Здравей Гост

Венера в съвпад Южен лунен възел натал ,транзит ,дирекция,прогресия

• 105 Отговора
  • 14143 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Въпроса ми по отношение на връзките е свързан с това....
У5 или Венера усещаш по-силно като влияние?

И двете, не мога да ги деля, а и са на 45 гр. един от друг.  ;D
Все пак Венера управлява ДС, Марс къде ще си го мери с нея...
;D ;)...оффф...., това си е изпитание....т.е. приемаш я за отговорна , заради управството на 7-ми.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
Не винаги ретро Венера дава проблеми с парите. Имам близък с ретро Венера в рак и не си знае парите. Венерата е в съвпад със СЛВ.

Знаеш как ми се ще и моите овнешки планети да бяха в един знак със СЛВ, а не с ЮЛВ... Не заради парите, де.

Ех,......
И на мене ми се щеше моя СЛВ да не е в 6 дом и с управител Сатурн, ама......
 ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
Съвпада с Кету озна4ава , 4е това е отработено място и е лесно изпълнимо според мен.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

-  но прави секс само, когато на нея й се иска

ми кога иначе да прави? като я накарат ли  ;D

Лилавке, ти първо се омъжи и тогава ще говорим   ;)

ясно де,в кръга на шегата го писах  :blink:
рано или късно всеки минава под ножа,то се знае  ;D
(и да,пиша го,защото не ми е затиктакал био-часовника,но дори когато /и ако/ това се случи,ще имам своите елементарни потребности и принципи,с които няма да правя компромис от уважение или някакво измамно чувство за партньорство )

*

Stella

• 7765
Бившият ми съпруг има Венера в съвпад с ЮЛВ в Козирог - друг такъв суетен мъж не познавам. По-суетен е от жена.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
Съвпада с Кету озна4ава , 4е това е отработено място и е лесно изпълнимо според мен.... :blink:

Е не ги научих тези наименования и това си е.... ;)
кету = СЛВ ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Santi

Кету= ЮЛВ .

*

elfidka

• 3129
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
;D ;)...оффф...., това си е изпитание....т.е. приемаш я за отговорна , заради управството на 7-ми.... :rolleyes:

Разбира се, гледам и двата дома.
При мен Венера управлява ДС и 11 дом и във връзките ми винаги има приятелски мотив, дори някои от тях така са започвали - с приятелство. И често се случва да запазя топли приятелски отношения с някой бивш и след раздялата. Минават години, а ние продължаваме да си пращаме честитки с пожелания за празниците. Докато някой настоящ може и да не се сети, бившите помнят всички важни дати.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

кету = СЛВ ?

КЕТУ=ЮЛВ
РАХУ= СЛВ

ГЛАВА НА ДРАКОНА=СЛВ
ОПАШКА НА ДРАКОНА=ЮЛВ

:blink: ;)

*

Lillie

• 30532
Бившият ми съпруг има Венера в съвпад с ЮЛВ в Козирог - друг такъв суетен мъж не познавам. По-суетен е от жена.

Дава и нарцисизъм, признавам си без бой.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129

кету = СЛВ ?

КЕТУ=ЮЛВ
РАХУ= СЛВ

ГЛАВА НА ДРАКОНА=СЛВ
ОПАШКА НА ДРАКОНА=ЮЛВ

:blink: ;)

:kissd:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Santi

Ще дам за пример Венера в Рак при майка ми, силно аспектирана(тригони, секстили) в съвпад със СЛВ - няма просто такава суета, до боклука ако ще да отиде трябва да изглежда добре случайно да не я види някой  ;D .

*

Stella

• 7765

Дава и нарцисизъм, признавам си без бой.  :-[

Е това не го знаех. Аз мислех, че не се харесва, затова отделя толкова много време на външния си вид, а той си се бил самолюбувал.  :o :o :o
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
Ще дам за пример Венера в Рак при майка ми, силно аспектирана(тригони, секстили) в съвпад със СЛВ - няма просто такава суета, до боклука ако ще да отиде трябва да изглежда добре случайно да не я види някой  ;D .
Не е ли било до време това? :blink:
Аз имам такава Венера, но гизденето ми не продължи повече от декада.
Сега съм неглиже, ама кой знае може пак да обърна лопатата.

*

elfidka

• 3129
Ще дам за пример Венера в Рак при майка ми, силно аспектирана(тригони, секстили) в съвпад със СЛВ - няма просто такава суета, до боклука ако ще да отиде трябва да изглежда добре случайно да не я види някой  ;D .

Да, така е, аз мога да го потвърдя, за примера който дадох на предната страница, рачешката ретро Венера в съвпад с СЛВ. За него всичко трябва да е перфектно, до най-малката подробност. И не дай си боже от някъде да виси конец.....
Ще се върне да се преоблича.... ;D ;D ;D

Но пък винаги съм си мислила, че е от девишката му Луна....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532

Значи можем да приемем, че важи за Венера върху нодалната ос, независимо дали съвпадът е със СЛВ или ЮЛВ.

В картата на Алла Пугачова, която наскоро разглеждахме, Венера е изгорена от Слънцето и е в съвпад със СЛВ.
Познавах друга жена с такъв съвпад - изгорена Венера (казими) в Дева в съвпад със СЛВ, но при нея енергията му се е изявила по друг начин. Нямаше отърване от мъже, а самата тя се занимава с фризьорство, т.е. отново е свързано в някаква степен с изкуството. През свободното си време припечелва като компаньонка, но клиентите й не са хванати от улицата, а от тъй наречения бизнес елит.  ;D И за нея може да се каже, че има много ефектна външност, макар че не е от най-красивите. Изключително поддържано лице и коса, чак прекалява.
Вижте и Алла Пугачова с нейните коси и безброй пластични операции, направо се е оляла.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
 ;D ;D ;D ;D
Аха, значи .......
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

abroad

а за дирекцията някой да сподели
след някой и друг градус дир. СЛВ ще съвпадне с венера

*

Santi

Не е ли било до време това? :blink:
Аз имам такава Венера, но гизденето ми не продължи повече от декада.
Сега съм неглиже, ама кой знае може пак да обърна лопатата.

Винаги е било така  ;D, за капак е с АСЦ Дева  ;D . Сестра ми има Венера в Лъв в съвпад с Марс и Кету и то близо до ъглов дом . Същата работа ...