Milki, при мен тр. Плутон прави съвпад в момента с прогресивен Юпитер. На мен този тр.Плутон в 5 дом нещо не ми харесва...
Неана , ама той като , че ли ме закова към мъж и дете в къщи. То лошо няма, ама като, че ли ми липсва любовния живот с всичките там трепети, и щуротии....Може да ти прозвучи незрщло, ама....
Цитат на: elfidka в Януари 03, 2011, 03:05:23 pmНеана , ама той като , че ли ме закова към мъж и дете в къщи. То лошо няма, ама като, че ли ми липсва любовния живот с всичките там трепети, и щуротии....Може да ти прозвучи незрщло, ама....Коя е тази Неана? Теб те е заковал,защото си се омъжила.Аз тогава не бях омъжена и можех да се отдам спокойно на транзита
Необратима е само смъртта, но сблъсъкът с нея в определен момент е вече заложен в хороскопа в мига на нашето раждане.
Цитат на: Milkyway в Януари 03, 2011, 03:07:39 pmЦитат на: elfidka в Януари 03, 2011, 03:05:23 pmНеана , ама той като , че ли ме закова към мъж и дете в къщи. То лошо няма, ама като, че ли ми липсва любовния живот с всичките там трепети, и щуротии....Може да ти прозвучи незрщло, ама....Коя е тази Неана? Теб те е заковал,защото си се омъжила.Аз тогава не бях омъжена и можех да се отдам спокойно на транзита Още не съм си изпила кафето Това горе, трябваше да бъде незнам
Може да се каже. Куспидата на 5 дом започва от 22гр. в Стрелец.
Цитат на: elfidka в Януари 03, 2011, 04:21:20 pmМоже да се каже. Куспидата на 5 дом започва от 22гр. в Стрелец. Е ще поживееш и ще видиш:)))Колко много неща ще се случат.И колко много тръпка и страст ще имаш :blink:
Цитат на: Lillie в Януари 02, 2011, 10:41:21 pmНеобратима е само смъртта, но сблъсъкът с нея в определен момент е вече заложен в хороскопа в мига на нашето раждане.Няма необратими неща, има цикли, преобразуването и трансформацията ти дават възможност да го направиш отново , но под друга форма.
имам вертекс на 5 козирог. а мидпойнтата слънце/плутон ми е 3 козирог.но вертекса не знам да го броя ли за нещо изобщо?иначе и на мен не знам откога ми транзитира плутон през 5-тия дом, след няколко години ще го напусне, чак страстни любови не съм имала, дажи бих казала обратното.родих дъщеря, след известен период на затруднения в зачеването.в пети дом са луната и нептун в стрелец.