Здравей Гост

Сексуалните фантазии на знаците

• 376 Отговора
  • 57142 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Сексуалните фантазии на знаците
« Отговор #240 -: Януари 19, 2011, 03:40:37 am »
Защо е кахърна? :blink:

Ми такава се води, нали е Рачо. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

tadj-all

« Отговор #241 -: Януари 19, 2011, 03:40:47 am »
п.п: Едно нещо установих в астрологията - не на всеки му е дадено да изживее "всичко" само с един партньор. Един ни възбужда повече, друг ни кара да се чувстваме по-силни, трети по-умни...Енергия ли бе да го опишеш.

Туй е животът - единият ни чука по-яко, другия го обичаме.
 :72:

Мъжкия вариант е - едната я перем мощно, другата ни пере сносно  :P ;D

А, нееее! Аз си обичам този, който ме чука яко....и той мен-също. Явно съм ударила джак-пота!
Страхотно е да те чукат яко и в същото време да се чувстваш любима жена.
И ти може да си намериш някоя подобна на тебе и да се обичате. Лошо няма?

Еми...хммм... :unsure:

Да намериш човек, който си е за двете крайности - твърдо го подава, но и с нежност да дарява - си трябва някъде по рожденната карта да има сходство на максимален брой "показатели за парнтьор" помежду си.

Щото иначе теоритично и естествено практично - търсиш всяка част на отделни места. Както правят истинските мъже :P
За жените е забранено ;) :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #242 -: Януари 19, 2011, 03:41:22 am »
Цитат на: Stella

Около мен има 101 Лъва - познати сте ми дои болка, но не съм била с Лъв сексуално. Затова пък бивщия ми съпруг има Марс в Лъв......Нищо не приписвам. Коментирам това, което сам си приписваш. Ама как надушвам егоизма само - Лъвът е върха на егоизма....Лъвовете са благородни. въпреки всичко, но тази ранена Венера дава САДИЗЪМ, да ме прощаваш (астролог си, знаеш).

Супер! ;) От там трябваше да почнеш - че ни познаваш и те боли :P

Aз не съм крил, че си падам по-груб, дори, даже бях писал в една тема, че "членувам" във форум с такава насоченост. Не много активно, но въпреки всичко членувам.

Което съвсем не значи, че съм изтъкан единствено и само от садизъм и егоизъм. И че думичката любов не буди вибрационни трепети и че ми променя аурата в бяло ;) (  :rolf: )

А дали ме боли? - едва ли! С вас интимна връзка не съм имала.
Ако много те интересува защо реагирам така, виж ми картата, не си прави безпочвени изводи.
Аз не съм пуритан. Имам Марс в квадрат с Юпитер.
В момента съм с мъж, който има Марс в квадрат със Слънце, Луна, Меркурий, тао-квадрат с Плутон, тригон с Уран, тригон с Венера и секстил с Юпитер. Как мислиш, дали не си падаме по ХАРД маратоните....ОТНОШЕНИЕТО Е ВАЖНО....Другото е само спорт.
« Последна редакция: Януари 19, 2011, 05:49:57 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #243 -: Януари 19, 2011, 03:42:13 am »

Поетични са тези Венери и не са безразлични към изкуствата.

*

tadj-all

« Отговор #244 -: Януари 19, 2011, 03:42:55 am »
Да срещнеш принца на живота си   ;D

Toя хубави й взе колата - иначе трябва да минава през банки, кредити, чакане за одобрение, докато... - обаче защо й остави коня?  :unsure: :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #245 -: Януари 19, 2011, 03:43:04 am »
Щото иначе теоритично и естествено практично - търсиш всяка част на отделни места. Както правят истинските мъже :P

А истинските жени какво да правим?  :97: ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #246 -: Януари 19, 2011, 03:43:59 am »
Щото иначе теоритично и естествено практично - търсиш всяка част на отделни места. Както правят истинските мъже

Това категорично не е така или ако е, то доста нещастни хорица би трябвало да има.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #247 -: Януари 19, 2011, 03:44:05 am »

И твоята съм забелязала с такъв афинитет, абе астрологията не е това, което е, както се оказва. Между другото Марс в кой знак ти е, Уран, прости ми, не се сещам.  

*

Uran

• 6041
« Отговор #248 -: Януари 19, 2011, 03:45:30 am »
Скорпион- в критичен градус. ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #249 -: Януари 19, 2011, 03:46:57 am »
Скорпион- в критичен градус. ;)

Ето кой има да разказва, но си трае.  :72:

*

tadj-all

« Отговор #250 -: Януари 19, 2011, 03:52:45 am »
Цитат на: Синухе

Тогава кое в картата показва,че в една връзка някои ще имат всичко-а други ще имат множество връзки и ще събират парченце по парченце пъзела на Светът ?  :rolleyes:

Явно в картата на Небесна се крие формулата  ;D

Сложна е тая тема и дълга. И изисква енергия, като за цял анализ на хороскоп.

Най-общо -  несходство между естествените сигнификатори на връзките към личните сигнификатори и към управителите на възлите.

* Всяка планета си търси партньора в 7-ми дом от нея, независимо от това къде се намира.
** Всяка лична планета(без Слънцето) в квадрат с възлите е предпоставка за това.

Обикновенно, когато има личен събор на лични планети в близост и в един знак - много често е 'повод' да се каже, че те имат "еднаква" нужда по 7-ми дом от тях...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #251 -: Януари 19, 2011, 03:53:04 am »
Да намериш човек, който си е за двете крайности - твърдо го подава, но и с нежност да дарява - си трябва някъде по рожденната карта да има сходство на максимален брой "показатели за парнтьор" помежду си.

За жените е забранено ;) :P

Малеее, няма да ти кажа каква фантазия предизвика в мен..... ;D ;D
На каишка , на колене..... :P :rolf: :rolf: :rolf: Строга господарка....ЛъФ ли? Само гривата ще ти остане.... :rolleyes: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #252 -: Януари 19, 2011, 03:54:44 am »

По-добра е от рибешката в пъти!!! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #253 -: Януари 19, 2011, 03:55:50 am »

Toя хубави й взе колата - иначе трябва да минава през банки, кредити, чакане за одобрение, докато... - обаче защо й остави коня?  :unsure: :P ;D

:rolf: Ох,тук е по-добре да си замълча,каква анималистична мисъл ми мина  :57:

Ах , че перверзно..... :rolf: :rolf:
Това мръсно подсъзнание....

*

tadj-all

« Отговор #254 -: Януари 19, 2011, 03:56:10 am »

А истинските жени какво да правим?  :97: ;D

Пускаш "Отнесени от вихъра", взима си кърпички с 30% бонус попивателност :P и ги изживяваш нещата...вътрешно по Меркуриански :P Може и по по-задушевно...Лунно :P

*

tadj-all

« Отговор #255 -: Януари 19, 2011, 03:57:41 am »
Щото иначе теоритично и естествено практично - търсиш всяка част на отделни места. Както правят истинските мъже

Това категорично не е така или ако е, то доста нещастни хорица би трябвало да има.

Имам чувството, че някаква част от форумно пишещите не "разбирате", че така яко са ми се опнали емоциите от Пълнолудието, че не усещате, че се бъзикам и маятапя :P ;D

Че не е, не е - то отдавна е 'открито', какво се прави, като те пощи сърбела, а няма чесало ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #256 -: Януари 19, 2011, 03:59:00 am »
Цитат
Щото иначе теоритично и естествено практично - търсиш всяка част на отделни места. Както правят истинските мъже Tongue
За жените е забранено

Защо да е забранено за жените...?

*

Stella

• 7765
« Отговор #257 -: Януари 19, 2011, 04:00:00 am »

Явно в картата на Небесна се крие формулата ;D

Еми, щастлива съм, не мога да си изкривя душата! Наслаждавам се на мига с този човек. Много го обичам. Той е моята сродна душа...пожелавам и на вас да изживеете щастието с един човек. Ама щом не може..... и аз съм го търсила в различни, какво си мислите? Човек не трябва да пренебрегва нито една част от себе си...не е здравословно, веднъж се живее. Обаче аз реших да вдигна летвата високо и цяла година прекарах във въздържание, защото исках точно такъв човек, с когото да не се налага да правя подобни компромиси и ....ето случи се! Може да ми се надсмеете, но аз смятам, че ние програмираме с мислите си своето бъдеще. Ако искаме промяна на модела на поведение, трябва първо да променим мисленето си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #258 -: Януари 19, 2011, 04:00:08 am »
Пускаш "Отнесени от вихъра", взима си кърпички с 30% бонус попивателност :P и ги изживяваш нещата...

А ако не гледам филми?  :73:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #259 -: Януари 19, 2011, 04:01:37 am »

:rolf: Ох,тук е по-добре да си замълча,каква анималистична мисъл ми мина  :57:

:57: :57: :57: