Здравей Гост

Брада и Мустаци,Къса коса у жените

• 169 Отговора
  • 29281 Прегледи
*

Feia

Re:Брада и Мустаци,Къса коса у жените
« Отговор #20 -: Декември 20, 2010, 12:18:07 am »
Тази година в началото на януари ми падна пердето и косата дълга до кръста замина почти на нула номер...
Никакъв съществен транзит около АСЦ-то нямах...Но когато на 16 януари в 0:50 мин. звъннах на вратата на Синухе той беше супер изненадан... ;D
Сега е средна дължина и не ми се стриже....,пак отива към дълга...Мисля , че психологическите изследвания на които се базират изводите за еманципираните жени притежателки на къса коса  ;D е по-скоро оправдание...
Дългата коса е женственост , сексапил и енергия.... ;D Прекалено уверена ,самоуверена и смела съм и с дълга коса....,асоциацията обаче у мъжете е по-различна...

Дългата коса е символ на женственост, а в митологиите и сънищата и на сила. Спомни си за онези герои, които загубват силата си, щом косата им бъде отрязана. Това е част от народните вярвания в различни части на света.

Може би отрязването на косата е отричане на част от себе си. Вероятно на женската част при жените.

Дългата коса е символ и на свободолюбие.

Това, което забелязвам у другите е, че когато са по-свободни и дори разхайтени, косата им е по-дълга. Когато поради някакви причини станат по-дисциплинирани и вече имат повече задръжки за момента, случайно или не, косата им бива подстригана.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Декември 20, 2010, 12:24:05 am »
Sa men kosata e Mars i 1 dom

Това преди всичко е нашия външен вид, да, но той не е статукво и се мени във времето и други детайли в картата вероятно допълват картината кога сме склонни на промени и докъде стигаме в експериментите си. И ако до преди това е било по-скоро в приоритетите на жените, сега дори силния пол е далеч по-смел в решенията.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #22 -: Декември 20, 2010, 12:25:07 am »
Венера в Козирог, в квадрат със Сатурн - вярно е, че не се обличам фриволно (но и не харесвам твърде строгия стил), но имам дълга коса и нямам никакви намерения да я скъсявам.

Вярно е. За външния вид, вкл. косата, е отговорен АС, неговият управител и планетите в 1ви дом.

*

missKapriz

« Отговор #23 -: Декември 20, 2010, 12:25:43 am »
Цитат
Прекалено уверена ,самоуверена и смела съм и с дълга коса....,
Да,категорично това го казвам и за себе си,но разбира се,че не всички дългокоси са неуверени ;Dдаже изобщо няма такава връзка,но късата коса е един вид смелост мисля-аз нямам такава,що се отнася до косата ми.За сега
А дали са по-малко съблазнителки късокосите :rolleyes:Дали им е все едно дали ги харесват мъжете или не,дали използват женствеността за постигане на целите или действат единствено делово??Много са ми въпросите ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #24 -: Декември 20, 2010, 12:26:00 am »
Sa men kosata e Mars i 1 dom

Това преди всичко е нашия външен вид, да, но той не е статукво и се мени във времето и други детайли в картата вероятно допълват картината кога сме склонни на промени и докъде стигаме в експериментите си. И ако до преди това е било по-скоро в приоритетите на жените, сега дори силния пол е далеч по-смел в решенията.    

Kakto strastite na horata se menat, taka i nakoi si ismenat i prizeskite! :41:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Feia

« Отговор #25 -: Декември 20, 2010, 12:26:39 am »
Мен ме интересува и плешивостта.

Един астролог наскоро ми каза, че забелязал, че когато Скорпионите тръгнат по пътя на самозаблудата и измислените духовни пътища, чрез което отричат реалността, в опит да избягат от нея, забелязвал как започвали да оплешивяват.

*

missKapriz

« Отговор #26 -: Декември 20, 2010, 12:27:10 am »
Венера в Козирог, в квадрат със Сатурн - вярно е, че не се обличам фриволно (но и не харесвам твърде строгия стил), но имам дълга коса и нямам никакви намерения да я скъсявам.

Вярно е. За външния вид, вкл. косата, е отговор АС, неговият управител и планетите в 1ви дом.
хеххее Мирабела,колко щеше да е лесно, ако всички квадрати Венера/Сатурн бяха късокоси :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Декември 20, 2010, 12:28:25 am »

А дали са по-малко съблазнителки късокосите :rolleyes:Дали им е все едно дали ги харесват мъжете или не,дали използват женствеността за постигане на целите или действат единствено делово??Много са ми въпросите ;D

Даже обратното според мен...Мисля , че късата коса изглежда по-агресивна...По-нахакана.....
Въпрос на лице , на овал...излъчване... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #28 -: Декември 20, 2010, 12:37:35 am »

Даже обратното според мен...Мисля , че късата коса изглежда по-агресивна...По-нахакана.....

Тези с къса коса се държат повече като мъже, което отново е отказ от женствеността.

*

Divna

• 2478
« Отговор #29 -: Декември 20, 2010, 12:42:45 am »
Цитат
Прекалено уверена ,самоуверена и смела съм и с дълга коса....,
Да,категорично това го казвам и за себе си,но разбира се,че не всички дългокоси са неуверени ;Dдаже изобщо няма такава връзка,но късата коса е един вид смелост мисля-аз нямам такава,що се отнася до косата ми.За сега

На всеки човек нуждите са различни. Ако подсъзнателно жената не се интересува от мъже, защо тогава да се старае да бъде харесвана от тях?! Не е тайна, че мъжете обичат дългите и поддържани коси, както и една красива усмивка с красиво наредени бели зъби, едни красиви очи пълни с блясък ... Всичко това придава усещане за здраве, а от там и за красота.
Много често обаче се забелязват жени, които имат дълги коси, но за сметка на това не ги поддържат. Според мен ефекта на такива коси е обратен. Има за съжаление и жени, на които косите им не разрешават да са дълги, било то от това, че косъма е много тънък и бавно расте или са много редки... При мъжете е същата работа. Има мъже с редки бради, които изглеждат ужасно, когато се опитат да си пуснат брада и мустаци.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Декември 20, 2010, 12:42:51 am »
Забелязала съм, че някои жени с напрегнат аспект между Венера и Сатурн полагат големи грижи най-вече за косата - редовно подстригване, издухване, боядисване и т.н. Макияжът никакъв може да го няма, но косата винаги трябва да е на ниво.

Мит е, че късата коса иска по-малко поддръжка. Напротив, нужно е редовно оформяне, издухване, ако искаш наистина да има добър вид, а не като на депресирана тийнейджърка в период на екзистенциална криза.  ;D

Късото подстригване е добър избор за жени, които имат рядка права коса с тънък косъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #31 -: Декември 20, 2010, 12:47:04 am »
Доби, ако Марс и първи дом отговарят за косите, в такъв случай аз трябва да съм с къса коса /Луна в 1 дом, в квадрат с Марс/. Така ли е? Как определяш ти това?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #32 -: Декември 20, 2010, 12:47:19 am »

Тези с къса коса се държат повече като мъже, което отново е отказ от женствеността.

Външния вид коренспондира с вътрешните усещания на всеки от нас....Той обаче отразява онова което е скрито....В повечето случай лъже , защото това е вид маска , пакет , форма....или просто куфар.... :blink:
Не случайно всеки човек може да бъде оприличен с определени животински индивиди....
Няма отказ от женстенност , ако дълбоко в теб си оставила жената..., жената е вътре ,не е вън , онова което останалите виждат не е достатъчно никога....Търся и мъжа и жената в очите...Останалото е просто украса в инериора на човешката душа....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #33 -: Декември 20, 2010, 12:51:54 am »
Доби, ако Марс и първи дом отговарят за косите, в такъв случай аз трябва да съм с къса коса /Луна в 1 дом, в квадрат с Марс/. Така ли е? Как определяш ти това?

Sa men Luna w 1 dom osnazawa, zenski manieri i zenska glawa, kakto i zenstweni kosi, prosto kasano. :88:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Декември 20, 2010, 12:52:34 am »
Не харесвам къси коси при жените, но моята през последните години все на едно ниво стои, има проблем с растежа на косъма. Почти като на картинката, без бретон и малко по-дълга, но още не стига до раменете:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #35 -: Декември 20, 2010, 12:57:01 am »
Не харесвам къси коси при жените, но моята през последните години все на едно ниво стои, има проблем с растежа на косъма. Почти като на картинката, без бретон и малко по-дълга, но още не стига до раменете:

Lili sa rasteza na kosama se gleda samo Mars, i planeti w 1 dom. ze kakwo ti prezi na tasi prizeska, kojato e mnogo seksapilna i paswa na lizeto.  :wink2:

*

Divna

• 2478
« Отговор #36 -: Декември 20, 2010, 12:59:05 am »

Sa men Luna w 1 dom osnazawa, zenski manieri i zenska glawa, kakto i zenstweni kosi, prosto kasano. :88:

Ами така си е.  ;D Може да е скорпионска, ама си е много женствена даже.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Декември 20, 2010, 12:59:26 am »
Не ми пречи прическата, но с тъга се сещам за онези времена, когато бях с такава коса  :(:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #38 -: Декември 20, 2010, 01:03:23 am »
Лили, първата девойка е с много хубав жив косъм, който дава игривост. Мисля, че именно това е важно.
Втората мадама има като моите къдрици, разликата е в цвета /косите ми са естественно черни и не се боядисвам/. Обичам много тоя меден цвят на снимката. :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #39 -: Декември 20, 2010, 01:05:10 am »
Не ми пречи прическата, но с тъга се сещам за онези времена, когато бях с такава коса  :(:

To ste e moge bi taka, dokato si nameris hubawata ti polowinka, i togawa se pitam dali pak ste se sestas sa minaloto si. :wink2: