Незнам какви са тия транзити .. лют студ е.. сибирски е .
С'я да хвърля малко прах в очите за ти'я там сайтове за запознанства :
Имал съм регистрации там, та от безмисления си престой, породен от чисто любопитство и от опит на много познати ще споделя едни работи -
В сайт за запознанства имаш профил(за момче) :
- ако си смотан и неможеш да заговориш момиче в реалния живот
- ако си някакъв извратеняк и чакаш някаква кифла там си включи камерата на скайпа или да ти праща снимки и да мас....ш .
- ако си загорял и търсиш нещо глупаво и лесно да прекараш
- ако си няк'ъф безделник от село дето иска си намери някоя дет да живее в тях и да го хрантути
Момичета, които познавам са си напатили и препатили с такива интернет гаджета .
Сега за жените там :
- ако имаш прилична кола и си качил снимки с нея няма да чакаш дълго някоя кифла, която е полугола да започне да ти се "натиска"
- пусни ми един глас да бъда ВИП, йее има ме на първа страница - избих си комплексите
- писма започващи "о пич, о сладък, много си як, ооо незнам си к'ъф"
- някакви грозници дето по улиците няма да ги видиш денем

- след 2-3 кафета и возене с колата ставате много близки изведнъж
Запазил съм връзка едва с две момичета, които наистина не са от боламача подвизаващ се там и са хора с които имам общ език .
За другите форми на общуване в интернет нямам особени забележки . Запознал съм се с хора от форуми(наживо впоследствие), които са свестни и наистина интелигентни и такива от които може да научиш много . Скайпа много не го уважавам, 'щот се е случвало да имам неразбрани думи от някого и предпочитам да го ползвам така по-формално ...
И пак да кажа това е по мои впечатления, изключения винаги има и ще има !!!