Здравей Гост

Интернет връзките и любовта

• 190 Отговора
  • 34565 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Интернет връзките и любовта
« Отговор #140 -: Декември 15, 2010, 06:56:28 pm »
аз съм с луна в близнаци и поддържам интернет контакти с едни и същи хора вече от години. имам си едно приятелче от 4 г. си пишем. никога не сме се виждали , освен на снимки, но отношенията ни са мн. чисти и искрени. той има нужда от мен и от съветите ми, а аз от неговия позитивизъм. в течение съм на всичко, което става в живота му и вече ми е мил. от един град сме и не изключваме възможността да се видим, но за сега нямаме такава нужда.  :blink:
тези които са си изпатили от познати в интернет са наивни хора и по същия начин могат да ги излъжат и в реалния живот. всъщност в нета или не - реалността е  една.

Винаги съм твърдяла , че какъвто е реала , такъв е и виртуала...
В интерес на истината има връзки ,които се поддържат само , чрез нета...,но зависи от самата връзка дали тя ще се развие в реала или ще остане там където е започнала... :blink: И след като всичко се развива и това е смисъла на духовността....,а и не само....,на мен ми допада всеки контакт ...., а онези които заслужават специалното внимание винаги влизат и в реалния свят!

Нереална слънцето ти в Телец беше нали? :-\ В кой градус е луната ти? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Santi

« Отговор #141 -: Декември 15, 2010, 07:03:58 pm »
От една страна е така - какво е там е и на навсякъде, но реалният контакт дава къде, къде по-реална представа .
кой е казал че няма да има реален контакт после. в случая интернет е средтство за запознанство. после двамата решават дали да имат друг вид контакт или не.

Това добре, но се получава едно разминаване почти винаги след реалният контакт - по един начин изглежда комуникацията зад клавиатурата, по съвсем друг след реалният контакт . Различни фактори играят роля .

*

holanda

« Отговор #142 -: Декември 15, 2010, 07:04:28 pm »
И ще покаже , че е моят ангел....
Разбил света на този кибер свят
Ще стопли самотата влажна...
Полепнала в ймейла ми сега...

;D Лилавка , направо сме на път да сътворим ода за интернет.... ;D

(мани,мани  ;D,от 15 минути съм заправила един сандвич и още не е готов заради одата)

мечта ли е това,незная
идеал,пропит с копнежи и тъга
нима тъи страстно искам и желая
велик да бъда за някого в света?

а истина ли е,че има
любов душевна,мъдра..като шепнеща река
и мога ли да я намеря
в тоз буен трафик от бездушни телеса?

*

Stella

• 7765
« Отговор #143 -: Декември 15, 2010, 07:04:53 pm »
Знаете ли какво ми хрумна.... :-\ Дали Нета не е причина за супер Его-то обзело повече от половината свят? :blink:

Ето ти повод за нова тема. За Интернет и любовта............към себе си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

nerealna

« Отговор #144 -: Декември 15, 2010, 07:05:21 pm »
да, слънцето ми е в телец. луната в 11 дом - 12 гр.. в3ти дом имам плутон, който е упр. на 5ти.  аз съм интернет маниячка  ;D
усещам и разбирам хората и по нета.  ;) или поне така си мисля

п.с.лунатами е в тригон с плутон ..ако това има значение

*

Stella

• 7765
« Отговор #145 -: Декември 15, 2010, 07:08:42 pm »
усещам и разбирам хората и по нета.  ;) или поне така си мисля

Лесно е, когато не се стига до интимност. До тук и аз ги усещам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Декември 15, 2010, 07:11:19 pm »
И ще покаже , че е моят ангел....
Разбил света на този кибер свят
Ще стопли самотата влажна...
Полепнала в ймейла ми сега...

;D Лилавка , направо сме на път да сътворим ода за интернет.... ;D

(мани,мани  ;D,от 15 минути съм заправила един сандвич и още не е готов заради одата)

мечта ли е това,незная
идеал,пропит с копнежи и тъга
нима тъи страстно искам и желая
велик да бъда за някого в света?

а истина ли е,че има
любов душевна,мъдра..като шепнеща река
и мога ли да я намеря
в тоз буен трафик от бездушни телеса?

;D ;D ;D

А истината е като водата....
Ту пара , ту студени капки...пот
Избиват по челата- превърнаха ме в роб.
Екран ме топли нежно...сладко.
Мадами много...но съм сам

Тревожен съм и като юношата бледен...
Превръщам се в профан....
Но знам ще срещна любовта във мрака..
Я в Гепиме , я в Елмаз....

И спомена за профилите в мрака...
Ще начертае път към любовта..... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #147 -: Декември 15, 2010, 07:18:16 pm »
да, слънцето ми е в телец. луната в 11 дом - 12 гр.. в3ти дом имам плутон, който е упр. на 5ти.  аз съм интернет маниячка  ;D

п.с.лунатами е в тригон с плутон ..ако това има значение

Аспекта м/у луна и слънце какъв е? Спомням си , че съм ти гледала картата , но съм изтрила данните... :( :blink:Съжалявам...
А мъжа ти каква зодия беше? :blink: ;)

*

nerealna

« Отговор #148 -: Декември 15, 2010, 07:19:59 pm »
Лесно е, когато не се стига до интимност. До тук и аз ги усещам.
ако под интимност се разбира вътрешен, личен момент, където е включена душата, споделяне на чувства - имала съм такива  моменти. за мен няма голямо значение дали споделям с писане или устно. дори написаното е по-добре защото остава.
но ако се има предвид сексуални отношения, не съм имала такива от нета и  не мога да коментирам, но тук има семейни запознали се в нета. те да кажат :)

*

holanda

« Отговор #149 -: Декември 15, 2010, 07:21:11 pm »
Това добре, но се получава едно разминаване почти винаги след реалният контакт - по един начин изглежда комуникацията зад клавиатурата, по съвсем друг след реалният контакт . Различни фактори играят роля .

съгласна съм с това.
В нета човек избира да показва доброто от себе си и може да създаде свсем лъjовен образ.А дори и в действителност да е такъв,пак се включват отделните фактори като настроения и т.н

ето аз може да се опитвам да се изявя като балансирана в нета..но в действителност съм много нервна и емоционална..или замислена и скучна на себе си.Т.е. мислите и философската нагласа към живота може и да нямат общо с реалните действия и постъпки.
Може да пропагандираш мир и любов ,а в действителност да си объркан и неконвенционален  ;D

*

nerealna

« Отговор #150 -: Декември 15, 2010, 07:22:24 pm »
Аспекта м/у луна и слънце какъв е? Спомням си , че съм ти гледала картата , но съм изтрила данните... :( :blink:Съжалявам...
нямам аспект м/у слънце и луна. мъжът ми е близнаци, но сега говорм за нета  ;) с него като се запознахме нямаше нет  ;D

*

Santi

« Отговор #151 -: Декември 15, 2010, 07:26:05 pm »
Цитат
от 15 минути съм заправила един сандвич

По-добре е от час, нали  ;D .

Цитат
ето аз може да се опитвам да се изявя като балансирана в нета..но в действителност съм много нервна и емоционална..или замислена и скучна на себе си.Т.е. мислите и философската нагласа към живота може и да нямат общо с реалните действия и постъпки.

Цитат
Може да пропагандираш мир и любов ,а в действителност да си объркан и неконвенционален

Начин на изразяване, това е ключът от бараката  :blink: .

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Декември 15, 2010, 07:27:37 pm »
нямам аспект м/у слънце и луна. мъжът ми е близнаци, но сега говорм за нета  ;) с него като се запознахме нямаше нет  ;D

Питам , защото мисля , че имаше аспект на слънце луна...,може и да бъркам картата..,но ставаше дума за 3-ти дом и за някаква близка връзка , съседска или нетсака.... ;D ;D ;D Може и да бъркам....
И я като си почнала ми кажи градуса на слънцето му.... ;) ;D ;D Правя си изводи..,ако не можеш тук можеш и на лични... :blink: ;)

*

nerealna

« Отговор #153 -: Декември 15, 2010, 07:29:55 pm »
добре ще ти дам данните на лични, а ти можеш да напишеш изводите тук да продължим темата. съседи сме с мъжа ми, да. запомнила си :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #154 -: Декември 15, 2010, 07:31:35 pm »
добре ще ти дам данните на лични, а ти можеш да напишеш изводите тук да продължим темата. съседи сме с мъжа ми, да. запомнила си :)

Значи нещо съм запомнила...,но от многото карти...гледам си чистя Рама...,да не гръмне диска... ;D ;D

*

holanda

« Отговор #155 -: Декември 15, 2010, 07:37:47 pm »

А истината е като водата....
Ту пара , ту студени капки...пот
Избиват по челата- превърнаха ме в роб.
Екран ме топли нежно...сладко.
Мадами много...но съм сам

Тревожен съм и като юношата бледен...
Превръщам се в профан....
Но знам ще срещна любовта във мрака..
Я в Гепиме , я в Елмаз....

И спомена за профилите в мрака...
Ще начертае път към любовта..... ;D ;D

ибаси  ;D ;D ;D

днес ставам и си мисля...
не вярвам аз в Голямата любов
защо тогава да отказвам..
на близкия съседски зов.

а интернета е валиден
за мрачен ден и миг дълбок
когато пак ще искам да намирам
моментен мир във свят жесток.

и истината ако видя,
смисъла в таз интернет игра
направо сам ще си завидя
и ще се почерпя след това

;D

*

nerealna

« Отговор #156 -: Декември 15, 2010, 07:49:07 pm »
ти така като ме четеш можеш ли да предположиш,че съм трудна за комуникация ?  :blink:
аз от сънищата ти разбирам, че не си много лесна за комуникации  ;)  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Декември 15, 2010, 07:50:35 pm »
Ще видиш истината...Важно е да вярваш..
Да вярваш , че света на нета е добър.
И да не се отказваш
Дори когато си в кахър... ;D

Дори когато разни мацки
Ти връткат номера безчет...
Не бива да угасваш ,а сърфирай..
 Сърфирай Без да спреш....
 ;D ;D
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 12:01:25 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Декември 15, 2010, 07:57:08 pm »
ти така като ме четеш можеш ли да предположиш,че съм трудна за комуникация ?  :blink:
аз от сънищата ти разбирам, че не си много лесна за комуникации  ;)  ;D

Трудно допуска... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #159 -: Декември 15, 2010, 08:04:34 pm »
Гледам Санти пак е критично настроен към интернет половинките.  ;D

Да споделя малко наблюдения и аз, личен опит нямам.
Познавам две двойки, които се запознаха в нета.

Първата двойка се ожени още през 2000 година, бях на сватбата им. Но беше малко сметкаджийска история от страна на момчето - беше 22-годишен студет втори курс, не беше от Варна, живееше на квартира и се ожени за първата срещата дебелана от някакъв чат. Така си реши квартирния проблем, но се надявам, че е имало и някакви чувства там.

Втората двойка не е женена, но имат бебе на няколко месеца. Става въпрос за една моя близка приятелка, за която неведнъж съм споменавала тук. Когато приключи 7-годишна връзка, започна да търси забавления в сайтовете за запознанства. Излизаше с разни момчета, да правят секс, без ангажименти. Накрая се запозна с възможно най-големия комплексар, който можеше да се намери там. В началото й е хвърлял прах в очите - романтични срещи на свещи, цветя, мило и загрижено отношение. Показва истинската си същност, след като се събират да живеят заедно на квартира. После купува апартамент с ипотечен кредит, живеят там сега. От три години са заедно, отскоро имат и бебе, но не са женени. Всеки ден й повтаря, че тя НЕ е жената за него, че за нищо не става, че дори бебето не знае как да гледа, него пък това бебе го дразни, казва й да се изнася, малтретира я, унижава и т.н.

На първата двойка не им знам астрологичните данни, само слънчевите знаци - момчето е Козирог, момичето е Стрелец.
За втората двойка мога да кажа, че със сигурност в картите липсва често срещаният показател за "интернет любов" - У3 в 7 дом или У7 в 3 дом. Първата сериозна връзка на момичето беше с момче от същия блок и вход, съсед.

Предполагам, че има и доста успешни двойки, запознали се в интернет. Но моят опит е такъв, нямам други наблюдения.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.