Здравей Гост

Сексуалните фантазии на знаците

• 376 Отговора
  • 57061 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Сексуалните фантазии на знаците
« Отговор #220 -: Януари 19, 2011, 03:14:39 am »
Извода какъв е? Не с всеки може да изживеем мечтите си. И следователно - няма нищо егоистично, когато ги изживяваме...егоистично! Това е шанс, който трябва да се изживее и да му се наслади човек. А, че понякога има и пасиви покрай тях - е! Идеално щастие никъде няма.

Ти това ли наричаш мечта? Значи така се чувстваш силен, това ти дава усещянето за контрол над усещанията и волята на другия човек....Егаси ........(Ту-тттттуууууу!). Тука си губя културните думички.

Слава Богу, че хората са замесени от различно тесто. Благодаря ти, Господи, че си ми пратил точния човек, с когото да споделя мечтите си. Ти определено не си мой тип!

Егоистите да се чукат с егоисти.

Мисля, че писах - Венера в твърд аспект с Марс и Сатурн. Не мога да избягам, пък и не искам.

И си права - краставите магарета през 9 дерета се надушват ;)

п.п: Едно нещо установих в астрологията - не на всеки му е дадено да изживее "всичко" само с един партньор. Един ни възбужда повече, друг ни кара да се чувстваме по-силни, трети по-умни...Енергия ли бе да го опишеш.

п.п.2: Ти си Водолейка, аз съм Лъв. И двамата сме от сходно тесто, просто лошите неща ги приписваш на отстрещния ;)

Около мен има 101 Лъва - познати сте ми дои болка, но не съм била с Лъв сексуално. Затова пък бивщия ми съпруг има Марс в Лъв......Нищо не приписвам. Коментирам това, което сам си приписваш. Ама как надушвам егоизма само - Лъвът е върха на егоизма....Лъвовете са благородни. въпреки всичко, но тази ранена Венера дава САДИЗЪМ, да ме прощаваш (астролог си, знаеш).

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #221 -: Януари 19, 2011, 03:14:54 am »
п.п: Едно нещо установих в астрологията - не на всеки му е дадено да изживее "всичко" само с един партньор. Един ни възбужда повече, друг ни кара да се чувстваме по-силни, трети по-умни...Енергия ли бе да го опишеш.

Туй е животът - единият ни чука по-яко, другия го обичаме.  :72:

Мъжкия вариант е - едната я перем мощно, другата ни пере сносно  :P ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #222 -: Януари 19, 2011, 03:16:19 am »
докъде стига ефекта на този масаж??..

Ако преодолееш гъдела, е прилична прелюдия... към основното хранене. ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #223 -: Януари 19, 2011, 03:17:30 am »

въобще не гъделичка, даже.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #224 -: Януари 19, 2011, 03:18:38 am »
Цитат на: Vision

няма как да стане..аз съм воайор, а не есхибиционист..но ако ти се съблича, ще ти доставя удоволствие да те погледам.. :blink: ;) :P

п.с. наистина жените се държат различно когато не ги гледат..нима с мъжете не е така??..хората се държат различно, когато не ги гледат.. ;)

Вярно е, ама степента е много различно.

Едно е на някоя да й паднат бикините на плажа, съвсем друго е на мъж шортите. В 99% жените веднага крият, клякат, крякат и стават агресивни, ако ги подразниш.

При мъже...достойнството да запазят самообладание е много по-голямо :P :P :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #225 -: Януари 19, 2011, 03:20:09 am »

знаех си аз..прехвалените ябълки- свинете ги ядат.. ;) нямам гъдел на ходилата.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #226 -: Януари 19, 2011, 03:20:09 am »

Не гъделичка , ако знае как , но ако Мерка му е по-агресивничък.... :rolleyes: , може и да умрееш от смях , не от екстаз...
Водния меркурий , докосва много нежно и умее да борави добре с пръсти...Чувствен е...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #227 -: Януари 19, 2011, 03:20:26 am »

Гъделичка и още как, поне в началото, докато другите усещания притъпят това.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #228 -: Януари 19, 2011, 03:22:06 am »

Туй е животът - единият ни чука по-яко, другия го обичаме.
 :72:

А, нееее! Аз си обичам този, който ме чука яко....и той мен-също. Явно съм ударила джак-пота!
Страхотно е да те чукат яко и в същото време да се чувстваш любима жена.
И ти може да си намериш някоя подобна на тебе и да се обичате. Лошо няма?

*

tadj-all

« Отговор #229 -: Януари 19, 2011, 03:22:10 am »
Цитат на: Vision

мъжете с удоволствие биха се омазали целите в моторно масло, но не и в бебешко, и за тях бебешките наакани памерси са нещо супер гадно, а жените изпадат в тихо умиление при вида на съдържанието на памперса..иди, че ги разбери..  :blink:

и какво ти разказа за масажа на ходилата???събирам впечатления от хора, които са го преживели и евентуално може да се съглася и аз след време..докъде стига ефекта на този масаж??..защото какви легенди се носят, едва ли не свински оргазъм се преживявал /30 минутен/, а това просто няма как да е истина.. ;D ;D

Мхмхм...да ти кажа - не знам. Мен моторното ми изглежда 300 пъти по-опасно от бебешкото мляко.

Е, пелените са създадени и проектирани специално формата и размерите на женските ръце, така че един мъж, дори да иска да не може да пипа много :P

Масажа е бил кратък - около 3-4-5 минути. Там е все пак на оборот клиенти. Лов парада е веднъж в годината все пак.

Легнал на маса, преди това си е измил краката и са го почнали. Не е бил естествен оргазъм, но какъв е - няма как да знам.

После ми каза, че се е чувствал много лек и ефирен ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #230 -: Януари 19, 2011, 03:22:43 am »
Хайде пак тема за foot massage като в "Криминале". ;D
Всичко си зависи от енергията м/у партньорите. С някой може да стигнеш далееееч в изживяванията и от едно докосване по кутрето на ръката, с друг- каквото и да се кунди, каквито и техники да прилага..няма ли я магията...тц.

*

Vision

• 3523
« Отговор #231 -: Януари 19, 2011, 03:23:35 am »

Чисто астрологически разбира се  :P

разбира се!!  ;)

водолейският марс /подозирам/, че постепенно започва да гледа на приятелите си като на вкусна хапка.. :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #232 -: Януари 19, 2011, 03:24:03 am »

Туй е животът - единият ни чука по-яко, другия го обичаме.
 :72:

А, нееее! Аз си обичам този, който ме чука яко....и той мен-също. Явно съм ударила джак-пота!
Страхотно е да те чукат яко и в същото време да се чувстваш любима жена.
И ти може да си намериш някоя подобна на тебе и да се обичате. Лошо няма?

Само яко чукане ли? :rolleyes: ;D ;D

А ти него? :rolleyes: :P
А за смукането какво ще кажеш? ;) ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

« Отговор #233 -: Януари 19, 2011, 03:26:15 am »
Цитат на: Stella

Около мен има 101 Лъва - познати сте ми дои болка, но не съм била с Лъв сексуално. Затова пък бивщия ми съпруг има Марс в Лъв......Нищо не приписвам. Коментирам това, което сам си приписваш. Ама как надушвам егоизма само - Лъвът е върха на егоизма....Лъвовете са благородни. въпреки всичко, но тази ранена Венера дава САДИЗЪМ, да ме прощаваш (астролог си, знаеш).

Супер! ;) От там трябваше да почнеш - че ни познаваш и те боли :P

Aз не съм крил, че си падам по-груб, дори, даже бях писал в една тема, че "членувам" във форум с такава насоченост. Не много активно, но въпреки всичко членувам.

Което съвсем не значи, че съм изтъкан единствено и само от садизъм и егоизъм. И че думичката любов не буди вибрационни трепети и че ми променя аурата в бяло ;) (  :rolf: )

*

sunrain

• 6710
« Отговор #234 -: Януари 19, 2011, 03:28:46 am »
а жените изпадат в тихо умиление при вида на съдържанието на памперса..иди, че ги разбери..  :blink:

Значи съм мъж, добре че поне на време го разбрах. :mellow:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #235 -: Януари 19, 2011, 03:32:36 am »

водолейският марс /подозирам/, че постепенно започва да гледа на приятелите си като на вкусна хапка.. :P

Или те на него като такава  :P

Водолейският Марс-чудо ли бе за да го опишеш.И с Вертекс върху него сериала е пълен  :-[

ще ми кажеш ли за вертекс /ти имаш съвпад с меркурий/ какво точно е върху марс и възел във водолей..нали това е помощ, която идва чрез друг човек..а защо сериал..защото се проявява много пъти ли?? за мен е  може би, че като вложа много енергия в работата, накрая успявам..така се справям много бързо с всичко ново..но трябва да се напъна и да стигна до ръба на възможностите си и чак тогава настъпва преломния момент, след който само консумирам плодовете..но къде е вертекс в цялата работа..

*

Vision

• 3523
« Отговор #236 -: Януари 19, 2011, 03:35:28 am »
а жените изпадат в тихо умиление при вида на съдържанието на памперса..иди, че ги разбери..  :blink:

Значи съм мъж, добре че поне на време го разбрах. :mellow:

не ти ли каза Ая преди много време- ''...и памперси ще сменяваш, и кюфтета ще правиш, и черпаци ще въртиш...'' ;D
или за Мия беше това.. ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #237 -: Януари 19, 2011, 03:37:37 am »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #238 -: Януари 19, 2011, 03:38:04 am »
или за Мия беше това.. ;D ;D ;D

Май за Мия, но е сега, ако беше тук, сигурно и мен щеше да строи. :P Ма аз мога, но умиление не всичко такова в мен предизвиква, тъй да се намеся, че да изпуснете пара малко, взе да се нажежава доста, вече се смучите, преди това се мазахте, викам да помогна...с моята кахърна Венера.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #239 -: Януари 19, 2011, 03:39:07 am »
Защо е кахърна? :blink: