Благодаря Марая, звучи логично като го обясняваш така.
Сега да кажа, че имам У3 в седми. Мисля, че това е по-логично за брак в резултат на интернет познанство, отколкото управител на 7-ми в трети. Имам Уран, управител на единадесети в пети дом, Управителят на 7-ми е в 9-ти. На времето не съм се регистрирала в сайт за запознанства, но ако търсех партньор сега, точно това щях да направя.
И кое е по-логичного? Така е според твоя опит. А при моите приятели е обратното.
Ами буквално: средствата за комуникация, т. е телефони, писма, интернет, писане ( 3 дом) са последвани/ водят до сключване на брак (7 дом) в случая. Тоест управителят на трети отива в седми, а не обратно. Разбира се, че не издялано на камък това, просто казах, че е по-логично, това е всичко. Когато нещо е логично то си е логично, без оглед личния опит на този и онзи.
Преди векове е имало астрология, но не е имало интернет. Но интернет е преди всичко е средство за информиране и комуникация - трети дом. Освен това според мен, за да се случат нещата, май трябва да има повече от един аспект в картата, който да ги потвърждава, напоследък все повече се убеждавам в това.