Цитат на: Марая в Декември 15, 2010, 05:24:28 pmОстава да му посвети поема.... и чувствам те..реален,но в копнеж застинал,ти дишаш и поемаш всеки вик във меннамирам те и търся,и дълго преоткривам чрез образи,с които лавирам всеки ден..
Остава да му посвети поема....
Това лавиране ме кара да сърфирам... И да откривам нови светове....Та аз съм силен , толкова съм силенчрез чичко Гугъл- супер мен....
и няма те -спря токабезсилен смут сърцето вкаменище чакам дълго и ще търся кой месечната такса да плати..
Но ето те ,ти идваш пак....Блесиш в картинки...И този месец бе платен...Ще покорявам нови светове, блондинкиБрюнетките през нощни часове...
да искат силно и да чакатдо звездния си миг със мензащото казал съм ..така..небрежноче шеф съм на компанията Ситроен..
Докато чакат вече ги забравям....Те толкова са много при товаСъс звучни имена и *Листопада*би завидял на тяхната съдба...
ха-хааааах тез девойки,..снажни и способникрасиви недотам,но с много хъсоспамват пощата в слова любовниа истинския шанс по-малък е от земетръс....но аз ще вярвам,че там нейдепод пошлост,секс и гневна суетасе крие някои,толкоз уникален,способен да покаже какво е любовта..
И ще покаже , че е моят ангел....Разбил света на този кибер святЩе стопли самотата влажна...Полепнала в ймейла ми сега...
мечта ли е това,незнаяидеал,пропит с копнежи и тъганима тъи страстно искам и желаявелик да бъда за някого в света?а истина ли е,че ималюбов душевна,мъдра..като шепнеща рекаи мога ли да я намеряв тоз буен трафик от бездушни телеса?
А истината е като водата....Ту пара , ту студени капки...потИзбиват по челата- превърнаха ме в роб.Екран ме топли нежно...сладко.Мадами много...но съм самТревожен съм и като юношата бледен...Превръщам се в профан....Но знам ще срещна любовта във мрака..Я в Гепиме , я в Елмаз....И спомена за профилите в мрака...Ще начертае път към любовта.....
днес ставам и си мисля...не вярвам аз в Голямата любовзащо тогава да отказвам..на близкия съседски зов.а интернета е валиденза мрачен ден и миг дълбоккогато пак ще искам да намираммоментен мир във свят жесток.и истината ако видя,смисъла в таз интернет игранаправо сам ще си завидяи ще се почерпя след това
Ще видиш истината...Важно е да вярваш..Да вярваш , че света на нета е добър.И да не се отказвашДори когато си в кахър... Дори когато разни мацкиТи връткат номера безчет...Не бива да угасваш ,а сърфирай.. Сърфирай Без да спреш....
страхотно е, поздравления ... нарочно ли е написано като цитати?