Здравей Гост

Сексуалните фантазии на знаците

• 376 Отговора
  • 57279 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:Сексуалните фантазии на знаците
« Отговор #100 -: Януари 18, 2011, 07:02:10 pm »
tadj-all, в кои градуси са ти Марса и Сатурна...?  :blink:

Мислиш ли, че ще ти ги дам...лесно? :P

( ти какво ще ми дадеш  ;) в замяна?)
помислих си аз, че може и да е "тайна".... ;D ;D
ами зависи ти какво предлагаш.... :P ;D ;D
 :blink:

Предлагам ти (всъщност аз няма какво да ти предлагам, щото ти, вече си го фиксирала и поискала ;)), като подарък и неплатената ми сметка за тока за декември ;D
Много е приятна, ще останеш изключително доволна :P

* Добре, че ме попита, какво предлагам, че тъкмо се чудех на кой да я пробутам :P Никой я не иска ;D
голяма ли е.....?  :unsure: :P ;D
май нямам нужда от такъв подарък.... ;D :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Януари 18, 2011, 07:03:26 pm »
Това е истината, изключително бързо се отегчавам. А осмодомната ми Луна има други приоритети, които са тактилни, не включват гледане на свещи и търкаляне в розови листенца.  :P Но при мен и мажорно неаспектираният Юпитер в Телец в 7 дом си казва думата относно предпочитанията в секса. Е, не точно плюскане и пиене и после хамалската...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #102 -: Януари 18, 2011, 07:06:28 pm »
тя моята е розовичка уж,ама на!

Бе и моята е от 'чувствителните' ама всичко розово, и буквално и не толкова, ме изприщва. А подаръци във форма на сърце направо ми попарват всякакъв ентусиазъм  :-X
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

holanda

« Отговор #103 -: Януари 18, 2011, 07:09:42 pm »
  :P Но при мен и мажорно неаспектираният Юпитер в Телец в 7 дом си казва думата относно предпочитанията в секса. Е, не точно плюскане и пиене и после хамалската...

:rolf:

*кой ще повярва ,ако му кажа,че думата ''тактилен'' съм я научила от форум за астрология,в коiто темите за секса превъzxоjдат астро-казусите :D

*

tadj-all

« Отговор #104 -: Януари 18, 2011, 07:11:07 pm »
tadj-all, в кои градуси са ти Марса и Сатурна...?  :blink:

Мислиш ли, че ще ти ги дам...лесно? :P

( ти какво ще ми дадеш  ;) в замяна?)
помислих си аз, че може и да е "тайна".... ;D ;D
ами зависи ти какво предлагаш.... :P ;D ;D
 :blink:

Предлагам ти (всъщност аз няма какво да ти предлагам, щото ти, вече си го фиксирала и поискала ;)), като подарък и неплатената ми сметка за тока за декември ;D
Много е приятна, ще останеш изключително доволна :P

* Добре, че ме попита, какво предлагам, че тъкмо се чудех на кой да я пробутам :P Никой я не иска ;D
голяма ли е.....?  :unsure: :P ;D
май нямам нужда от такъв подарък.... ;D :blink:

Ми....не е малка, пък аз не съм грандоман.
А и днес съм много щедър така, че взимай, бе! ;D :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Януари 18, 2011, 07:13:16 pm »

*кой ще повярва ,ако му кажа,че думата ''тактилен'' съм я научила от форум за астрология,в коiто темите за секса превъzxоjдат астро-казусите :D

Нали?  :P

Ако искаш, можеш да научиш още една интересна думичка - палпирам, палпация - тя е от медицината. Като кажеш, че нещо се "палпира" означава, че се напипва.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #106 -: Януари 18, 2011, 07:15:50 pm »
айде и още една- промискуитет- е те т'ва е когато имаш натално марс+венера съвпад в риби и нищо не го държи, освен съвпадче или 120 от нептунчо- значи сексуално безразборно поведение, което обаче не е баш курвалък, а е по - безкритично
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

tadj-all

« Отговор #107 -: Януари 18, 2011, 07:16:12 pm »
Това е истината, изключително бързо се отегчавам. А осмодомната ми Луна има други приоритети, които са тактилни, не включват гледане на свещи и търкаляне в розови листенца.  :P Но при мен и мажорно неаспектираният Юпитер в Телец в 7 дом си казва думата относно предпочитанията в секса. Е, не точно плюскане и пиене и после хамалската...

Бе за отегчението ясно, това е най-проминливата Луна.
Ама е "при" другите. Все трябва нещо задушевно, сълзливо, нежно, чувствително...

*Имам наблюденията, че женската Рачешка Луна има слабост към цигулката...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #108 -: Януари 18, 2011, 07:18:41 pm »
Е, не точно плюскане и пиене и после хамалската...

е, а пък имаш данни юпи в 7 , а венера в марсово поле- има шанс за удоволствеията да се наредуват
освен това знаем ги ние "падналите" венери- чудя се как се отнасяш към бижутата? смяташ ли ги за сексуален атрибут? например  ако харесваш момче и се "кичиш" , за да бъдеш още по -привлекателна?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Януари 18, 2011, 07:20:56 pm »
Бе за отегчението ясно, това е най-проминливата Луна.
Ама е "при" другите. Все трябва нещо задушевно, сълзливо, нежно, чувствително...

Да, лесно се въодушевява, впечатлява се от чуждата болка, но тук и нептуновият Марс натежава. Но сълзливите истории не са за мен, моята Луна плаче "навътре", т.е. изключително рядко ще я видиш да рони сълзи, камо ли крокодилски.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Януари 18, 2011, 07:22:32 pm »
а в медицината има ли ''самопалпирам се''  :rolf:

Е, тук вече преминахме тънката граница на анатомичното предназначение на някои части от тялото.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Януари 18, 2011, 07:28:08 pm »
чудя се как се отнасяш към бижутата? смяташ ли ги за сексуален атрибут? например  ако харесваш момче и се "кичиш" , за да бъдеш още по -привлекателна?

Не понасям кича, но бижутата наистина са ми голяма слабост. Купувам ги за спорта, слагам веднъж-дваж и после складирам в кутийката за бижута.
Навремето в една книжка по поп астрология се споменаваше това във връзка с жени Риби. Обичали да остават с гривни, верижки или висящи обеци по време на акта, за да си доставят допълнителни тактилни усещания. И при мен го има тоя момент, само махам пръстените.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #112 -: Януари 18, 2011, 07:34:40 pm »
ето една фантазия :P звучи като на картина от ренесанса

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Януари 18, 2011, 07:36:52 pm »
ето една фантазия :P звучи като на картина от ренесанса

Тук нацели наистина.
Ако отивам да правя секс с някой, често могат да се видят наредени върху холната му масичка мои бижута. Атрибути за прелъстяване.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #114 -: Януари 18, 2011, 07:38:27 pm »
ако вярваме на венера-кету- това са стари навици ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Януари 18, 2011, 07:40:19 pm »
ако вярваме на венера-кету- това са стари навици ;)

От аристократичното минало... в някой предишен живот.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #116 -: Януари 18, 2011, 07:52:21 pm »
чудя се как се отнасяш към бижутата? смяташ ли ги за сексуален атрибут? например  ако харесваш момче и се "кичиш" , за да бъдеш още по -привлекателна?

Не понасям кича, но бижутата наистина са ми голяма слабост. Купувам ги за спорта, слагам веднъж-дваж и после складирам в кутийката за бижута.
Навремето в една книжка по поп астрология се споменаваше това във връзка с жени Риби. Обичали да остават с гривни, верижки или висящи обеци по време на акта, за да си доставят допълнителни тактилни усещания. И при мен го има тоя момент, само махам пръстените.  :blink:

Добре че имаш време.... ;D ;) Аз не стигам до тези подробности.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Януари 18, 2011, 07:54:05 pm »
Все пак темата е сексуална,няма как да заговоря за лой и тежките мазнотии. Хората не се мажат с такива,когато ще се прави секс или ще се играе игричка.Пък може и да правят,ама не ми стига въображението до там  ;D.

В тази връзка се сетих за един филм, в който Деми Мур играеше стриптизьорка. Някакъв дърт извратен богаташ я беше поканил на яхтата си, за да му танцува. И се сещам за сюблимния момент - дъртакът влиза в стаята целия намазан с вазелин и обул гумени ботуши. Йееее.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #118 -: Януари 18, 2011, 07:57:11 pm »

Чакай да се включа и аз, въпреки "скромната" си Венера, но нали според ведите отивала в най-сексуалния знак-имам оправдание. Та с бижутата може и други игри да се играят, не само кичене. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #119 -: Януари 18, 2011, 07:59:20 pm »

Чакай да се включа и аз, въпреки "скромната" си Венера, но нали според ведите отивала в най-сексуалния знак-имам оправдание. Та с бижутата може и други игри да се играят, не само кичене. ;)

Това с другите игри си е доста забавничко.... ;D :P :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците