Здравей Гост

Транзит на Плутон 5*: 7* в знака на Козирог и мидпойнтите в този диапазон

• 95 Отговора
  • 10621 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Milki, при мен тр. Плутон прави съвпад в момента с прогресивен Юпитер.
На мен този тр.Плутон в 5 дом нещо не ми харесва... :(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
Milki, при мен тр. Плутон прави съвпад в момента с прогресивен Юпитер.
На мен този тр.Плутон в 5 дом нещо не ми харесва... :(
Защо? :blink:
На мен целият съзнателен живот ми е минал при транзит на плутон в 5ти дом :blink:
Като се има предвид,че плутон е управител на 5ти.

Всичко имаше.Което е свързано с петия дом.
Имах аборт ,имах и раждане.Имах изяви в изкуството.
Не мога да се оплача от любови.Бяха плутониянски,разтърсващи,страстни....истински.!

*

elfidka

• 3129
Неана , ама той като , че ли ме закова към мъж и дете в къщи. То лошо няма, ама като, че ли ми липсва любовния живот с всичките там трепети, и щуротии....
Може да ти прозвучи незрщло, ама....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
Неана , ама той като , че ли ме закова към мъж и дете в къщи. То лошо няма, ама като, че ли ми липсва любовния живот с всичките там трепети, и щуротии....
Коя е тази Неана? :-\
Теб те е заковал,защото си се омъжила.Аз тогава не бях омъжена и можех да се отдам спокойно на транзита ;D

*

elfidka

• 3129
За мидпойнтите, сега като погледна в Козирог целия е осеян с такива. Сложна работа...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
Теб те е заковал,защото си се омъжила.Аз тогава не бях омъжена и можех да се отдам спокойно на транзита ;D

Още не съм си изпила кафето  ;D ;D ;D ;D
Това горе, трябваше да бъде незнам
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Инти

• 2068
Необратима е само смъртта, но сблъсъкът с нея в определен момент е вече заложен в хороскопа в мига на нашето раждане.

Няма необратими неща, има цикли, преобразуването и трансформацията ти дават възможност да го направиш отново , но под друга форма.

*

Milkyway

• 3770

Още не съм си изпила кафето  ;D ;D ;D ;D
Това горе, трябваше да бъде незнам

Аааа добре ;DНе можах да направя асоциацията ;D
Викам си той ретро меркурия си отиде :rolleyes:
В началото на дома ли ти е плутон?

*

elfidka

• 3129
Може да се каже. Куспидата на 5 дом започва от 22гр. в Стрелец.
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 04:40:29 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Milkyway

• 3770
Е ще поживееш и ще видиш:)))
Колко много неща ще се случат.
И колко много тръпка и страст ще имаш :blink:

*

elfidka

• 3129
Е ще поживееш и ще видиш:)))
Колко много неща ще се случат.
И колко много тръпка и страст ще имаш :blink:

Аз пък си мисля нещо друго. Нали от където транзитираПлутон, всичко се променя. Мисля, че той точно това промени - Любовния ми живот. Забави му оборотите, канализира го и няма как да е същия като преди. 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Milkyway

• 3770
Да,при теб може да действа по друг начин ;)

*

Uran

• 6041
При мен го направи по-интензивен, а и деца родих. :blink:
Преди това си бях малко сухарка.

*

Lillie

• 30532
Необратима е само смъртта, но сблъсъкът с нея в определен момент е вече заложен в хороскопа в мига на нашето раждане.

Няма необратими неща, има цикли, преобразуването и трансформацията ти дават възможност да го направиш отново , но под друга форма.

От материалистична гледна точка смъртта е необратима, за прагматиците това е краят. А ние се уповаваме и вярваме в трансформацията.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Нямам време да изчета цялата тема, но при мен нещата обхващат няколко теми. В момента транзитния Плутон е на мидпойнта между Слънцето и Меркурий - и двата в Козирог в 7 дом....По него не знам кво трябва да се случи. Процеса е почнал - трансформацията.....
  Но точно сега имам 0.0 и няква точка още на транзитна Венера в съвпад с мидпойнта на Венера/Юпитер...Трябва ли да очаквам нещо либовно. Любовни събития нямаше, на солара съм имала и възврат на Венера...Но малко преди рождения ми ден ми подариха хладилник - инициатор е сестра ми и една приятелка - събрали приятели и близки и организирали голямата изненада за мен...Прибирам се в къщи и намирам пералнята закупена от мен и един хладилник с една пандела и картичка отгоре  :blink: - бях много щастлива...Та на сестра ми Слънцето прави точен съвпад с моя Юпитер, а мойто Слънце с нейния Юпитер. А на приятелката ми Слънцето е Везни, но асцедента й прави точен съвпад с моето Слънце.....

*

gal

• *
  • 351
Ероса ми е на 6*53' ..  не знам дали е заради плутон, ама ми е мноого любовно тия дни - обичам всички и всичко ..   :P
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
имам вертекс на 5 козирог.
а мидпойнтата слънце/плутон ми е 3 козирог.
но вертекса не знам да го броя ли за нещо изобщо?

иначе и на мен не знам откога ми транзитира плутон през 5-тия дом, след няколко години ще го напусне, чак страстни любови не съм имала, дажи бих казала обратното.
родих дъщеря, след известен период на затруднения в зачеването.

в пети дом са луната и нептун в стрелец.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
имам вертекс на 5 козирог.
а мидпойнтата слънце/плутон ми е 3 козирог.
но вертекса не знам да го броя ли за нещо изобщо?

иначе и на мен не знам откога ми транзитира плутон през 5-тия дом, след няколко години ще го напусне, чак страстни любови не съм имала, дажи бих казала обратното.
родих дъщеря, след известен период на затруднения в зачеването.

в пети дом са луната и нептун в стрелец.
А стига бе...., Aнтивертркса ми е на 13* в козирог.... :o Това го бях изпуснала.... :unsure: :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

iva22

• *
  • 151
Тр.Плутон ми е точно на 5-тия градус на козирога, следван от СЛВ...през последните 3 седмици - низ от събития, част от които за добро или лошо ще променят живота ми...

*

missKapriz

На всички ни е там тр.Плутон :blink:
Виж какви аспекти прави с планетите от натала ти