Гледам Санти пак е критично настроен към интернет половинките.

Да споделя малко наблюдения и аз, личен опит нямам.
Познавам две двойки, които се запознаха в нета.
Първата двойка се ожени още през 2000 година, бях на сватбата им. Но беше малко сметкаджийска история от страна на момчето - беше 22-годишен студет втори курс, не беше от Варна, живееше на квартира и се ожени за първата срещата дебелана от някакъв чат. Така си реши квартирния проблем, но се надявам, че е имало и някакви чувства там.
Втората двойка не е женена, но имат бебе на няколко месеца. Става въпрос за една моя близка приятелка, за която неведнъж съм споменавала тук. Когато приключи 7-годишна връзка, започна да търси забавления в сайтовете за запознанства. Излизаше с разни момчета, да правят секс, без ангажименти. Накрая се запозна с възможно най-големия комплексар, който можеше да се намери там. В началото й е хвърлял прах в очите - романтични срещи на свещи, цветя, мило и загрижено отношение. Показва истинската си същност, след като се събират да живеят заедно на квартира. После купува апартамент с ипотечен кредит, живеят там сега. От три години са заедно, отскоро имат и бебе, но не са женени. Всеки ден й повтаря, че тя НЕ е жената за него, че за нищо не става, че дори бебето не знае как да гледа, него пък това бебе го дразни, казва й да се изнася, малтретира я, унижава и т.н.
На първата двойка не им знам астрологичните данни, само слънчевите знаци - момчето е Козирог, момичето е Стрелец.
За втората двойка мога да кажа, че със сигурност в картите липсва често срещаният показател за "интернет любов" - У3 в 7 дом или У7 в 3 дом. Първата сериозна връзка на момичето беше с момче от същия блок и вход, съсед.
Предполагам, че има и доста успешни двойки, запознали се в интернет. Но моят опит е такъв, нямам други наблюдения.