Цитат на: vanilla в Януари 18, 2011, 06:32:09 pmЦитат на: tadj-all в Януари 18, 2011, 04:54:56 pmЦитат на: vanilla в Януари 18, 2011, 04:49:17 pmtadj-all, в кои градуси са ти Марса и Сатурна...? :blink:Мислиш ли, че ще ти ги дам...лесно? ( ти какво ще ми дадеш в замяна?)помислих си аз, че може и да е "тайна".... ами зависи ти какво предлагаш.... :blink:Предлагам ти (всъщност аз няма какво да ти предлагам, щото ти, вече си го фиксирала и поискала ), като подарък и неплатената ми сметка за тока за декември Много е приятна, ще останеш изключително доволна * Добре, че ме попита, какво предлагам, че тъкмо се чудех на кой да я пробутам Никой я не иска
Цитат на: tadj-all в Януари 18, 2011, 04:54:56 pmЦитат на: vanilla в Януари 18, 2011, 04:49:17 pmtadj-all, в кои градуси са ти Марса и Сатурна...? :blink:Мислиш ли, че ще ти ги дам...лесно? ( ти какво ще ми дадеш в замяна?)помислих си аз, че може и да е "тайна".... ами зависи ти какво предлагаш.... :blink:
Цитат на: vanilla в Януари 18, 2011, 04:49:17 pmtadj-all, в кои градуси са ти Марса и Сатурна...? :blink:Мислиш ли, че ще ти ги дам...лесно? ( ти какво ще ми дадеш в замяна?)
tadj-all, в кои градуси са ти Марса и Сатурна...? :blink:
тя моята е розовичка уж,ама на!
Но при мен и мажорно неаспектираният Юпитер в Телец в 7 дом си казва думата относно предпочитанията в секса. Е, не точно плюскане и пиене и после хамалската...
Цитат на: tadj-all в Януари 18, 2011, 06:48:47 pmЦитат на: vanilla в Януари 18, 2011, 06:32:09 pmЦитат на: tadj-all в Януари 18, 2011, 04:54:56 pmЦитат на: vanilla в Януари 18, 2011, 04:49:17 pmtadj-all, в кои градуси са ти Марса и Сатурна...? :blink:Мислиш ли, че ще ти ги дам...лесно? ( ти какво ще ми дадеш в замяна?)помислих си аз, че може и да е "тайна".... ами зависи ти какво предлагаш.... :blink:Предлагам ти (всъщност аз няма какво да ти предлагам, щото ти, вече си го фиксирала и поискала ), като подарък и неплатената ми сметка за тока за декември Много е приятна, ще останеш изключително доволна * Добре, че ме попита, какво предлагам, че тъкмо се чудех на кой да я пробутам Никой я не иска голяма ли е.....? :unsure: май нямам нужда от такъв подарък.... :blink:
*кой ще повярва ,ако му кажа,че думата ''тактилен'' съм я научила от форум за астрология,в коiто темите за секса превъzxоjдат астро-казусите
Това е истината, изключително бързо се отегчавам. А осмодомната ми Луна има други приоритети, които са тактилни, не включват гледане на свещи и търкаляне в розови листенца. Но при мен и мажорно неаспектираният Юпитер в Телец в 7 дом си казва думата относно предпочитанията в секса. Е, не точно плюскане и пиене и после хамалската...
Е, не точно плюскане и пиене и после хамалската...
Бе за отегчението ясно, това е най-проминливата Луна.Ама е "при" другите. Все трябва нещо задушевно, сълзливо, нежно, чувствително...
а в медицината има ли ''самопалпирам се'' :rolf:
чудя се как се отнасяш към бижутата? смяташ ли ги за сексуален атрибут? например ако харесваш момче и се "кичиш" , за да бъдеш още по -привлекателна?
ето една фантазия звучи като на картина от ренесанса
ако вярваме на венера-кету- това са стари навици
Цитат на: Kaya в Януари 18, 2011, 07:18:41 pmчудя се как се отнасяш към бижутата? смяташ ли ги за сексуален атрибут? например ако харесваш момче и се "кичиш" , за да бъдеш още по -привлекателна?Не понасям кича, но бижутата наистина са ми голяма слабост. Купувам ги за спорта, слагам веднъж-дваж и после складирам в кутийката за бижута.Навремето в една книжка по поп астрология се споменаваше това във връзка с жени Риби. Обичали да остават с гривни, верижки или висящи обеци по време на акта, за да си доставят допълнителни тактилни усещания. И при мен го има тоя момент, само махам пръстените. :blink:
Все пак темата е сексуална,няма как да заговоря за лой и тежките мазнотии. Хората не се мажат с такива,когато ще се прави секс или ще се играе игричка.Пък може и да правят,ама не ми стига въображението до там .
Цитат на: Kaya в Януари 18, 2011, 07:18:41 pmчудя се как се отнасяш към бижутата? смяташ ли ги за сексуален атрибут? например ако харесваш момче и се "кичиш" , за да бъдеш още по -привлекателна?Не понасям кича, но бижутата наистина са ми голяма слабост. Купувам ги за спорта, слагам веднъж-дваж и после складирам в кутийката за бижута.
Цитат на: Lillie в Януари 18, 2011, 07:28:08 pmЦитат на: Kaya в Януари 18, 2011, 07:18:41 pmчудя се как се отнасяш към бижутата? смяташ ли ги за сексуален атрибут? например ако харесваш момче и се "кичиш" , за да бъдеш още по -привлекателна?Не понасям кича, но бижутата наистина са ми голяма слабост. Купувам ги за спорта, слагам веднъж-дваж и после складирам в кутийката за бижута.Чакай да се включа и аз, въпреки "скромната" си Венера, но нали според ведите отивала в най-сексуалния знак-имам оправдание. Та с бижутата може и други игри да се играят, не само кичене.