Здравей Гост

Сексуалните фантазии на знаците

• 376 Отговора
  • 57139 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Сексуалните фантазии на знаците
« Отговор #300 -: Януари 19, 2011, 04:55:17 am »
Ние срещаме онези хора , които трябва да срещнем....Нищо случайно няма в случайностите..., няма да спра да го повтарям....
Нашата среща със СИНУХЕ е толкова интересна и кармична , колкото рядко се среща това....
Затова онзи ден му посветих и стих в който написах - вселената знае КОГА!
Времето винаги е определено.... :blink: И винаги участва сатурн....ВИНАГИ , без изключение....
Както и пр. луна и дир. луна....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #301 -: Януари 19, 2011, 04:56:08 am »
А после да се окаже, че 6 години сме живяли врата срещу врата, аз от единия край на улицата, а той от другия край на същата улица, без изобщо да сме се срещали някога.

На това му се казва, че няма нищо случайно.  :blink: :25:

Скоро се срещнахме за първи път случайно. Една събота...аз отивах на кафе с приятелка, а той - до магазина. И двамата излязохме едновременно. Аз казах: "Добър ден, приятно ми е да се запознаем!", а той "Най-после да се срещнем в квартала"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

tadj-all

« Отговор #302 -: Януари 19, 2011, 04:56:45 am »

Визията мисля, че ти допада...супер :P ;D :P ;D

Тадж, искам и аз визия, щом шса такива.

Външна или вътрешна? :P ;D

Квот дадеш :P

Кокалеста със сключени вежди, прекрасна усмивка и щръкнали тънки yши с чупка най-отгоре, с различни на цвят очите - сиво-жълто е лявото, дясното е тъмно зелено към тюркоаз на пепел от рози с бадемов завършек отгоре на тирамисуто :P ;D

Пронизващ и жлъчен поглед - ей, т'ва Венерите в Скорпион сте опасна раута, начи :P - готова на бой при липса на задоволство. Лопатите са 42-ри номер гребла за миксер на хляб. Зъбната челюст е равна, като пред Народното Събрание паветата, но жълтия цвят е в по-меки нюанси, като Марсовия зъб е щръкнал и ти е удобен за отварянето на кутията цигари :P :P :P

Облеклото е постно и скромно, но бронирано и балансирано - каквото се вижда се загатва, останалото тъне в безпорядъчен хаотизъм на порочността, като по билбордовете на Азис и Китаеца, но философията на цветовете е съобразена с 64-те плочки на И-дзин. Макар, че с това ...шкембе чорба и то люта, малко трудно си те представям релефна с извивките като на ландшафта на Витоша... :P :P :P

п.п: С това описание се доближаваш до моята най-интимна мечта за идеал на жена на външен вид:P ;D :P

« Отговор #303 -: Януари 19, 2011, 04:59:24 am »
А после да се окаже, че 6 години сме живяли врата срещу врата, аз от единия край на улицата, а той от другия край на същата улица, без изобщо да сме се срещали някога.

Представяте ли се? Може Жином да ви е съсед?  :-[ ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #304 -: Януари 19, 2011, 05:00:58 am »
Скоро се срещнахме за първи път случайно. Една събота...аз отивах на кафе с приятелка, а той - до магазина. И двамата излязохме едновременно. Аз казах: "Добър ден, приятно ми е да се запознаем!", а той "Най-после да се срещнем в квартала"

Така се запознах навремето с голямата любов. Оказа се, че живее в същия квартал, но никога не сме се засичали. Трябваше най-добрата ми приятелка тогава да отиде на дискотека, да се запознае с него и приятеля му, да ги покани в тях, за да мина случайно аз и да го видя.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #305 -: Януари 19, 2011, 05:01:40 am »

А стига бе , от утре на всеки съсед ще викам ЖИНОМ добър ден.... :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tadj-all

« Отговор #306 -: Януари 19, 2011, 05:02:14 am »

А после да се окаже, че 6 години сме живяли врата срещу врата, аз от единия край на улицата, а той от другия край на същата улица, без изобщо да сме се срещали някога. Е, на това му се казва късмет!

WAW  :93: Съдба май е по-подходящо,важното е че тя си знае работата кога,как и с кого и си права,че моделирането на съзнанието влияе на обстоятелствата.И е важно с какво е пълно съзнанието,защото независимо от транзити и т.н. обикновено се привлича именно това.

Напълно споделям какво си написал. Транзитите си съществуват вън и независимо от нас, но те дават само външните предпоставки. Ако ние вътрешно не сме подготвени да използваме даденостите на един транзит, той ще се прояви на друго (елементарно) ниво.

С това отхвърляш идеята, че съществува макро и микро космос, както и че има връзка помежду им.

Винаги съм се чудел, съвсем сериозно, как някой може да си вярва, че вътрешно може да промени нещо, да се подготви за даден транзит и въобще, какво значи това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #307 -: Януари 19, 2011, 05:02:46 am »

А може някоя от вас да си ляга до него всяка вечер и да не знае, че той е ЖиномЪт.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #308 -: Януари 19, 2011, 05:07:06 am »
Ихааа! Каква поетика, Тадж ;D

Може ли две приказки за описание и на мойта форумна персона :rolleyes: ?

Айде утре, че мисля да лягам, м? ;)

Макар, че утре може да ме е пуснала емоцията...от пълнолудието...въпреки, че все още ще е в Рак, де ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #309 -: Януари 19, 2011, 05:07:37 am »

А стига бе , от утре на всеки съсед ще викам ЖИНОМ добър ден.... :rolf:

:57:

Май и аз да почвам да им викам така, пък кой знае...? :rolf:

Все някой ще реагира? :rolf: :wink2:

*

holanda

« Отговор #310 -: Януари 19, 2011, 05:10:25 am »

На това му се казва, че няма нищо случайно.  :blink: :25:

еха..  :rolleyes:  :-[ :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #311 -: Януари 19, 2011, 05:12:27 am »
Все някой ще реагира? :rolf: :wink2:

Маниии... Пък после да не мога да се откача... :lol: Ще пробвам да поЖиномча първо Гинкото в близката саксия, пък току виж то покарало малки Жиномчета за отглеждане... :-\

:rolf: :rolf:

*

Stella

• 7765
« Отговор #312 -: Януари 19, 2011, 05:28:54 am »

Представям си, да! До всеки един от нас дебне по един Жином!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #313 -: Януари 19, 2011, 05:30:09 am »

Но го срещаме само когато сме готови за това... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #314 -: Януари 19, 2011, 05:54:48 am »

Представяте ли се? Може Жином да ви е съсед?  :-[ ;D

Усмихвайте се жизнерадостно и естествено, никога не можете а знаете дали не ви подслушва...Но винаги трябва да имате готовност да покажете, че сте готови да прегърнете промяната, която Той е отредил за вас....Амин!

*

holanda

« Отговор #315 -: Януари 19, 2011, 05:59:37 am »

голяма мистика,голямо чудо  :86:

*

Vision

• 3523
« Отговор #316 -: Януари 19, 2011, 11:41:55 am »

Само да не се сърдиш, щот ми е щуро...(пълнолудие в знака на нат. Луна и прогресивната...мхмхмхм)

не ти се сърдех, защото не виждах нещо обидно, но сега като ме попита, вече започвам да се чудя дали не е имало за какво да ти се разсърдя, а да не съм разбрала!?? :unsure: :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #317 -: Януари 19, 2011, 11:49:46 am »

Облеклото е постно и скромно, но бронирано и балансирано - каквото се вижда се загатва, останалото тъне в безпорядъчен хаотизъм на порочността, като по билбордовете на Азис и Китаеца, но философията на цветовете е съобразена с 64-те плочки на И-дзин. Макар, че с това ...шкембе чорба и то люта, малко трудно си те представям релефна с извивките като на ландшафта на Витоша... :P :P :P

п.п: С това описание се доближаваш до моята най-интимна мечта за идеал на жена на външен вид:P ;D :P

''...каквото се вижда се загатва..''  ;D ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #318 -: Януари 19, 2011, 05:35:00 pm »
Щото иначе теоритично и естествено практично - търсиш всяка част на отделни места. Както правят истинските мъже

Това категорично не е така или ако е, то доста нещастни хорица би трябвало да има.

Имам чувството, че някаква част от форумно пишещите не "разбирате", че така яко са ми се опнали емоциите от Пълнолудието, че не усещате, че се бъзикам и маятапя :P ;D

Че не е, не е - то отдавна е 'открито', какво се прави, като те пощи сърбела, а няма чесало ;)
Чесало винаги има, по-скоро други неща липсват. ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #319 -: Януари 19, 2011, 06:04:48 pm »
с различни на цвят очите - сиво-жълто е лявото, дясното е тъмно зелено към тюркоаз на пепел от рози с бадемов завършек отгоре на тирамисуто :P ;D

:72: Туй ми е от рептилската жилка.

Цитат
Марсовия зъб е щръкнал

Ша стърчи я, нали само той ми остана!

Цитат
и ти е удобен за отварянето на кутията цигари
Въх, за цигарите не се бях сетила, ползвам го основно за бутилките бира!

Цитат
Макар, че с това ...шкембе чорба
Никва чорба! Само шкембе, два метра диаметър, поря въздуха като галеон.

Цитат
С това описание се доближаваш до моята най-интимна мечта за идеал на жена на външен вид:P ;D :P
Душо, чувствата ни са взаимни ;D. С тоз Марс, де ми го буташ у... Венерата, друго има-няма, ама боя ще е качествен. :29:
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda