Всички се страхуваме от отхвърляне, но това не ни дава правото да се страхуваме да рискуваме, защото ако не го направим няма как да разберем дали си е струвало. Ти навлизаш в най-хубавата си възраст, в тая, в която започваш да се превръщаш в мъж. Какво мислиш ще загубиш? Страхът си, нищо друго. Искаш ли да продължаваш все така да се страхуваш или искаш да пораснеш и да започнеш да се чувстваш като един истински мъж?
За думите съм уверена, че знаеш много добре какво да й кажеш. Ти умееш да се изразяваш добре, и съм убедена, че на нея това ще и хареса.
Хубаво ли ти е да се мъчиш? Ако ти харесва продължавай, твое право е. Така всеки път, когато си харесаш някое момиче ще си казваш "ами ако ме отхвърли?" и това ти гарантира доживотни душевни страдания, защото си уважил страха си и си го оставил да те победи.
Ти искаш да си богат, тогава какво ще направиш? Ще рискуваш ли? Ще предприемаш ли нещо, за да имаш пари или ще си кажеш, че отново се страхуваш и ще предпочетеш да продължиш по същия предпазлив начин, разчитайки някой някога да дойде и да реши да ти направи милостиня от 100 000 000 $.
Първият път е най-труден, но след него каквото и да се случи ти ще се чувстваш победител. Защото едва тогава ще разбереш, че си успял да победиш страха си. Сигурна съм, че ще се чувстваш много щастлив и ти самия го знаеш много добре.
Помисли кой ден искаш да поговориш с момичето и тогава ще погледна транзитите дали са обещаващи за този ден.