Здравей Гост

Интернет връзките и любовта

• 190 Отговора
  • 34764 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Интернет връзките и любовта
« Отговор #80 -: Декември 15, 2010, 03:15:33 am »
Стела и аз не мисля , че 3-ти и 7-ми са достатъчни....Защото по 3-ти дом са братя , сестри ,съседи , близко обкръжение , а интернет не е от последните... :blink:

В тази връзка бихме могли да разгледаме и 11 дом. Сайтовете за запознанства, форумите и други социални мрежи са мини общества, групи по интереси, за комуникация и споделени преживявания, затова би било логично да го включим и него.

И така оформихме големия въздушен тригон или така наречените "домове на връзките" или "домове на комуникацията". Хехехе! Направо открихме Америка.  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Декември 15, 2010, 03:16:26 am »
Оушън, извинявай, че се заяждам, но кое е пошло? Ако не ме харесва негримирана, да не ме заговаря. Как ще ме обикне истински, ако ме харесва само гримирана? И какво, ако съм ядосана? Всеки има право да бъде ядосан и да показва емоциите си. Като не ме харесва ядосана, да ме подмине и да продължи нататък. Интернет съзадава илюзии, образи, които не съществуват... Истина е, че човек в нета се отпуска - отпуска се да лъже, с повечето хора така става.

Мирабела когато човек ходи за риба, му трябва стръв.
Разбираш ли ?
Психически натоварения човек няма да обърне внимание на друг като него. Той ще търси разтуха, и положителни емоции.

Подобното привлича подобно. Не мисля, че "разтушения" човек, ще се нагърби с някой психически натоварен да му оправя настроението. На затормозеният му трябва друг като него, та взаимно да си се оплакват на рамо и да си "ближат раните". Ако двама души не трептят на една и съща честота....просто не се получава.

Абсолютна истина....вярно! Но тъй като всичко преминава през мисловния процес и се запечатва там някъде....,бих казала , че именно тази мисъл форма провокира много и различни прояви , за които можем и никога да не получим обяснение в диренията си... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Декември 15, 2010, 03:16:43 am »
Тук всеки ден някой нещо преоткрива.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #83 -: Декември 15, 2010, 03:26:26 am »
Тук всеки ден някой нещо преоткрива.  ;D

Класиците и Птоломей са виновни! ;D
Да не коментираме индийците.... :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #84 -: Декември 15, 2010, 04:12:37 am »
На затормозеният му трябва друг като него, та взаимно да си се оплакват на рамо и да си "ближат раните". Ако двама души не трептят на една и съща честота....просто не се получава.

би било чудесно,така човечеството ще се изчисти от непродуктивни хора  :mellow:

« Отговор #85 -: Декември 15, 2010, 04:14:01 am »
еми да, при мене обмена става основно през Интернет, ако ми резнат кабела /или неговия/ край с обмена...хаха  това не знам по коя планета е ;D
[/quote]

Качвай картата на испанеца...,да погледнем с едно оЧо... ;D :P
[/quote]

Ето го кибер-човека  :P

К'ъв испанец бее??Да не би да си в Испания?  :-\
[/quote] 

НЕ тука си е, тука работи и живее

« Отговор #86 -: Декември 15, 2010, 04:21:11 am »
еми да, при мене обмена става основно през Интернет, ако ми резнат кабела /или неговия/ край с обмена...хаха  това не знам по коя планета е ;D

Качвай картата на испанеца...,да погледнем с едно оЧо... ;D :P
[/quote]

Ето го кибер-човека  :P

К'ъв испанец бее??Да не би да си в Испания?  :-\
[/quote] 

НЕ тука си е, тука работи и живее
[/quote]

Ааа,ами сигурно Марая нещо се е объркала  :-\

« Отговор #87 -: Декември 15, 2010, 04:23:36 am »
На кибер човека картата му е толкова показателна , че нямам думи...Скорпионка...
Силно акцентирани са две планети...Луна и Меркурий ...последния управлява и АСЦ-то му и МЦ-то му , а съвпада на Марс със слънцето , чийто диспозитор е същия този меркурий е повече от иносказателен.... :blink: ;)
Тригона на луна/нептун...,не са чувства , не са илюзии...,луната е в 12-ти , Нептун е в 4-ти...Там където е Нептун никога и нищо не е сигурно и ясно....

за какво е толкова показателно, не разбрах..за това, че е раздовен и не си държи на думата ли??  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Декември 15, 2010, 04:25:18 am »
Май повечето разбрахме , че е в Испания и е една от причините за кабелна лИбоФ.... :blink:..
Няма лошо просто той има ново име- Испанеца.... ;D ;)

« Отговор #89 -: Декември 15, 2010, 04:27:09 am »
Май повечето разбрахме , че е в Испания и е една от причините за кабелна лИбоФ.... :blink:..

Испанеца в България! Той е тука, живее на 2 преки от мойта работа  :mellow:

« Отговор #90 -: Декември 15, 2010, 04:30:11 am »

Оф,чеки малко!
Ти си в Испания.Той също е в Испания,само че е българин,така ли?

« Отговор #91 -: Декември 15, 2010, 04:30:54 am »
Ето ви моята карта с транзитите, по времето на запознанството с мъжа ми.

А можеш ли да качиш соларна карта на годината, в която сте се запознали с мъжа ти? Интересно ми е къде са ти Плутон и Венера в тази година  ;) Мерси.
Иначе с Венера и Плутон транзитиращи през 5ти дом, няма начин да не се срещне важен човек ..  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Декември 15, 2010, 04:31:12 am »
На кибер човека картата му е толкова показателна , че нямам думи...Скорпионка...
Силно акцентирани са две планети...Луна и Меркурий ...последния управлява и АСЦ-то му и МЦ-то му , а съвпада на Марс със слънцето , чийто диспозитор е същия този меркурий е повече от иносказателен.... :blink: ;)
Тригона на луна/нептун...,не са чувства , не са илюзии...,луната е в 12-ти , Нептун е в 4-ти...Там където е Нептун никога и нищо не е сигурно и ясно....

за какво е толкова показателно, не разбрах..за това, че е раздовен и не си държи на думата ли??  :rolleyes:

Просто пича не е сигурен в себе си..., много силно его , много влюбен в себе си....
Имам един въпрос към теб....Твоя марс как е поставен в натала и какви аспекти има? :blink:

« Отговор #93 -: Декември 15, 2010, 04:31:46 am »

Оф,чеки малко!

Абее хора, да аз съм испанка, викайте ми ИСПАНКАТА  ;D

« Отговор #94 -: Декември 15, 2010, 04:34:57 am »

Оф,чеки малко!

Абее хора, да аз съм испанка, викайте ми ИСПАНКАТА  ;D

Оф,отказвам се да разбера повече просто!
Съмнявам се да си испанка  ;)
Ясно що си ги турнала Сара Карбонеро и вратарчето на аватара  ;D а аз досега се чудих

« Отговор #95 -: Декември 15, 2010, 04:39:15 am »
и аз се отказвам да коментирам повече тази тема, аз съм българка, в България, той испанец, също тук, в България. Това е. Айде, в миналото е вече, писна ми само това да се бистри..  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Декември 15, 2010, 04:52:15 am »
Не е нужно да спираме...,а да изследваме.... :blink:

« Отговор #97 -: Декември 15, 2010, 05:12:39 am »
Благодаря Марая, звучи логично като го обясняваш така.

Сега да кажа, че имам У3 в седми. Мисля, че това е по-логично за брак в резултат на интернет познанство, отколкото  управител на 7-ми в трети.  Имам Уран, управител на единадесети в пети дом, Управителят на 7-ми е в 9-ти. На времето не съм се регистрирала в сайт за запознанства, но ако търсех партньор сега, точно това щях да направя.

И кое е по-логичного? Така е според твоя опит. А при моите приятели е обратното.

Ами буквално: средствата за комуникация, т. е телефони, писма, интернет, писане ( 3 дом) са последвани/ водят до  сключване на брак (7 дом) в случая.  Тоест управителят на трети отива в седми, а не обратно.  Разбира се, че не издялано на камък това, просто казах, че е по-логично, това е всичко. Когато нещо е логично то си е логично, без оглед личния опит на този и онзи.

Преди векове е имало астрология, но не е имало интернет. Но интернет е преди всичко е средство за информиране и комуникация - трети дом. Освен това според мен, за да се случат нещата, май трябва да има повече от един аспект в картата, който да ги потвърждава, напоследък все повече се убеждавам в това.

*

Марая

• 28287
« Отговор #98 -: Декември 15, 2010, 05:17:31 am »
Благодаря Марая, звучи логично като го обясняваш така.

Сега да кажа, че имам У3 в седми. Мисля, че това е по-логично за брак в резултат на интернет познанство, отколкото  управител на 7-ми в трети.  Имам Уран, управител на единадесети в пети дом, Управителят на 7-ми е в 9-ти. На времето не съм се регистрирала в сайт за запознанства, но ако търсех партньор сега, точно това щях да направя.

И кое е по-логичного? Така е според твоя опит. А при моите приятели е обратното.

Ами буквално: средствата за комуникация, т. е телефони, писма, интернет, писане ( 3 дом) са последвани/ водят до  сключване на брак (7 дом) в случая.  Тоест управителят на трети отива в седми, а не обратно.  Разбира се, че не издялано на камък това, просто казах, че е по-логично, това е всичко. Когато нещо е логично то си е логично, без оглед личния опит на този и онзи.

Преди векове е имало астрология, но не е имало интернет. Но интернет е преди всичко е средство за информиране и комуникация - трети дом. Освен това според мен, за да се случат нещата, май трябва да има повече от един аспект в картата, който да ги потвърждава, напоследък все повече се убеждавам в това.

В тоя ред на миисли винаги съм твърдяла , че астрологията е надграждане....Не са виновни класиците , както и ведите , че не познават възможностите на виртуалния свят и не са извели съответните афоризми и изводи... :blink:
Направих онова на което съм способна , да мисля и надграждам...С това не искам да кажа , че други не мислят...., просто или не се мисли или стоим за полите на мама...Няма как да се случи...АСТРОЛОГИЯТА Е ТВОРЧЕСТВО.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Декември 15, 2010, 05:23:42 am »
Пак някой решава koй е виновен и koй не. ;D

Има го в играта.... :P