мъжете с удоволствие биха се омазали целите в моторно масло, но не и в бебешко, и за тях бебешките наакани памерси са нещо супер гадно, а жените изпадат в тихо умиление при вида на съдържанието на памперса..иди, че ги разбери.. :blink:
и какво ти разказа за масажа на ходилата???събирам впечатления от хора, които са го преживели и евентуално може да се съглася и аз след време..докъде стига ефекта на този масаж??..защото какви легенди се носят, едва ли не свински оргазъм се преживявал /30 минутен/, а това просто няма как да е истина..

Мхмхм...да ти кажа - не знам. Мен моторното ми изглежда 300 пъти по-опасно от бебешкото мляко.
Е, пелените са създадени и проектирани специално формата и размерите на женските ръце, така че един мъж, дори да иска да не може да пипа много

Масажа е бил кратък - около 3-4-5 минути. Там е все пак на оборот клиенти. Лов парада е веднъж в годината все пак.
Легнал на маса, преди това си е измил краката и са го почнали. Не е бил естествен оргазъм, но какъв е - няма как да знам.
После ми каза, че се е чувствал много лек и ефирен