Здравей Гост

Лунни възли в домовете

• 144 Отговора
  • 26119 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Лунни възли в домовете
« Отговор #100 -: Януари 12, 2011, 06:29:58 am »
Плутон на АСЦ трудно може да бъде сбъркан...и въобще Плутон на кардинална ос в картата...Колкото по-видим е , толкова по-силен е...

Мислиш ли, че при мен е виден?  ;D
И още как...
[/quote]

Темата май вече не е за лунните възли.  :rolleyes:

Жалко! Те са интересни. Можехме да ги проучим от личен опит като всеки опише къде са му лунните възли и как му влияят. Но изглежда, че научноизследователският ви дух е слаб, за разлика от егото.
[/quote]

Ето това е съвпада на Сатурн/Марс.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #101 -: Януари 12, 2011, 06:31:19 am »
Ето, аз ще кажа за възлите. Моите са в 6-12 дом. Работя за обществото и бих искала да работя още повече за него. СЛВ в точен квадрат със Сатурн - когато правя нещо, го правя сериозно и често ми се налага да работя здраво. ЮЛВ в съвпад с Венера. Това го коментирахме в друга тема. Най-общо казано, имам усет към красивите неща.

СЛВ в кой дом е?

« Отговор #102 -: Януари 12, 2011, 06:31:58 am »
СЛВ в 6-ти, в Рак.

*

Feia

« Отговор #103 -: Януари 12, 2011, 06:32:49 am »

Знам! Аз искам лично да намеря доказателства за това, което пише по книгите. Не вярвам само на това, което пише. Трябва да се докаже.

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Януари 12, 2011, 06:34:08 am »

Знам! Аз искам лично да намеря доказателства за това, което пише по книгите. Не вярвам само на това, което пише. Трябва да се докаже.

По това си приличаме....
Какво ли ми закача луната в телец? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #105 -: Януари 12, 2011, 06:35:21 am »
оо,Фея,нима не ми говориш?  ;D

*

Feia

« Отговор #106 -: Януари 12, 2011, 06:36:23 am »
СЛВ в 6-ти, в Рак.

Значи затова искаш да служиш на обществото. Трябва да се откажеш от усамотението (12-ти дом), за да служиш на другите (6-ти дом).

И сега като ти е в Рак трябва ли да се научиш на семейни отношения или това пак има връзка с помощта за другите? Това със семейните отношения май ти е трудно?

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Януари 12, 2011, 06:37:39 am »
оо,Фея,нима не ми говориш?  ;D

:rolf:

« Отговор #108 -: Януари 12, 2011, 06:40:45 am »
СЛВ в 6-ти, в Рак.

Значи затова искаш да служиш на обществото. Трябва да се откажеш от усамотението (12-ти дом), за да служиш на другите (6-ти дом).

И сега като ти е в Рак трябва ли да се научиш на семейни отношения или това пак има връзка с помощта за другите? Това със семейните отношения май ти е трудно?

Не съм омъжена все още. Иначе не ми е трудно, добри отношения у дома. За другото си абсолютно права. Служа на обществото чрез дейност, в която не мога да съм усамотена. Но ми се иска да се занимавам с повече научна работа, усамотена в лаборатория, например. :blink: С нодална ос в 6-12-ти дом щеше да ми подхожда медицината, ама язък, късно е вече.

*

Feia

« Отговор #109 -: Януари 12, 2011, 06:43:09 am »
Северен възел във Водолей 5 дом,Южен възел в Лъв 11 дом.Там е и Луната .
Искам обществото да работи за мен,не аз за него.Шегyвка.
Забелязвате ли ,че местата са разменени,би било добре Южния възел в Лъв да е в 5 дом,но не е така.А и с Луната там...Как това се отразява на кaрмичната ми програма според вас?

Можеш ли да проявяваш творчество, да се забавляваш, да се концентрираш върху личния интерес вместо върху общестевния. Можеш ли да бъдеш освободена и индивидуалистка, която не се съобразява с мнението на другите и върви по своя собствен творчески път, да реализираш своите идеи, колкото и да са странни, без да се съобразяваш с другите?

Може би имаш проблеми с това да си индивидуалист, който не се съборазява с мнението на другите, когато трябва да направи това, което му се иска и му харесва.

« Последна редакция: Януари 12, 2011, 06:52:38 am от Feia »

*

holanda

« Отговор #110 -: Януари 12, 2011, 06:51:02 am »

Можеш ли да проявяваш творчество, да се забавляваш, да се концентрираш върху личния интерес вместо върху общестевния. Можеш ли да бъдеш освободена и индивидуалистка, която не се съобразява с мнението на другите и върви по своя собствен творчески път, да реализирашсвоите идеи, колкото и да са странни, без да се съобразяваш с другите?

Може би имаш проблеми с това да си индивидуалист, който не се съборазява с мнението на другите, когато трябва да направи това, което му се иска и му харесва.

за момента не съм постигнала нищо,но това,което си писала се отнася до голяма степен за мен.
Въпроса е доколко успяваме да изразим тези възли,те може да си отговарят за нещо,но кое успява да ги задейства и къде да видим дали ще се реализират?  :-\
Ето това винаги ме е вълнувало.

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Януари 12, 2011, 06:52:51 am »
5/11-ти раждане на деца , основна задача....
Отдаване на любов и творчество....

*

Feia

« Отговор #112 -: Януари 12, 2011, 06:55:38 am »

Понякога едно нещо се жертва в името на друго.

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Януари 12, 2011, 06:57:27 am »

Понякога едно нещо се жертва в името на друго.

Въпрос на избор...За това никога не разглеждам нодалната ос танту за кукуригу.....
И двата възела работят , дори работата по южния е по-важна от тази по СЛВ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Януари 12, 2011, 07:08:17 am »
При мен личното творчество и заниманията с любимо хоби си имат цена - по 5 дом. Ако бях избрала да раждам и отглеждам деца, надали сега щях да съм тук или поне нямаше да отделям толкова време за астрологията. Представям си да се върнеш след 9-часов работен ден, да обърнеш гръб на мъжа и челядта и да седнеш пред компа да пишеш в някой астрологичен форум или да четеш астрологична литература. Как ли ще те изгледат? ;D
И без да те чакат мъж и деца вкъщи, целодневната заетост на работа е достатъчно натоварваща, за да сядаш всяка вечер пред компютъра и да гледаш безброй хороскопи или да четеш мъдри книжки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #115 -: Януари 12, 2011, 07:18:03 am »

В 5/11 дом лунни възли, е стремежа са връзки, с които да се реализираме, да твориме, както да имаме игри и развлечения. От друга страна да се преудолеат връзки, с които си губим само ценното време с тях, без да се постига нещо. :wink2: 
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Януари 12, 2011, 07:21:02 am »

В 5/11 дом лунни възли, е стремежа са връзки, с които да се реализираме, да твориме, както да имаме игри и развлечения. От друга страна да се преудолеат връзки, с които си губим само ценното време с тях, без да се постига нещо. :wink2: 

По 11-ти дом ли са тези връзки Доби? :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #117 -: Януари 12, 2011, 07:25:22 am »

5/11!

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Януари 12, 2011, 07:32:20 am »

5/11!

Ясно , но къде в цялата схема е преодоляването ...и защо в двата късметлийски дома говорим за препятствия...
В 5-ти дом е любовта , която отдаваме в 11-ти онази която получаваме....

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #119 -: Януари 12, 2011, 07:37:35 am »

5/11!

Ясно , но къде в цялата схема е преодоляването ...и защо в двата късметлийски дома говорим за препятствия...
В 5-ти дом е любовта , която отдаваме в 11-ти онази която получаваме....

От къде го измисли, че са късметлийски домове? Ако се върти Юпитер около тях, тогава може да се говори за късметлийски. За мен късмета се гледа в 9 дом и там където е Юпитер! :rolf: