Около мен има 101 Лъва - познати сте ми дои болка, но не съм била с Лъв сексуално. Затова пък бивщия ми съпруг има Марс в Лъв......Нищо не приписвам. Коментирам това, което сам си приписваш. Ама как надушвам егоизма само - Лъвът е върха на егоизма....Лъвовете са благородни. въпреки всичко, но тази ранена Венера дава САДИЗЪМ, да ме прощаваш (астролог си, знаеш).
Супер!
От там трябваше да почнеш - че ни познаваш и те боли 
Aз не съм крил, че си падам по-груб, дори, даже бях писал в една тема, че "членувам" във форум с такава насоченост. Не много активно, но въпреки всичко членувам.
Което съвсем не значи, че съм изтъкан единствено и само от садизъм и егоизъм. И че думичката любов не буди вибрационни трепети и че ми променя аурата в бяло
( :rolf: )
А дали ме боли? - едва ли! С вас интимна връзка не съм имала.
Ако много те интересува защо реагирам така, виж ми картата, не си прави безпочвени изводи.
Аз не съм пуритан. Имам Марс в квадрат с Юпитер.
В момента съм с мъж, който има Марс в квадрат със Слънце, Луна, Меркурий, тао-квадрат с Плутон, тригон с Уран, тригон с Венера и секстил с Юпитер. Как мислиш, дали не си падаме по ХАРД маратоните....ОТНОШЕНИЕТО Е ВАЖНО....Другото е само спорт.