Здравей Гост

Интернет връзките и любовта

• 190 Отговора
  • 34655 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Интернет връзките и любовта
« Отговор #100 -: Декември 15, 2010, 05:27:27 am »
В играта има само един закон, друго няма. ;D

В играта няма закони , а правила..., а те са създадени , за да бъдат нарушавани!!!! :tongue2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Декември 15, 2010, 05:40:03 am »
В играта няма закони , а правила..., а те са създадени , за да бъдат нарушавани!!!!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #102 -: Декември 15, 2010, 05:42:24 am »

С кабел при това..... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #103 -: Декември 15, 2010, 05:43:28 am »
Има един единствен закон, и е абсолютно честен, никога не пропуска и никога не прави грешки, никога не е лош и никога не е нечестен. ;D

Той няма нищо общо с играта...,защото самия той е игра! ;D

*

holanda

« Отговор #104 -: Декември 15, 2010, 05:52:29 am »

тези крайници са страхотни    :rolleyes: :-[ 

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Декември 15, 2010, 05:54:07 am »
Много ми харесаха и на мен....Почват от сливиците... ;D ;D, гледай го оня отдолу...как наблюдава.... ;D ;)
Какво ли вижда?! :-\ :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Декември 15, 2010, 05:56:15 am »
Въобще не е игра, той е създал това, което го кръщаваш като игра. ;D
Това е същия закон, при който чoвек се подхлъзва и умира.
Поради същия закон седим здраво стъпили на земята, но това нечестно ли е? ;D

Смъртта е илюзия! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Декември 15, 2010, 06:00:03 am »
Илюзията никога не греши. ;D

Самата тя е грешка! ;D ;)

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #108 -: Декември 15, 2010, 06:08:14 am »
 Стават и сполучливи връзки по Интернет. На моя приятелка сестра и се запозна с приятеля си по Интернет. Той е грък. И се ожениха. И си имат и две дечица, в последствие се оказа, че и  от двете страни имало баби и корени от Беломорска Тракия. И двамата са си много читави и интелигентни хора. Но си спомням, че майката и бащата бяха врътнали като реши мимичето да отива до Гърция. ;D ;D И докато се разбере какво ще намери  там. ;D  Сега си живеят в София. 
   Сигурно са им замесени 9-те домове . Или управителя на седми в девети. Тя завърши  езикова гимназия и после финанси. Утре ще питам за данните им и ще ги кача.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Декември 15, 2010, 06:09:25 am »
И грешката никога не греши.

Зависи от грешката.... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Декември 15, 2010, 06:11:21 am »
Стават и сполучливи връзки по Интернет. На моя приятелка сестра и се запозна с приятеля си по Интернет. Той е грък. И се ожениха. И си имат и две дечица, в последствие се оказа, че и  от двете страни имало баби и корени от Беломорска Тракия. И двамата са си много читави и интелигентни хора. Но си спомням, че майката и бащата бяха врътнали като реши мимичето да отива до Гърция. ;D ;D И докато се разбере какво ще намери  там. ;D  Сега си живеят в София. 
   Сигурно са им замесени 9-те домове . Или управителя на седми в девети. Тя завърши  езикова гимназия и после финанси. Утре ще питам за данните им и ще ги кача.

Мила ще ми бъде приятно да погледна... :blink:

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #111 -: Декември 15, 2010, 06:30:00 am »
Да,ще ги кача, утре, но е вече късно и приятелката ми не ми  вдига, спи естествено ;D ;D  :blink:  Но имат сигурно силна карма .Голяма любов беше.  То има тогава логика да се  мисли, че ако  една връзка стабилна, /започнала по интернет/ И ако в синастрията им се намерят показатели за кармична връзка, Уран като управлява интернета, издирва "далечни" кармични връзки. ;D ;D  Е няма бягане и по кабела.... ;D
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Декември 15, 2010, 06:36:07 am »
Понякога хората се самонаказват, но те си избират този избор, който зависи от индивидуалната самоосъзнатост, и това е базирано на техните действия и е абсолютно честно.  ;D
Нашето наказание - това е карма, а карма никога не греши. ;D

За това е КАРМА! И колкото по-бързо осъзнаем , че не е наказание толкова по-лесно и леко ще приемем всичко по пътя си..... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Декември 15, 2010, 06:44:04 am »
За какво ми ги пускаш тогава тези самонаказали се миряни? ;D

Изкефиха ме...,мнооо са яки! ;D :P

*

Santi

« Отговор #114 -: Декември 15, 2010, 07:09:58 am »
Я каква интересна тема съм пропуснал  :blink: .

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Декември 15, 2010, 07:18:00 am »
Я каква интересна тема съм пропуснал  :blink: .

Така е , кой знае къде вееш гащи при тия транзити?! :rolleyes: :-\ ;D

*

Santi

« Отговор #116 -: Декември 15, 2010, 07:49:37 am »
Незнам какви са тия транзити .. лют студ е.. сибирски е .

С'я да хвърля малко прах в очите за ти'я там сайтове за запознанства :

Имал съм регистрации там, та от безмисления си престой, породен от чисто любопитство и от опит на много познати ще споделя едни работи -

В сайт за запознанства имаш профил(за момче) :

- ако си смотан и неможеш да заговориш момиче в реалния живот
- ако си някакъв извратеняк и чакаш някаква кифла там си включи камерата на скайпа или да ти праща снимки и да мас....ш .
- ако си загорял и търсиш нещо глупаво и лесно да прекараш
- ако си няк'ъф безделник от село дето иска си намери някоя дет да живее в тях и да го хрантути

Момичета, които познавам са си напатили и препатили с такива интернет гаджета .

Сега за жените там :

- ако имаш прилична кола и си качил снимки с нея няма да чакаш дълго някоя кифла, която е полугола да започне да ти се "натиска"
- пусни ми един глас да бъда ВИП, йее има ме на първа страница - избих си комплексите
- писма започващи "о пич, о сладък, много си як, ооо незнам си к'ъф"
- някакви грозници дето по улиците няма да ги видиш денем  ;D
- след 2-3 кафета и возене с колата ставате много близки изведнъж

Запазил съм връзка едва с две момичета, които наистина не са от боламача подвизаващ се там и са хора с които имам общ език .

За другите форми на общуване в интернет нямам особени забележки . Запознал съм се с хора от форуми(наживо впоследствие), които са свестни и наистина интелигентни и такива от които може да научиш много . Скайпа много не го уважавам, 'щот се е случвало да имам неразбрани думи от някого и предпочитам да го ползвам така по-формално ...

И пак да кажа това е по мои впечатления, изключения винаги има и ще има !!!
« Последна редакция: Декември 15, 2010, 07:55:23 am от Santi »

*

Santi

« Отговор #117 -: Декември 15, 2010, 08:02:49 am »
Тебе  У5 ти е в 3-ти дом, У7 в квадрат с У5, който споменах къде е  :blink: . Юпитер ти е У3, при транзита му през 7-ми може да изкочи нещо  :blink: .

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #118 -: Декември 15, 2010, 01:33:24 pm »
Аз навремето,преди може би 7-8 години,имах интернет връзки.
Просто умишлено търсех такива.И се срещах с мъже които ми допадаха,е ,естествено като се видиш на живо не е същото.Но един харесах много,но той мен не,защото в бъдеще не ме потърси.
Имах една интернет връзка с италианец.Тя се осъществи така да се каже и в реала.Той дойде,запознахме се и като че ли се харесахме.Аз продължих контакта си снего ,когато той си замина,обаждаше ми се по телефона и ми беше приятно.Аз съм човек който се привързва.Но времето минаваше,а той не идваше пак и през този период срещнах мъжът ми."Очи които не се виждат се забравят" се казва в известната поговорка.
Един ден италианеца ми писа,че иска да дойде и аз не го спрях,вече имах връзка с мъжът ми,но скрих и от двамата.
Дойде италианеца и като го видях ми стана лошо.Изобщо вече не го харесвах,даже напротив-отвращаваше ме.
Разделихме се с лошо,защото той беше настоятелен да ме целува ,да ме прегръща ,а мен ме дразнеше.Както и да е,това беше краят на тази интернетна връзка.
По натал имам плутон и уран в 3ти.
Плутон е опозиция слънце в 9ти,а уран опозиция меркурий пак 9ти.

Управителя на 7ми и управителя на 5ти са ми в 3ти :blink:

*

nerealna

« Отговор #119 -: Декември 15, 2010, 02:44:32 pm »
интернет ми даде няколко ценни приятели, кито много обичам и нямаше как да се запознаем по друг начин  :blink:
не мисля, че някой  може да ме заблуди и измами. то веднага си личи кой какво търси и какви цели има. и не говоря за сайтове за запознанства- там си е ясно какво се търси. говоря за форумите.
интернет  :58: половината от живота ми е тук  ;)