Здравей Гост

Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж

• 143 Отговора
  • 17230 Прегледи
*

Feia

Re:Бащите в хороскопа и влиянието им при избора на мъж
« Отговор #60 -: Януари 07, 2011, 08:41:21 pm »
Хело, аз обаче започвам да разбирам защо хората в този форум се отнесоха толкова зле с теб (а ти съчувствах тайно). Нещо ми светна при употребата на израза: "да те проверим"... Някакви комплекси... свързани с контрол, с власт? И - ти обичаш май да се ровиш в мръсното бельо, да гледаш все лошите неща... Животът не е толкова гаден, повярвай ми. Има и светла страна, на която си струва да обърнеш внимание, иначе ще си нещастна цял живот. Позволявам си този съвет, защото ми се струва, че си едно объркано младо дете, което търси отговори. Е, отговорът винаги е в любовта и вярата в доброто. Всички останали отговори водят към грешни пътища и накрая и към съвсем голямо объркване.
И стига с тея бащи. Родители. Учители. Съседи. Любовници. Деца, съпузи и прочее. От нас си зависи. Хвани си поеми отговорността за решенията в живота и това което си ти.  Утре, като се загаджиш с някое момче, не проектирай (кофти - както разбрахме в една друга тема) бащата върху момчето, защото ще си провалиш връзката. И после - айде пак съм нещастна, не ми върви в любовта, хороскопа ми е виновен и кой ли не още. Ами не, ти сама си си направила така нещата.
Това че около теб вероятно е пълно с всякакви изроди, не означава че и ти трябва да бъдеш такава. Заради собственото ти психично здраве поне, ако не за друго.

Виж какво ana125, тук не караме никого насила да си дава данните или да казва нещо за себе си. Ако случайно си видяла някой, който кара другите да правят това насила, нещо мнооого си се объркала.

На останалото няма да отогварям, защото когато видя някой да пише глупости, хич нямам намерение да му показвам истината. Истината е за този, който е настроен да я види. Това е!

Мерси за съчувствието, обаче тук има доста съфорумки, които се нуждаят от съчувствие в пъти повече от мен.  :P ;D ;D

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #61 -: Януари 07, 2011, 09:07:19 pm »
Насила няма и как, защото това е форум - няма как да дойдеш да ме набиеш, за да ти кажа каквото и да е. Но тва с "проверката" направо ме уби.

А Тадж - има и хора, които не повтарят модела на родителите си. Аз съм живото доказателство. Така че не всички проектират родителя.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Януари 07, 2011, 09:09:59 pm »
Извода ми е - само децата, расли в сиропиталище, гледани от други -осиновени - и вероятно гледани от баби и дядовци не "повтарят" модела на родителите си. Всички останали, които са живели с родителите си повтарят, потретят и подпетят моделите им...

Значи би трябвало и аз да не повтарям.  ;D Но има ли гаранция, че няма да повторя модела на бабите и дядовците?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #63 -: Януари 07, 2011, 09:13:59 pm »
много гадно, но си прав ( за сираците и отгледаните от баба и дядо обаче не си прав и там кръвта вода не става, но ме мързи да разказвам)

гледайки собствената си карта и тази на тате се натъквам на недвусмислено повторени положения :-X дори и нагледно - кой пък иска да си ляга с баща си ;D

Хем казваш, че съм прав, хем отхвърли 2/3 от предположенията ми.

Между другото - предположенията ми не са тествани, защото нямам карти на сираци или на осиновени. За баби и дядовци само 2 карти, но часът там е с много голяма времева разлика...

Просто споделих, мисли, в които не съм особено сигурен.

*

tadj-all

« Отговор #64 -: Януари 07, 2011, 09:18:11 pm »
Цитат на: ana125

А Тадж - има и хора, които не повтарят модела на родителите си. Аз съм живото доказателство. Така че не всички проектират родителя.

А, много ли си сигурна в това ти твърдение?

Не, че с това искам да тръгвам да ти доказвам, но има два варианта, които на тоя етап съм разбрал:

Или търсиш тях (родителите си) или точно обратното на тях - което е другия полюс и носи пак частицата от тях.

п.п: В една друга тема doby беше писал, че и грешникът и праведникът са с един и същ модел, но всеки изразява едната част.

С родителите е също - като те почнат от 1-вия ден на раждането с думички, гласни, вибрации, заръки, учения, моделиране и...в един момент се виждаш точно като тях.

Естествено - при хората това варира в различни степени. Някои са точни копия, други път в много по-малка степен, но партньорите им пък - са точно копие.

** Енергията не се губи...

*

tadj-all

« Отговор #65 -: Януари 07, 2011, 09:21:01 pm »
Извода ми е - само децата, расли в сиропиталище, гледани от други -осиновени - и вероятно гледани от баби и дядовци не "повтарят" модела на родителите си. Всички останали, които са живели с родителите си повтарят, потретят и подпетят моделите им...

Значи би трябвало и аз да не повтарям.  ;D Но има ли гаранция, че няма да повторя модела на бабите и дядовците?

Защо?

Ако си тяхно дете на баба и дядо, по-силен би трябвало да е модела на тяхното дете - майката или бащата. Но пак се повтаря.

п.п: Спомням си един реален случай, който майка ми ми разказа за един неин колега в работата. Семейство, което нямат деца си осиновяват циганче на няколко месеца. Добро възпитание, добри маниери...детето след време станало наркоман, джебчия. Коренно различно от това, което са му "наложили" като възпитание...

*

Feia

« Отговор #66 -: Януари 07, 2011, 09:30:39 pm »
Цитат на: ana125

А, много ли си сигурна в това ти твърдение?

Не, че с това искам да тръгвам да ти доказвам, но има два варианта, които на тоя етап съм разбрал:

Или търсиш тях (родителите си) или точно обратното на тях - което е другия полюс и носи пак частицата от тях.

Не бе! Ана просто отрича с всички сили факта, който знае много добре - че е наследила най-лошите черти на родителите си, които ненавижда в тях.

Ама за нея да си признае това е все едно мъж от ислямска страна да си признае, че се страхува от жените като от дявол и затова предпочита да не ги вижда много и те да нямат сила.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #67 -: Януари 07, 2011, 09:32:52 pm »

Никога не съм търсила баща си в образа на мъжете с които съм била и съм.... :blink:

Можем да проверим дали е така, ако си съгласна да разкажеш как си се чувствала едно време във взаимоотношенията с баща си.

Марая, заявяваш уверено, че не повтаряш модела, наследен от взаимоотношенията с баща ти, пък не смееш да разкажеш, за да проверим дали това е истина.

Аз съм уверена, че ти повтаряш взаимоотношенията с баща си и с мъжете.

;D Тогава бъди..,не ми е нужно да те убеждавам в обратното... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #68 -: Януари 07, 2011, 09:34:29 pm »

Никога не съм търсила баща си в образа на мъжете с които съм била и съм.... :blink:

Можем да проверим дали е така, ако си съгласна да разкажеш как си се чувствала едно време във взаимоотношенията с баща си.

Марая, заявяваш уверено, че не повтаряш модела, наследен от взаимоотношенията с баща ти, пък не смееш да разкажеш, за да проверим дали това е истина.

Марая, аз прекъснах този разговор с теб, щото видях, че не ти е приятно да говорим за тези неща. Но ти продължаваш да се оправдаваш, сякаш някой продължава да те подпитва.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #69 -: Януари 07, 2011, 09:40:15 pm »

Марая, аз прекъснах този разговор с теб, щото видях, че не ти е приятно да говорим за тези неща. Но ти продължаваш да се оправдаваш, сякаш някой продължава да те подпитва.

;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #70 -: Януари 07, 2011, 09:54:22 pm »

напротив :P
не споделям колебанията ти дали е така със сираци  и отгледани то други хора деца, а затвърждавам изказването, че "кръвта вода не става" и те преповтарят модела на мама и тате

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Януари 07, 2011, 09:57:30 pm »
п.п: Спомням си един реален случай, който майка ми ми разказа за един неин колега в работата. Семейство, което нямат деца си осиновяват циганче на няколко месеца. Добро възпитание, добри маниери...детето след време станало наркоман, джебчия. Коренно различно от това, което са му "наложили" като възпитание...

Имам приятелка, при която проекцията на семейния модел не важи чак толкова. При все това, че има Сатурн в 7 дом в квадрат със Слънце/Венера. Тя е единствено дете и е расла в пълноценно семейство, в което няма скандали, манипулации и прочие ексцесии. Партньорът, с който живее от три години на семейни начала и от когото има дете, е диаметрална противоположност на образа на бащата, нито отношенията им повтарят модела в нейното семейство. С този партньор тя живее в постоянен стрес, под натиск и психически тормоз. Близките й са изумени са какво я привличат и задържат такъв тип отношения, но тя сама избра агонията да продължи, когато все още имаше начин да я предотврати. Е, какъв модел се проектира в нейния случай? В нейния хороскоп е заложено да привлича трудни партньори, да има трудни отношения в брака, но защо това не е свързано със семейния модел и няма нищо общо с начина, по който се е държал нейният баща?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
Re:Бащите в хороскопа и влиянието им при избо
« Отговор #72 -: Януари 07, 2011, 10:01:42 pm »
Lillie , никак не съм съгласна това, че не сее виждало на "видимо' ниво състаоянието на нейното семейство преди брака съвсем не означава, че нещата там са били ок; психологическичт тормоз е по - лесно да се "опредмети' с реален;
мои близки са 3 сестри супер красавици и майак и баща, които много се обичат и демснтрират това и така си се държат- не съм им в късщата  номога д ат и кажа, че 2 от сестрите вече имат зад гърба си по 2 развода....и 3- те момичета имат  огромни 7 домове и вътре  непременно сатурн, но като поведение са трагични- това от много светсни родители не става

сори че пиша така, но съм на работа

*

Feia

« Отговор #73 -: Януари 07, 2011, 10:02:17 pm »

Имам приятелка, при която проекцията на семейния модел не важи чак толкова. При все това, че има Сатурн в 7 дом в квадрат със Слънце/Венера. Тя е единствено дете и е расла в пълноценно семейство, в което няма скандали, манипулации и прочие ексцесии. Партньорът, с който живее от три години на семейни начала и от когото има дете, е диаметрална противоположност на образа на бащата, нито отношенията им повтарят модела в нейното семейство. С този партньор тя живее в постоянен стрес, под натиск и психически тормоз. Близките й са изумени са какво я привличат и задържат такъв тип отношения, но тя сама избра агонията да продължи, когато все още имаше начин да я предотврати. Е, какъв модел се проектира в нейния случай? В нейния хороскоп е заложено да привлича трудни партньори, да има трудни отношения в брака, но защо това не е свързано със семейния модел и няма нищо общо с начина, по който се е държал нейният баща?

Ти сигурна ли си, че баща и не се е отнасял с нея така, както партньорът и сега се отнася с нея?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #74 -: Януари 07, 2011, 10:03:01 pm »
с нея не, но с майка й да

*

tadj-all

« Отговор #75 -: Януари 07, 2011, 10:03:23 pm »

напротив :P
не споделям колебанията ти дали е така със сираци  и отгледани то други хора деца, а затвърждавам изказването, че "кръвта вода не става" и те преповтарят модела на мама и тате

Ясно ;)

При децата, които нямат директен достъп до родителската енергия мисля, че "по-трудно" им се налива калъпа. Пак го има, но, ако някой почне друг да ги отглежда със съвсем друг калъп, накрая целия продукт се изменя в голяма степен.

Поне така ми изглежда правдоподобно...

Но кръвта, наистина вода не става.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #76 -: Януари 07, 2011, 10:06:45 pm »

Lillie ако и сложиш картата, ще можем много интересно да видим защо е така. :25:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #77 -: Януари 07, 2011, 10:09:51 pm »

Ти сигурна ли си, че баща и не се е отнасял с нея така, както партньорът и сега се отнася с нея?

Ili да позволява да се отнасят с нея така, както бащата е позволявал да се отнасят с него.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Януари 07, 2011, 10:12:00 pm »

Сигурна съм! Тя е "момичето на тати".  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #79 -: Януари 07, 2011, 10:17:52 pm »
Цитат на: Lillie

Lillie,

миналата година след една поредица от събития се вкарах в една тежка дилема и накрая попитах една астроложка (мисля, че може да се досетиш коя е): възможно ли е според нея, да се роди дете със Сатурнови аспекти, тежки при това и да има страхотно семейство, изпълнено с любов, щастие и хармония, подкрепа, разбиране и желание да се даде най-доброто за него?

Отговорът беше "не".

Астрологически погледнато - Сатурн не е пич. Където е замесен с планета не дава любов, не дава и свобода. Не дава и излизане извън общо приети рамки и модели. Друг е обаче въпросът - как се чувства индивида. Много е тънък за мен момента точно тук.

Имам следното схващане, което все по-дълбоко заляга, при схващането ми за Сатурновите аспекти - колкото повече подражава детето на родителите си, усвоява техния модел, калъп, система, рамка, толкова по-трудно мисли, че е нещастно, отхвърлено, моделирано, ограничено. Въпросът касае осъзнатостта.

Тя може да е усвоила перфектно татково-майчиния модел и да го смята за много полезен и нужен. И изобщо да не се замисля, колко й бърка отвътре...

Ходи обясни после с какво я държи този мъж. Ми вероятно с нещо потиснато в нея самата...дълбоко!