Здравей Гост

Сексуалните фантазии на знаците

• 376 Отговора
  • 56998 Прегледи
*

tadj-all

Re:Сексуалните фантазии на знаците
« Отговор #80 -: Януари 18, 2011, 04:30:14 pm »
Vision,
Не се хаби да обясняваш за мазнотиите на Лилавка, ми тури една камера в банята, снимай целата процедура, па го сподели видеото с целия форум и ний сами ще видим стои ли добре, мазно ли е много, лъщи ли, хлъзга ли се, тече ли... ;D :mellow:

Тя, Лилавка е с Луна и Мерк в Дева и Сатурн в Козирог - на нея трябва научно да й се обяснява с доказателствени материали, чертежи, диаграми, видеота, формули ... :P ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #81 -: Януари 18, 2011, 04:49:17 pm »
tadj-all, в кои градуси са ти Марса и Сатурна...?  :blink:

*

tadj-all

« Отговор #82 -: Януари 18, 2011, 04:54:56 pm »
tadj-all, в кои градуси са ти Марса и Сатурна...?  :blink:

Мислиш ли, че ще ти ги дам...лесно? :P

( ти какво ще ми дадеш  ;) в замяна?)

*

tadj-all

« Отговор #83 -: Януари 18, 2011, 05:01:44 pm »
Аз тази тема така и не успявам да я схвана... Като за форума де... С пълен 8ми дом, и Плуто в 12ти, К5 във Водолей, силен Сат, Уран в 1, че и доста Риби, пльокащи из 5тия, а Непт на К3, и Юпи в 9... Сексуалните ми фантазии, и изобщо мечти са безгранични и нерядко our of acceptable range на базисния тип... хм... съфорумец...

Ама те и затова са си мои де, е и за интимно споделяне/изживяване понякога, с хора със здрави нерви и широки фантази рецептори...

А няма нужда да скандализираме интернета сега  :mellow:

Всъщност има нужда.
Когато хората почнат да се разкриват и да споделят тези трудни неща винаги се получава развитие и разширение на схващанията...е, поне за някои хора.

*

tadj-all

« Отговор #84 -: Януари 18, 2011, 05:06:38 pm »
Хаха, и да ги даваш, и да ги не даваш, вече е тоо латè  :mellow:

Sat е бил в този знак между края на 1982 и 1985, като понацелим и останалото и - хоп - снимка за без пари за дерзаещите, които им се искат подобни :P Нямам особено желание аз обаче... Днес ми е мързеливко ;)

Шшшшшштттттт! :mellow:

Не подсказвай ;D

П.п: не че на половината от форума не им знам картите по тоя начин, но все пак...това е врътка, която не трябва да се разпространява....лесно ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #85 -: Януари 18, 2011, 05:10:23 pm »
2)Друго любимо ми е,  .......плющене, както си му е реда, хамалската ..... и точно когато жената почне да извива тяло, като червей затиснат от мотика...просто си го прибираш в гащите!

това е гадно и егоистично....другото, ако се харесва и на двамата - защо не.

Не е егоистично, а е различно.

Егоистично е, защото няма нищо общо с  удовлетворението на партньора и кара един човек да се чувства зле. Ако ти изпитваш удоволствие за сметка на благополучието (здравно или сексуално...) на други хора, трупаш лоша карма. Да го прибереш в гащите и да си заминеш преди партньорката ти да е постигнала удовлетворение, само и само, за да си начешеш краставата фантазията, си е егоизъм в чиста форма....Ако искаш, прибери си го, но продължи по друг начин, за да свърши жената....или не си способен да мислиш за друг човек в този момент.

И не можах да разбера в каква връзка спомена, че жената е била женена. какво като е била женена...тя не е ли човек?

Между впрочем има начин да и кажеш предварително за фантазията си, така жената сигурно няма да се почувства употребена.
« Последна редакция: Януари 18, 2011, 05:15:10 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #86 -: Януари 18, 2011, 05:17:09 pm »
Аз тази тема така и не успявам да я схвана... Като за форума де... С пълен 8ми дом, и Плуто в 12ти, К5 във Водолей, силен Сат, Уран в 1, че и доста Риби, пльокащи из 5тия, а Непт на К3, и Юпи в 9... Сексуалните ми фантазии, и изобщо мечти са безгранични и нерядко our of acceptable range на базисния тип... хм... съфорумец...

Ама те и затова са си мои де, е и за интимно споделяне/изживяване понякога, с хора със здрави нерви и широки фантази рецептори...

А няма нужда да скандализираме интернета сега  :mellow:

Всъщност има нужда.
Когато хората почнат да се разкриват и да споделят тези трудни неща винаги се получава развитие и разширение на схващанията...е, поне за някои хора.

Тадж, моите схващания си ги развивам и разширявам постоянно, и спомагам за същото на някои и други просветени другарчета... Но тези от форума/нета и изобщо непознати - са някак доста вън от контекста, и не можем да изкаме от всички да схванат всичко, да го интерпретират адекватно, да са способни да го възприемат, че и да се развият и разширяват с него  ;D

И кой е казал, че *тези* неща са ми *трудни* ? :mellow:

Не е нужно всички да разбират. А е всеки си го дялка според ножа и мат'ряла.

Но именно щот сме форум по астрология е хубаво, щото хората които искат да се развиват и да разбират по дълбоко нещата и в себе си и в другите на база хороскоп ще имат добър ориентир.

Иначе те "разбирам". Телешкото в теб си знае койо си е негово, колко чини и на кого да го дава ;) :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #87 -: Януари 18, 2011, 05:23:57 pm »

Идията на "дистанцията" е дразненето. Що да е лесно, като може да е много по-трудно ;)
Пък и дразниш, дразниш, дразниш и като се насъбере..........

(Сатурн + Марс в Скорпс в квадратура с Венера в Лъв)

Имала съм подобно на фантазия №1 преживяване на живо със Скорпион. Ахааа, до взрив. В препълнен полутъмен клуб на разстояние от десетина маси един от друг в двата срещуположни ъгъла на помещението.

Е, по-късно през нощта неколкократно се сближавахме. Проблемът на точно този скорпс бе, че не ставаше за нищо друго, освен за секс във всякакви модификации, но задължително в мълчание. А то така, в някакъв момент и въображението почва да не стига.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

holanda

« Отговор #88 -: Януари 18, 2011, 05:26:42 pm »
Тя, Лилавка е с Луна и Мерк в Дева и Сатурн в Козирог - на нея трябва научно да й се обяснява с доказателствени материали, чертежи, диаграми, видеота, формули ... :P ;)

като си реша,бавно се дразня,разбираш ли.. :mellow:

Vision,
начи  ;D :
 говоря по принцип,къде виждам смисъла,че някои може да си пада по много мазно,малко мазно,средно,с екстри и т.н .Просто това с водния акцент.Всичко е в главата и импулсите.Нема нужда дори Таdj да ми вади чертежите или да ме дразни,за да се навия като пружина и после да му дам,какво му требе...,пък аз да се дразня на себе,а той да се радва,че е извъртял нещата и си го е получил на моя сметка.Уви  :P

Еднотипните фантазии закърняват,за мен човек се разгръща едва когато държи мислите си свободни,не им слага акценти и не ги..мисли чак толкова...Проблем е когато не си свободен и си въобразяваш,че фантазиите ти са б*** майката,чак ти се шокираш,wow.А всъщност не са нищо повече от малко филм и задърjaни импулси.
Някои път като се хванех да слушам аверките на колко банални фантазийки разчитат да предизвикат естествено омазняне ,направо ми ставаше глупаво.И докато си правq фрапето и мислq само за мир,онези се накудкудякват коя от коя е по-голяма мръсница,щото можела да мисли някои по-такива неща.

Аз нямам фантазии за това къде го правя,как го правя..Случвало ми се е да гледам случайни хора и да фантазирам какво правя с тях,но това е според асоцuaциите,които ми навяват.
Както писах,при мен всичко е на момента..даже мисля,че фантазиите не ми носят голямо удоволетворение и не им отделям много време.По скоро ги приемам като някакви мисли за развлечение.А и се познавам,не ми стига особено.Предпочитам да действам по идеите си   ;)

« Последна редакция: Януари 18, 2011, 06:11:19 pm от жълтолилава »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #89 -: Януари 18, 2011, 05:29:35 pm »
Между впрочем има начин да и кажеш предварително за фантазията си, така жената сигурно няма да се почувства употребена.
Е, за да сме справедливи, има начин и партньорката да свърши, независимо от инструмента в гащите му и то така, че последният да не се задържи дълго в гащите, но то не става само с чекане, трева си и... акъл :P.

*

Uran

• 6041
« Отговор #90 -: Януари 18, 2011, 05:32:03 pm »
Вижън, това с действието някак си овенски ми звучи. Дай тук да свършим една работа пък после ще видим. Като казах работа, може и девата ти нещо да е набъркана. ;D ;D

п.п.Аз да ви кажа, ако някой вземе да ме пързаля със свещи, розови листенца и прочие любовен кич-отсвирвам го тутакси.

*

tadj-all

« Отговор #91 -: Януари 18, 2011, 05:34:54 pm »
2)Друго любимо ми е,  .......плющене, както си му е реда, хамалската ..... и точно когато жената почне да извива тяло, като червей затиснат от мотика...просто си го прибираш в гащите!

това е гадно и егоистично....другото, ако се харесва и на двамата - защо не.

Не е егоистично, а е различно.

Егоистично е, защото няма нищо общо с  удовлетворението на партньора и кара един човек да се чувства зле. Ако ти изпитваш удоволствие за сметка на благополучието (здравно или сексуално...) на други хора, трупаш лоша карма. Да го прибереш в гащите и да си заминеш преди партньорката ти да е постигнала удовлетворение, само и само, за да си начешеш краставата фантазията, си е егоизъм в чиста форма....Ако искаш, прибери си го, но продължи по друг начин, за да свърши жената....или не си способен да мислиш за друг човек в този момент.

И не можах да разбера в каква връзка спомена, че жената е била женена. какво като е била женена...тя не е ли човек?

Stella,
Гледни точки дал Господ много.
Обаче да те питам: кой в случая е егоист? Аз, щото си задоволявам някаква прищявка и нужда(венера), като всеки човек или тя, щото няма да иска точно това и ще се наложи аз да се потисна и да не го изживея?
А с говорене не винаги става, щото се губи изненадата.

* не може да е само сладко...трябва и да нагарча понякога

*

Diyana

• 2705
« Отговор #92 -: Януари 18, 2011, 05:36:03 pm »
п.п.Аз да ви кажа, ако някой вземе да ме пързаля със свещи, розови листенца и прочие любовен кич-отсвирвам го тутакси.

;D. Е, зависи, може и да не го отсвиря, имам много работи у Везни, все пак, ама ще е "по милост".

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #93 -: Януари 18, 2011, 06:32:09 pm »
tadj-all, в кои градуси са ти Марса и Сатурна...?  :blink:

( ти какво ще ми дадеш  ;) в замяна?)
помислих си аз, че може и да е "тайна".... ;D ;D
ами зависи ти какво предлагаш.... :P ;D ;D
 :blink:

*

missKapriz

« Отговор #94 -: Януари 18, 2011, 06:35:23 pm »
и аз ,и аз-да се действа по същество :25:по хард така ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Януари 18, 2011, 06:46:25 pm »

Венера в Овен си казва думата.  :93:
И на мен бързо ми доскучава, между другото. До степен, че в един момент цялото желание може да си отиде.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #96 -: Януари 18, 2011, 06:48:11 pm »
сега уран може да ви разкаже играта на хард венерите  и да се нарозовите и окадите с разни ароматни свещички :P ткака, че чакам  новите фанатзии след март ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

tadj-all

« Отговор #97 -: Януари 18, 2011, 06:48:47 pm »
tadj-all, в кои градуси са ти Марса и Сатурна...?  :blink:

( ти какво ще ми дадеш  ;) в замяна?)
помислих си аз, че може и да е "тайна".... ;D ;D
ами зависи ти какво предлагаш.... :P ;D ;D
 :blink:

Предлагам ти (всъщност аз няма какво да ти предлагам, щото ти, вече си го фиксирала и поискала ;)), като подарък и неплатената ми сметка за тока за декември ;D
Много е приятна, ще останеш изключително доволна :P

* Добре, че ме попита, какво предлагам, че тъкмо се чудех на кой да я пробутам :P Никой я не иска ;D

*

missKapriz

« Отговор #98 -: Януари 18, 2011, 06:50:09 pm »
тя моята е розовичка уж,ама на!
В Рак е-сигурно съвпада с Лилит я прави по-хард и това,че е на к10-знака на студения Козирог ;D

*

tadj-all

« Отговор #99 -: Януари 18, 2011, 06:54:18 pm »

Венера в Овен си казва думата.  :93:
И на мен бързо ми доскучава, между другото. До степен, че в един момент цялото желание може да си отиде.

Уиуе

Недей го писа т'ва, че Луната ти никога няма да ти го прости :P