Здравей Гост

Какво ни прави красиви и привлекателни за другите

• 128 Отговора
  • 16947 Прегледи
Re:Какво ни прави красиви и привлекателни за другите
« Отговор #120 -: Януари 09, 2011, 05:57:41 am »
Венера в 7 дом на МП слънце / нептун,луна /меркурий,юпитер / сев.възел.Какво ме прави привлекателна?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Януари 09, 2011, 05:58:27 am »
Ако мъжът знае, че си умна ще заподозре и че си хитра. По-хитри са тия дето не са много умни, а са просто пресметливи.  ;)
Хахаха много добре казано!

Нали трябва да дадеш нещо, за да получиш нещо.
Жените дават секс, за да получат любов. Мъжете дават любов, за да получат секс. И двете страни искат едно и също-любов и секс, но обикновено в различна последователност, от което произтича и вечната борба между половете. :85:

ШЪ мЪ ЗвИняваШШ...,ама тук говориш за бартер , а не за любов.... :85: :85: :85:

Няма що Марая, истината боли, такъв е живота между половете. Жените са пристрастени в това което чуват, а мъжете от това което виждат! :88: :49:

Съгласна съм , че едните виждат , а другите чуват , но .....но Доби , би ли ми казал това което ги различава като усещане и възприемане на любовта , какво общо има с онова което казваш?! А именно , че жените давали секс , а мъжете любов.... :rolleyes: :-\ Направо съм потресена.... ;D ;D ;D , като си помисля...Искам чиста , безкористна ,истинска ,космическа , вселенска любов , искам да се слея с нея...,да потъна в душата , да плувам в очите да треперя в ръцете , да усещам с всяка част от тялото си , да бъда алчна за още и още..... :blink:.....А секса той си е от само себе си след това... :unsure:

Ако е имаш тази любов наистина която описваш, би трябвало да е получиш.
Аз знам, за да получиш, трябва да дадеш! То само с искане никъде не става. :85: :85:
светът е пълен с искащи жени и мъже, които си оставят с исканията си.

Ми да де...,за това приказвам и аз....А ти направо ме попари с предишното... :( ;D ;D

То от попарването бързо се оздравява, нали не си си загубила ума. :rolf: :rolf: :rolf:

Неее..., и аз не знам какво ми е , ама не е загуба на ум... :wink2: :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #122 -: Януари 09, 2011, 06:10:48 am »
...;D ;D ;D , като си помисля...Искам чиста , безкористна ,истинска ,космическа , вселенска любов , искам да се слея с нея...,да потъна в душата , да плувам в очите да треперя в ръцете , да усещам с всяка част от тялото си , да бъда алчна за още и още..... :blink:.....А секса той си е от само себе си след това... :unsure:

Обикновено го даваш на един , а го получаваш от друг.....не бъди максималистка,
не може да се случи за дълго..., ако е взаимно - това са кратки и "смърТоносни" мигове  ;)
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #123 -: Януари 09, 2011, 06:38:09 am »
...;D ;D ;D , като си помисля...Искам чиста , безкористна ,истинска ,космическа , вселенска любов , искам да се слея с нея...,да потъна в душата , да плувам в очите да треперя в ръцете , да усещам с всяка част от тялото си , да бъда алчна за още и още..... :blink:.....А секса той си е от само себе си след това... :unsure:

Обикновено го даваш на един , а го получаваш от друг.....не бъди максималистка,
не може да се случи за дълго..., ако е взаимно - това са кратки и "смърТоносни" мигове  ;)

И ако ми кажеш как...,ще те разцелувам! :wub: ;D
ЧНГ -Лунна....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #124 -: Януари 09, 2011, 06:46:15 am »
Марая познаваш ли фалшивите вярвания?

ФАЛШИВИТЕ ВЯРВАНИЯ

Фалшиво вярване Nr. 1
Мнението, че всеки зрял човек трябва задължително да бъде обичан и признат от околните.

Фалшиво вярване Nr. 2
Мнението, че човек може да се чувства ценен само, когато е компетентен и работлив.

Фалшиво вярване Nr. 3
Идеята, че някои хора са лоши и нечестни и затова трябва да бъдат наказани.

Фалшиво вярване Nr. 4
Представата, че ако нещата не вървят както ти искаш, това е катастрофа.

Фалшиво вярване Nr. 5
Представата, че страданията са причинени от външни причини и че човек слабо може да влияе върху тях.

Фалшиво вярване Nr. 6
Убеждението, че човек трябва да се грижи за всички опасности в живота и постоянно да се занимава с възможностите за тяхното предотвратяване.

Фалшиво вярване Nr. 7
Мнението, че е по-лесно някои трудности да бъдат избягвани, отколкото да се изправиш срещу тях и да ги разрешиш.

Фалшиво вярване Nr. 8
Представата, че човек трябва да разчита на другите и че ти е нужен силен човек, който да те подкрепя.

Фалшиво вярване Nr. 9
Представата, че миналото оказва решаващо влияние върху бъдещите ти отношения и, че това, което се е случвало досега в живота, ще продължи да се повтаря.

Фалшиво вярване Nr. 10
Склонността да се ядосваме за проблемите и трудните отношения на другите.

Фалшиво вярване Nr. 11
Представата, че за всеки човешки проблем има едно абсолютно правилно решение и, че е истинска катастрофа да не успееш да откриеш това решение.
 :33:

Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #125 -: Януари 09, 2011, 07:01:33 am »

ФАЛШИВИТЕ ВЯРВАНИЯ

Фалшиво вярване Nr. 9

Представата, че миналото оказва решаващо влияние върху бъдещите ти отношения и, че това,
което се е случвало досега в живота, ще продължи да се повтаря.

При положение, че живота е абсурден, нищо чудно, че всичко се повтаря   ;D
-------------------------------------------------------------------------------------------------

И ако ми кажеш как...,ще те разцелувам! :wub: ;D

Чрез отказ...ама още ти е рано   :mellow:
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #126 -: Януари 09, 2011, 07:05:01 am »
Марая познаваш ли фалшивите вярвания?

ФАЛШИВИТЕ ВЯРВАНИЯ

Фалшиво вярване Nr. 1
Мнението, че всеки зрял човек трябва задължително да бъде обичан и признат от околните.

Фалшиво вярване Nr. 2
Мнението, че човек може да се чувства ценен само, когато е компетентен и работлив.

Фалшиво вярване Nr. 3

Фалшиво вярване Nr. 4

Фалшиво вярване Nr. 5
Представата, че страданията са причинени от външни причини и че човек слабо може да влияе върху тях.

Фалшиво вярване Nr. 6
Убеждението, че човек трябва да се грижи за всички опасности в живота и постоянно да се занимава с възможностите за тяхното предотвратяване.

Фалшиво вярване Nr. 7
Мнението, че е по-лесно някои трудности да бъдат избягвани, отколкото да се изправиш срещу тях и да ги разрешиш.

Фалшиво вярване Nr. 8
Представата, че човек трябва да разчита на другите и че ти е нужен силен човек, който да те подкрепя.

Фалшиво вярване Nr. 9
Представата, че миналото оказва решаващо влияние върху бъдещите ти отношения и, че това, което се е случвало досега в живота, ще продължи да се повтаря.

Фалшиво вярване Nr. 10
Склонността да се ядосваме за проблемите и трудните отношения на другите.

Фалшиво вярване Nr. 11
Представата, че за всеки човешки проблем има едно абсолютно правилно решение и, че е истинска катастрофа да не успееш да откриеш това решение.
 :33:

Звучи ми като тест...Доби... :blink: ;)

Бих отговорила на всеки въпрос по различен начин.... ;D

Фалшиво вярване Nr. 1

Това въобще не е задължително....Човек привлича онова ,което излъчва....Зависи от нас!

Фалшиво вярване Nr. 2

Човек трябва да бъде и компетентен и работлив , това е едно от малкото неща , които го отличават от животинските индивиди...

Фалшиво вярване Nr. 3

Това не е моя работа , а аз не изземам функциите на Господ! Но принципно нищо случайно няма в случайностите , има кармичен баланс и в тоя смисъл няма честни и нечестни....

Фалшиво вярване Nr. 4

Нещата вървят така както трябва , аз правя това което е по силите ми и става това ,което трябва да стане...Но не ме е страх от катастрофите , защото всеки удар е ново начало и шанс...

Утре другите.... ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #127 -: Януари 09, 2011, 07:10:47 am »
Това не е тест, от психологията, която използвам в практиката си.  :wink2:
Пък всеки да си тълкува както иска. :49:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Януари 11, 2011, 09:32:23 pm »
Връзва се с темата , която вчера избутах напред...За хубавите жени... :blink:
Струва си да се прочетат и двете теми... :blink: