Тя, Лилавка е с Луна и Мерк в Дева и Сатурн в Козирог - на нея трябва научно да й се обяснява с доказателствени материали, чертежи, диаграми, видеота, формули ...

като си реша,бавно се дразня,разбираш ли.. :mellow:
Vision,
начи

:
говоря по принцип,къде виждам смисъла,че някои може да си пада по много мазно,малко мазно,средно,с екстри и т.н .Просто това с водния акцент.Всичко е в главата и импулсите.Нема нужда дори Таdj да ми вади чертежите или да ме дразни,за да се навия като пружина и после да му дам,какво му требе...,пък аз да се дразня на себе,а той да се радва,че е извъртял нещата и си го е получил на моя сметка.Уви

Еднотипните фантазии закърняват,за мен човек се разгръща едва когато държи мислите си свободни,не им слага акценти и не ги..мисли чак толкова...Проблем е когато не си свободен и си въобразяваш,че фантазиите ти са б*** майката,чак ти се шокираш,wow.А всъщност не са нищо повече от малко филм и задърjaни импулси.
Някои път като се хванех да слушам аверките на колко банални фантазийки разчитат да предизвикат естествено омазняне ,направо ми ставаше глупаво.И докато си правq фрапето и мислq само за мир,онези се накудкудякват коя от коя е по-голяма мръсница,щото можела да мисли някои по-такива неща.
Аз нямам фантазии за това къде го правя,как го правя..Случвало ми се е да гледам случайни хора и да фантазирам какво правя с тях,но това е според асоцuaциите,които ми навяват.
Както писах,при мен всичко е на момента..даже мисля,че фантазиите не ми носят голямо удоволетворение и не им отделям много време.По скоро ги приемам като някакви мисли за развлечение.А и се познавам,не ми стига особено.Предпочитам да действам по идеите си