Прекалено уверена ,самоуверена и смела съм и с дълга коса....,
Да,категорично това го казвам и за себе си,но разбира се,че не всички дългокоси са неуверени ;Dдаже изобщо няма такава връзка,но късата коса е един вид смелост мисля-аз нямам такава,що се отнася до косата ми.За сега
А дали са по-малко съблазнителки късокосите :rolleyes:Дали им е все едно дали ги харесват мъжете или не,дали използват женствеността за постигане на целите или действат единствено делово??Много са ми въпросите 
На всеки човек нуждите са различни. Ако подсъзнателно жената не се интересува от мъже, защо тогава да се старае да бъде харесвана от тях?! Не е тайна, че мъжете обичат дългите и поддържани коси, както и една красива усмивка с красиво наредени бели зъби, едни красиви очи пълни с блясък ... Всичко това придава усещане за здраве, а от там и за красота.
Много често обаче се забелязват жени, които имат дълги коси, но за сметка на това не ги поддържат. Според мен ефекта на такива коси е обратен. Има за съжаление и жени, на които косите им не разрешават да са дълги, било то от това, че косъма е много тънък и бавно расте или са много редки... При мъжете е същата работа. Има мъже с редки бради, които изглеждат ужасно, когато се опитат да си пуснат брада и мустаци.