен Уран в 7-ми дом.
   И трите фактора ,които е написала Стела важат за мене в случая ,но никога не съм се запознавала с някой в интернет а и нямам желание.Имам чувствота ,че не мога да изразявам себе си като хората в нета и че оставям погрешно впечатление.Чувствам се като спъната някак.Господаря на 7-ми  ми е ретро а на 3-ти е Плутон и е с напрегнати аспекти.

Не е задължително да се прояви по този начин. Това е само едно от проявленията. Аз също имам У7 в 3-ти дом, но най-често с половинките ми са ме запознавали съученици или съм ги срещала на семинари, обучения или в командиродки/на пътувания. А ти къде ги срещаш?
[/quote]
    Всъщност двете ми дълги връзки ,които ми се водят брачни са от  близкото обкръжение.С първата сме от един квартал а със съпруга ми сме спортували заедно докато учех.Любовните ми връзки обаче нямат нищо общо.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #28 -: Декември 14, 2010, 10:34:09 pm »
Ти визираш партньорствата...,абсолютно съм съгласна с това.... :blink:
Интересно ми е как бихме могли да навържем точно онова за което Елфидка говори....
[/quote]

Uran w 3 don trigon s Saturn 11 dom e mnogo wazen aspekt sa takiwa saposnanstwa w internet. I poneze Saturn ima sextil s Venera i Aszendent, pokaswa i sa seriosna waraska. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #29 -: Декември 14, 2010, 10:35:42 pm »
Ето ви моята карта с транзитите, по времето на запознанството с мъжа ми.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #30 -: Декември 14, 2010, 10:37:14 pm »
Аз навремето,преди може би 7-8 години,имах интернет връзки.
Просто умишлено търсех такива.И се срещах с мъже които ми допадаха,е ,естествено като се видиш на живо не е същото.Но един харесах много,но той мен не,защото в бъдеще не ме потърси.
Имах една интернет връзка с италианец.Тя се осъществи така да се каже и в реала.Той дойде,запознахме се и като че ли се харесахме.Аз продължих контакта си снего ,когато той си замина,обаждаше ми се по телефона и ми беше приятно.Аз съм човек който се привързва.Но времето минаваше,а той не идваше пак и през този период срещнах мъжът ми."Очи които не се виждат се забравят" се казва в известната поговорка.
Един ден италианеца ми писа,че иска да дойде и аз не го спрях,вече имах връзка с мъжът ми,но скрих и от двамата.
Дойде италианеца и като го видях ми стана лошо.Изобщо вече не го харесвах,даже напротив-отвращаваше ме.
Разделихме се с лошо,защото той беше настоятелен да ме целува ,да ме прегръща ,а мен ме дразнеше.Както и да е,това беше краят на тази интернетна връзка.
По натал имам плутон и уран в 3ти.
Плутон е опозиция слънце в 9ти,а уран опозиция меркурий пак 9ти.

*

nerealna

« Отговор #31 -: Декември 14, 2010, 10:41:13 pm »
Доби, а какво ще кажеш за интернет връзките, когато управителя на 5ти /плутон/ е в трети  :blink:

« Отговор #32 -: Декември 14, 2010, 10:42:32 pm »
Имам една приятелка,която така се запозна с гаджето си.
Не съм сигурна точно в кой сайт са се запознали,но почнали да си пишат и така изведнъж стана к'вото стана,е разбира се преди да стигнат до връзка излезнаха,видяха се,говориха си и накрая станаха гаджета и за момента са заедно,лошото е,че ги дели разстояние и са далеч един от друг,но пък те са пример за такава любовна връзка.

*

Stella

• 7765
« Отговор #33 -: Декември 14, 2010, 10:47:23 pm »
Цитат
Няма нищо странно. Просто още един начин за начален етап на запознанство, възникнало поради общи интереси както написа и Елфидка. Другото не знам въз основа на какво го пишеш, на общоприетите представи, защото казват, че това е така, на личен опит т.е. лъгали ли са те ? Ти ли лъжеш ? :rolleyes: :P Хората са си хора, навсякъде има и такива, които лъжат. Аз не съм засичала такива. Реалното ни запознанство с нищо не промени създадената представа.

Била съм регистрирана в сайт за запознанства от чисто любопитство и мои познати-също. Само веднъж съм се срещала с един мъж, та от него зная, че всички от неговите приятели лъжат за семейното си положение. Човекът ме прецени, че съм свястна, та да ме предупреди-не за друго. държа се джентълменски. 90% от мъжете там лъжат за годините си, а някои слагат снимки от преди 20 години. Още по-голям процент от връзките са с цел изгода. Живеят в селата и от скука, а лъжат, че живеят в града. Или са от село, пък работят в града и си търсят "квартира". Моя приятелка прибра един такъв, та после го гони с полиция. Даде на друг пари за лекарсква на болната му майка, а после се оказа, че и това е лъжа - той се оказал стар познайник на полицията. Още да разказвам ли? Друга моя колежка заживя с един в неговата квартира, та се оказа че тя му плаща сметките за тока и взе че го напусна. Интернет предразполага към създаване на погрешно впечатление у хората. Много хора се изкушават да излъжат за себе си. Рискът е много по-голям, отколкото в реалния живот. това исках да кажа.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Декември 14, 2010, 10:53:08 pm »
Имам една приятелка,която така се запозна с гаджето си.
Не съм сигурна точно в кой сайт са се запознали,но почнали да си пишат и така изведнъж стана к'вото стана,е разбира се преди да стигнат до връзка излезнаха,видяха се,говориха си и накрая станаха гаджета и за момента са заедно,лошото е,че ги дели разстояние и са далеч един от друг,но пък те са пример за такава любовна връзка.

Най-добрият ми приятел се ожени по интернет и случи наистина. Друга моя приятелка се омъжи в Холандия. Но и двамата бяха "презрели" и използваха някакви ВИП-услуги, за които се плаща.

ПП. Дамите не заплащат.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Декември 14, 2010, 10:55:29 pm »
Любовта ходи по хората, не по гората и там където има хора, има и любов........ ;D Лъжата също... ;D

Любовта ходи по-хората, но не толкова често в интернет, отколкото лъжата.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #36 -: Декември 14, 2010, 10:58:12 pm »
Мисля, че всичко е до късмет...каквото му е писано на човек ще преживее, не може да се избяга от него.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Декември 14, 2010, 10:58:46 pm »
Малко ми е странно това заглавие. Интернет и любов трудно се съчетават.  А хората в нета лъжат на поразия.

Не е нужно запознанството да става в сайт за запознанства....незнам, но ми звучи така, както навремето нали имаше едни клубове за запознанства, все едно.....човек токова го е закъсал, че....
А иначе, човек може да има различни хобита и да споделя мигове в различни сайтове за тях. Сайт за астрология, за off road, за риболов и лов, планинарство, алпинизъм, гмуркане....

Срещат се много хора и стават добри приятелства, е не винаги, но точно както в живота, в живота също не винаги нещата се получават от раз.  

Имах много странно изживяване преди няколко години.... ;D Имах регистрация в сайт за запознанства , поради  субективни причини....Нямаше смисъл да ограничавам ЕН на брой компютри ...,имах инсталирана програма , чрез която във всеки миг , знаех кой , какво ,къде....Бях принудена да се регистрирам... ;D ;D
В мига в който се регистрирах ми стана много интересно , защото в рамките на 30 мин. имах около 20 писма....
Имаше простаци , глупаци, е*ачи ;D ;D и какви ли не свалячи....Кое е интересното.... :blink:
В един миг , един дъждовен есенен ден ми кацна едно птиченце...Беше много ,ама много напорист...,но по много различен начин умееше да сваля и да бъде различен...Не е нужно да ви казвам , че апетита ми беше възбуден на макс...Часове по-късно се включи втори ,който пишеше най-красивите писма , които някога съм получавала.... ;D
Ще спестя подробностите , но видно от АЙ ПИ адресите бонбончетата имаха нещо общо....
През всичкото това време в рамките на 10 дни коренспонденцията вървеше  на макс...Не смогвах да отговарям ;D...беше страхотия....Започнаха да настояват за срещи...,чуках срещите на една аптека..,отиваше секретарката ми и колко смях е падало не е истина.... ;D ;D ;D , Снимаше ги от далеч с телефон , носеше ми снимките и купона беше пълен....Но ...,онези двамата продължаваха играта... :blink:Беше много забавно...И така един ден онзи с красивите писма ми изпрати телефона си и поиска моя. Обадих се и отидох на среща на същата аптека , но отново със секретарката си....Момчето беше страхотно в писането , но ужасно комплексирано в присъствието на две жени...
Изпратих секретарката в офиса и останах с него в едно заведение....Разказа ми ...къде работи ,какво прави ,какви са интересите му...,даде ми визитка... :blink: В прав текст му заявих , че освен приятелството ми не може да има друго...И приключих... ;D ;D На следващия ден .....отидох в офиса , за да видя приятеля му , който нищо не подозираше.... ;D ;DВлязох , седнах и казах каква поръчка искам да направя...седна *малкия* до мен , започнахме да обсъждаме как би било по-добре да се направи и когато ми поднесе тефтера си ,за да напиша как смятам да изглеждат буквите....,аз написах никнейма си..... ;D ;D....Той прежълтя...,в този миг колегата му пристигна от някъде и като ме видя позеленя.... ;D ;DКупона беше пълен.....
Станах и тръгнах....,секретарката ми , която беше дясна ръка в подвизите които вършехме беше в еуфория.... ;D
Скочиха след мен и двамата...,не бях стигнала до колата.., когато единия ме помоли да изчакам....
И така ..и двамата са ми страхотни приятели и до днес....С този заради който отидох на крак във фирмата имах невероятен роман....,много красив ,много вълнуващ....прекъснах го защото годините като разлика бяха множко.... :blink:
Но това е един невероятен миг ,който не мога да забравя....Все още сме много близки и с него и с последното му гадже...,но за любов и дума не може да става....Беше страхотна авантюра...от моя страна...
А останалото ,онова заради което се регистрирах е много интересно и смешно и ако искате ще ви го разкажа....
Една от силните ми връзки е чрез този сайт....,не е тайна за никой , че това е Синухе....Тук обаче имаше карта- астрологична и още нещо....едно абсолютно разбиране ,дори и когато мълчим...Вероятно секстила на Меркурий точен до минута в знака стрелец и водолей си казва думата....,защото колкото и да се опитва дъртия козел да държи юздите здраво и да ме контролира...всичко се решава , чрез комуникацията....,а тя е повече от перфектна.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #38 -: Декември 14, 2010, 11:02:00 pm »
да, авантюра е най-точната дума. хората си търсят най-вече приключение.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #39 -: Декември 14, 2010, 11:05:11 pm »
По-горе си пуснах каратата с транзититте, за датата на която се запознах с мъжа ми.
Интересно е да се види, че по това веме в 3 дом транзитира У5 и прави съвпад с У7.
Тр. Плутон е на К5 и крои да променя любовния ми живот. И го промени де - вече няма такъв в общоприетата му представа за такъв,   ;D ;D ;D
но в замяна на това по-късно ми донесе едно малко Елфче.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева