Здравей Гост

Забавните мазохисти - Венера/Плутон

• 96 Отговора
  • 14225 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Забавните мазохисти - Венера/Плутон
« Отговор #60 -: Януари 15, 2011, 12:31:16 am »
Синухе, интересно ми е да прочета твоята интерпретация за транзитен Плутон в квадратура към натална Венера.

Мога да ти кажа няколко думи,но си сложи картата в темата за теб и ще се включа  ;)

Blagodarq, Sinuhe!  :blink:

6te pomolq nqkoi, koiito mi znae dannite da mi ka4i kartata v``Podaryk za Divna`.

V rabotata sym i nqmam vyzmojnost da postavq kartata si, a sy6to i ne znam koq programa izpolzva6, za da te ulesnq?! 

*

Divna

• 2478
« Отговор #61 -: Януари 15, 2011, 12:37:10 am »

Аз пък съм чела, че при Слънце/Плутон ти умирал мъжа. Е, слава Богу мъжа ми не умря - разведохме се.  ;D Сега на кого да вярваме???
  ;)

А чела ли си какво става с мъжа, когато жената има съвпад Слънце-Хирон в 8-ми дом?

Ne, ne sym 4ela. Samo za natalen sywpad v jenski radiks na Slynce/Pluton sym 4ela, 4e 4esto syprugyt umira. Zapomnila sym go, za6toto az samata imam takyv syvpad v natala si i tazi informaciq me bê6e 6okirala.
Pri kvadrat na tr. Pluton s nat. Slynce se razvedoh. Taka qvno se izrazi moq natalen syvpad.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #62 -: Януари 15, 2011, 03:30:39 am »
Лилавка, ти от къде чу, че при Плутон/Венера ти умира мъжа?

Стивън Аройо така ми писа веднъj  ;D.
Синухе,много идеи ми идват,но не ми се пише сега,като цяло си доста прав.

Живота е навсякъде,дори сред планетите..Хирон държи 4-те % хаос,Плутон е вuaграта..как да се освободим от стереотипи и да развием божествено мислене,когато дори планетите са покварени  ;D

Аз пък съм чела, че при Слънце/Плутон ти умирал мъжа. Е, слава Богу мъжа ми не умря - разведохме се.  ;D Сега на кого да вярваме???
  ;)

При мен аспекта се изрази точно така! :(
Понеже,така и така сте заговорили за това.Бихте ли ми разяснили за кой точно аспект слънце плутон визирате.В натала,или при транзити.За картата на жена ли става дума?

Ако нещо не е отразено в наталната карта , не би могло да се случи при транзити Милки....
Ако е писано човек да се удави , естествено , че няма да се обеси.... ;D
В наталната карта се гледа аспекта на планетата без значение каква е тя....След което можеш да си вадиш изводите... :blink:
Ако м/у две планети в наталната карта липсва аспект , то при транзити почти не се усеща влиянието им....
Просто ставаше въпрос за слънце опозиция плутон в моя натал ;)
Значи ли,че ще ми умре мъжа? :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Януари 15, 2011, 04:06:01 am »
Лилавка, ти от къде чу, че при Плутон/Венера ти умира мъжа?

Живота е навсякъде,дори сред планетите..Хирон държи 4-те % хаос,Плутон е вuaграта..как да се освободим от стереотипи и да развием божествено мислене,когато дори планетите са покварени  ;D

Аз пък съм чела, че при Слънце/Плутон ти умирал мъжа. Е, слава Богу мъжа ми не умря - разведохме се.  ;D Сега на кого да вярваме???
  ;)

При мен аспекта се изрази точно така! :(
Понеже,така и така сте заговорили за това.Бихте ли ми разяснили за кой точно аспект слънце плутон визирате.В натала,или при транзити.За картата на жена ли става дума?

Ако нещо не е отразено в наталната карта , не би могло да се случи при транзити Милки....
Ако е писано човек да се удави , естествено , че няма да се обеси.... ;D
В наталната карта се гледа аспекта на планетата без значение каква е тя....След което можеш да си вадиш изводите... :blink:
Ако м/у две планети в наталната карта липсва аспект , то при транзити почти не се усеща влиянието им....
Просто ставаше въпрос за слънце опозиция плутон в моя натал ;)
Значи ли,че ще ми умре мъжа? :'(

Не , не значи!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #64 -: Януари 15, 2011, 04:15:45 am »
Не напразно тези които имат Юпитер върху МП Венера/Плутон, имат най голямата предпоставка за успех в партньорството, или пък успех в изкуството.  :wink2:

Пфу за малко да ударя кьоравия късмет:

Мидпойнтан на Венера и Плутон ми е на 2.03 градуса от натален Юпитер  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Януари 15, 2011, 04:29:27 am от Инти »

*

Инти

• 2068
« Отговор #65 -: Януари 15, 2011, 04:27:27 am »

Затова казвам,че в страстта няма любов . На мен ми идва твърде първична и силна (любовта е лека),като някакво опустошително желание да си продъниш съда на любовта ,както и цялата къща от яростно лъкатушкане.Не виждам любов в такова нещо,когато после се чувствам задоволена,но непълна и неизразена.Е ,имала съм и лиричните кексове за душата,но пак..нееее е някакво астрално-физическо преживяване,в което да те отнеме мъглата и да почувстваш едва ли не К ърмичната история с човека.Е,оргазма,особено когато е изманипулиран по начин да се прояви в най-силната си октава,доста наподобява като усещане,но не е същото,защото в този момент се чувстваш сам в своето блаженство.
По Плутон и Венера имаме потенциала (при мен все още неразгърнат) да разрушим първичното и сексуалното в секса и да го направим ..вълшебен.

Право в десятката  ;)

Ще си търсим ние с теб астралните половинки !

Баси как ми се спеше, ама сложих гориво в Марса и подпалих Плутона   ;D ;D ;D ;D ;D

*

holanda

« Отговор #66 -: Януари 15, 2011, 04:57:13 am »

заедно или поотделно?  :P ;D   

по-добре лягай да спинкаш,че ми вкарваш идеи да ти напускам едни песнички...

я кажи,по Венера/Плутон виждаш ли логика да е аспект на сродни души и доживотна връзка? Аз не особено.
Може би ако приемем,че Плутон се свързва с кармата като случайно попаднала планета и контакта му с Венера дава поддърjaщ магнетизъм между двама души . И пак..секс,секс..но другото? Защо навсякъде пишат този аспект за много кaрмичен? Кое му е кaрмичното..  :unsure:

*

Инти

• 2068
« Отговор #67 -: Януари 15, 2011, 05:01:55 am »

я кажи,по Венера/Плутон виждаш ли логика да е аспект на сродни души и доживотна връзка? Аз не особено.
Може би ако приемем,че Плутон се свързва с кармата като случайно попаднала планета и контакта му с Венера дава поддърjaщ магнетизъм между двама души . И пак..секс,секс..но другото? Защо навсякъде пишат този аспект за много кaрмичен? Кое му е кaрмичното..  :unsure:

Пусни ми песничките моля те, ще ти пратя един астрален компаньон или ако искаш може да ми кацнеш на Марса във Водогей  ;D ;D ;D :P :P :P

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #68 -: Януари 15, 2011, 05:56:49 pm »

ти си го написала Плутон се свързава винаги с кармата...другото, което си мисля е, че създава много карма за в бъдеще....
евентуално по тази причина може да се смята, че е кармичен....
то като се вкараш е низките земни страсти, като се опетлаеш хубаво от страст, ревност и психопатщина...после няма как да не трябва да се връщаш и да си оправяш бакиите с тези хора/души, с които си ги създала....
 :blink:

*

holanda

« Отговор #69 -: Януари 15, 2011, 07:16:14 pm »
ти си го написала Плутон се свързава винаги с кармата...другото, което си мисля е, че създава много карма за в бъдеще....
евентуално по тази причина може да се смята, че е кармичен....
то като се вкараш е низките земни страсти, като се опетлаеш хубаво от страст, ревност и психопатщина...после няма как да не трябва да се връщаш и да си оправяш бакиите с тези хора/души, с които си ги създала....
 :blink:

малко по-нагоре някоi писа,че е аспект на сродните души и аз се опитвам да разбера защо. Почти по същата логика един синастричен съвпад Венера/Нептун може да се приеме за индикатор на висша съвместимост.Или пък Венера/Сатyрн,все пак последния символизира кармата и времето.Но него може да го изключим ,защото той задълjaва да се изплатят кaрмичните дългове към съответния човек,ето защо толкова брачни двойки са под натиска на Сатyрн в синастрията.И да,там няма голяма любов.Но и Венера/Плутон не ми се връзва с мощните описания из сайтовете и книгите. Не се опитвам да го отрека,но ми е чудно просто.Мисля,че всичките тези хвъркати писаници са проекция .Всеки иска да знае ,че над него действат необясними сили и той има шанс да се докосне до тях 4рез друго човешко същество,създадено само за него (Его),а може би дори от него.И при евентуалния досег до такова същество, силата е толкова голяма,че земните недра се раздвижват и от тоалетната ти теква лава . Именно тези ни мисли са Плутонското в нас. Неосъзнатия копнеж да бъдем силни и да имаме власт над живота си и не само.Неслучайно Плутон е висша октава на Марс.
Затова като прочета в някои сайт,че Плутон/Венера е аспекта на най-силната кaрмична любов,си мисля..''на тази/този много и се ще''. Венера харесва Плутон.Венера е тази част от нас,която определя какво да харесваме.Плутон за мен е всичко онова,което не познаваме и не е част от нас,но подсъзнателно желаем да контролираме..,смъртта,секса,силните енергии.Мисля,че имаше някаква история за Афродита,която слизала при Хадес да му ''прави вятър'' под предтекст,че обстоятелствата го налагат.Това е нашето желание (Венера) да имаме контакт и познание за онова,което е извън нас и не познаваме,но мислим,че ни контролира.

« Отговор #70 -: Януари 16, 2011, 01:54:26 am »

Според Аройо може да ти умрат всички мъже.....не е задължително де
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Януари 16, 2011, 03:12:55 am »
Красиво...

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Януари 16, 2011, 03:16:44 am »
Не разбирам , защо да отречем нещо , което е проверено във времето? :rolleyes:
В натала си имам /ако допусна широк орбис / аспект м/у Венера и Плутон.... , а , ако го подмина имам знаков тригон...
Във всичките ми връзки има пеперуди.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #73 -: Януари 16, 2011, 03:43:11 am »
Синухе,наистина съм ти признателна за отговора.И го приемам 'безвъзвратно'  .Точно това исках..
:58:

*

Stella

• 7765
« Отговор #74 -: Януари 16, 2011, 04:08:00 am »
Тежък транзит. Аз няма да го доживея. Преживяла съм широка опозиция при раждането (орб. 8гр.) и квадрат.
Но имаме точна опозиция с приятеля ми - негова Венера опозиция с мой Плутон (орбисата е няколко минутки). Отначало ме изплаши този аспект, но после осъзнах, че той не се плаши от Плутонови връзки, асцендентът му е Скорпион все пак, а те имат нужда от постоянни трансформации, даже съзнателно ги търсят. Добре, че моят Юпитер и Нептун тригонират Венерата му, та като усетя че нещата стават много Плутонови - бягам по тригоните.

Исках да кажа, че понеже си имам тази опозиция по рождение, съм свикнала да се справям с нея. Не ми стиска да стоя дълго време там "долу" в дълбокото...водолейското в мен започва да се бунтува и търси въздух. Но си заслужава да надникнеш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #75 -: Януари 16, 2011, 04:17:20 am »
При мен нещата са малко сложни. В действителност моята Венера прави съвпад с Плутон с всички мои набори или с няколко години по-млади жени и мъже от мен. Това обаче не значи, че всички могат да бъдат мои сродни души. Много комплике ми се струват всичко това. Сякаш не мога да "залагам" на тая връзка Венера/Плутон в синастричните карти.
Какво мислите по въпроса?

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Януари 16, 2011, 04:18:08 am »
При мен нещата са малко сложни. В действителност моята Венера прави съвпад с Плутон с всички мои набори или с няколко години по-млади жени и мъже от мен. Това обаче не значи, че всички могат да бъдат мои сродни души. Много комплике ми се струват всичко това. Сякаш не мога да "залагам" на тая връзка Венера/Плутон в синастричните карти.
Какво мислите по въпроса?

ти си я имаш по рождение. пробвай с по-млад мъж.

*

Divna

• 2478
« Отговор #77 -: Януари 16, 2011, 04:30:55 am »
Ами пробвах преди време, но не останах очарована.  :-[ Знам ли, с годините мога и друга песен да запея.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Януари 16, 2011, 04:32:53 am »
Ами пробвах преди време, но не останах очарована.  :-[ Знам ли, с годините мога и друга песен да запея.  ;D

Айде стига сме сменяли памперси.... ;D
На деца , после на дърти мъже..,ако не може сам да се обслужва...,да върви...да го обслужва друг!
Права е Стела....Пробвай! :blink: ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #79 -: Януари 16, 2011, 04:42:12 am »

Айде стига сме сменяли памперси.... ;D
На деца , после на дърти мъже..,ако не може сам да се обслужва...,да върви...да го обслужва друг!
Права е Стела....Пробвай! :blink: ;)

Мойта Венера има предпоставки да бъде и с по-млади Марсове от нея /в съвпад е и с Уран/, така че каквото е писано ще стане. Никой не може да си избяга от съдбата.   :blink: