Здравей Гост

СТАНЕТЕ ВИЕ ЗА ДА СЕДНЕМ НИЕ / СТЪЛБИТЕ СЕ МЕТАТ ОТ ГОРЕ НАДОЛУ

• 161 Отговора
  • 28744 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

ИНАУГУРАЦИЯ!

http://www.btv.bg/news/story/136051

Няма такава приказка....,няма толкова робска психика.... чуйте сами....

И нито Плутон и нито Уран и нито Сатурн ще прости..... :-X :-X :-X

БОГ да пази Българите и България......

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3540251

« Последна редакция: Януари 19, 2011, 09:55:58 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Ще мине ли вота на доверие поискан от министър председателя?

03:06
19.01.2011
Бургас

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
В картата на инаугурацията на правителството Луната се намира в 1-ви дом в знака Везни....
Сатурн е в 17* на знака Везни , който в картата е управител на ИЦ....
Наред с това в наталната карта на инаугурацията Сатурн няма един хармоничен аспект.....В знака рак е МЦ на картата....Сатурн винаги дава събитието 1,5* след точния аспект , а в тази карта той не е просто Сатурн , а
Управителя на ИЦ и е  в 12-ти дом.... :-\ :rolleyes: толкова е буквална астрологията.....Понякога...

на мен ми е по-лесно да разглеждам кардинални оси ,защото те са предвидими. ;)
характерно за това правителство са резките движения ,завой и обрати. упр. на асц е венера ,която се намира в близнаци в 9-ти дом на картата. в знака на близнаци венера е характерна с интелегинтност, контактност ,дипломатичност,адаптивност и гъвкавост не на последно място/. характерното тук е ,многообразието ,промените и инициативата. предателството ,лицемерието ,измамите и клеветите ,неуравновесените повърхностни и нервни действия са приоритетни , тук в 9-ти дом , дома на  религиозните ,философските ,интелектуалните общества и секти ,както и върховната власт на съдилищата и международното правосъдие ще бъдат в противоречиви интереси. корупцията ,шантажа във властта ,както и върховната администрация са в полезрението на 9-ти дом.
дсц-то от картата е в овен ,управителя на дсц е марс , който виждаме отново в близнаци в 9-ти дом.
управителите на асцендента и десцендента са в точна квадратура с иц-то на картата. което от своя страна се намира в 12-ти дом. скрити и тайни неща свързани с аналогийте на 12-ти дом са в противовес на нацията и народа й ,както и на другите страни.
в първи дом от картата се намира и луната ,която е във везни , очакванията ще бъдат неудовлетворени и колебливи. като управител на мц ,намирайки се в първи дом луната отново показва колебание и неустойчивост по отношение на социалното и справедливото у правителството. всичко ,което бъде извършено ще бъде видимо от света.
управителите на 1-ви и 9-ти дом са в секстил ,което от своя страна означава ,че ще започнат реформи по отношение на 9-ти дом.
демонстрацийте на сила и власт са видни от тригона на слънцето към уран. амбиций ,реформи ,нови положения в управлението на стратната са видни от тази конфигурация. от това положение на слънцето е видно и намесата на общественни и синдикални организаций в решаването на проблемите.
светъл ,бляскав и мъжки градус е градуса в който се намира десцендента на картата. в 7-ми дом е социалната политика на държавата , политическите отношения с другите страни ,в това число ,както приятелски ,така и открито настроени. това означава ,че подхода към всяко нещо ,ще бъде индивидуален и е твърде възможно да участваме дейно в преговори за мирно приключване на конфликти.

Скарлет ,изплашена съм и от двете карти ,които са на предишната страница....
мисля ,че есента ще бъде много тежка.
кардиналните знаци са предвидими , решителни , но и не дотам флексабилни. обичат да доказват себе си...

Добре де, промецай нещо на астрологичен език, та да те разбера. Как стигна до извода,че есента ще е много тежка? И сега е достатъчно тежко положението. Да, Уран ще навлезе в Овен и в 7 дом на картата. А този дом какво значение има в мунданната астрология като дом? Пък и аспектите какви са тогава и какво "тежко" предвещават планетите,т.е. в коя област? Това ми е интересно да чуя от друг поглед.

видно от предишните ми постове много МЕЦАХ  ;D на астрологичен език...
в 7-ми дом се намира социалната политика на държавата,тук са споразуменията и договорите ,конфликтите и съдебните дела , както и аферите, женитбите придобили политически или международен характер. транзита на уран в знака на овена ,ще предизвика импулсивни ,бурни и нестандартни реакций от страна на другите. ще бъдат разрушени безвъзвратно и безпърдонно договорки ,споразумения . катарзис е мека дума....
по същото време и сатурн няма да подмине картата тихо мълком. сатурн на асц-то ще извади много прикривани тайни ,ще накара правителството да стъпи здраво и да се очисти от ненужното..
няма да е леко ,като се има впредвид и в какъв цикъл сме...
принципно първата точна стойност на аспекта уран квадрат плутон е през 2012г. , влиянието на аспекта ще се усети още през летните месеци. този аспект м/у уран и плутон е доста конфликтен ,характеризира се с разрушителни действия , импулсивност и огромен риск. това също го отчитам. не забравям също така , че става дума за кардинални оси в картата.... планетата плутон и руши и създава , но като знаеме ,че уран борави само с рушенето на онова ,което е ненужно....не ми се струват розови нещата.
тао квадратурата ,която включва и сатурн ,повтарям в кардиналните знаци е сериозен сигнал за изпитания, неблагоприятни ситуаций и криза за хората....
в мунданен план ,гледам само дисхармоничните аспекти , те са индикатори за събития... :wink2:

в мунданен план ,гледам само дисхармоничните аспекти , те са индикатори за събития... :wink2:

Или може да се каже- промени и изменения,което винаги е съпровождано със стрес или съпротива,но събития се случват и на хармонични  ;)

за мен събитията се случват само при дисхармонични аспекти , както и минорни. това от малкия опит ,който имам.
не мога да не отчета плутон в козирог в аспект със сатурн и уран...и да кажа трудности ,просто трудности....
плутон е властта във всичките и форми и нива. свързвам го с падане на правителства, диктатура , големи политически и финансови скандали ,войни - това е трансформацията ,ключовата думичка за плутон.
съвместното действие на плутон и уран ще създаде допълнително напрежение не само у нас , а и по цял свят. силата на това действие зависи от останалите планети ,както и от картите ,които разглеждаме. в настоящия случай ,виждаме ,че главните оси на картата на инаугурацията са в кардинални знаци , а това ще се отрази и на четирите оси....
по един или друг начин нищо няма да е същото...
при всички положения следва да очакваме динамични  действия , нервност в тях ,напрежение, решителност за това и масови изяви на големи групи хора /плутон/ ,революционни настроения/уран/ ,остри конфликти /уран квадрат плутон/ -уран конфликт ,плутон-власт.
отмъщение/плутон/ ,амбиций за власт ,рушене/уран/ ,съпроводено с природни катаклизми....
/b]
съвпада на юпитер и уран в овен говори за подкрепа и тласък на мощни революционно настроени сили. ще се появи нов /нови водачи8 ,лидери ,които чрез ентусиазъм ще поведат масата.....и ще има пари за това....

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3916.680.html

*

Марая

• 28287
Много интересен е аспекта м/у Управителите на АСЦ и ДСЦ в хорарната карта....Нонагон.... :rolleyes: Кармичен аспект...
Луната е на трон и в абсолютно точна квадратура със Сатурн....екзалтиран и в 11-ти дом..... :rolleyes: :-\
Във втори дом намираме стелиум , тук е и Плутон..../не ми се мисли за какви пазарлъци и пари става дума...
Слънцето е в критичен градус...Цената е висока....

Мисля , че това е началото на края на приказката...Тук ще има надцаквания , наред с това дори и да мине вота ще паднат няколко глави...Или *гущера ще си реже опашката*.

*

Марая

• 28287
Ще мине ли вота на доверие , който ще бъде поискан от министър председателя?
Въпроса е зададен като факт , заради взетото решение на Изпълнително бюро....

03:06
19.01.2011
Бургас

*

sunrain

• 6710
Нека първо се приеме предложението за вота на първо време, да видим. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287

prieto e..... :blink:

*

Марая

• 28287
Ще мине, Мараж. Те са си вързали гащите, за да пускат подобни PR парламентарнобазирани акции... 

Сътресението е факт....Европарламента е информиран....Става дума за други далеч по-сериозни неща...
Политически е излишно да коментираме...Интереса ми е чисто астрологичен... :blink:
Иначе си права , че козовете са раздадени.... ;D Но в играта всичко е възможно....А тук говорим за една по-различна игра... ;) :blink:

Утре е вота на доверие,ако не се лъжа...Много нагли същества има в тоя свят и най-вече в нашия парламент.Дано не успее,но наистина както се изрази Прия по-горе ''те са си вързали гащите''  :unsure:

*

Марая

• 28287
Утре е вота на доверие,ако не се лъжа...Много нагли същества има в тоя свят и най-вече в нашия парламент.Дано не успее,но наистина както се изрази Прия по-горе ''те са си вързали гащите''  :unsure:

Обикновено вързаното мирише... ;D И не се знае до къде може да стигне миризмата му... ;D ;)

*

Марая

• 28287
Интересен феномен..., първи ден след Пълнолуние.... :rolleyes:
Пълнолунието попада в оста 4-ти/1-ти , Слънцето е в критичен градус и в точен съвпад с наталната нодална ос....Аспекта към управителя на ИЦ е очеваден , налице са данни за сериозна криза и липса на доверие...

Нищо от тук нататък , няма да е същото...
По транзит меркурий е в съвпад с ИЦ , а в картата на инаугурация на правителството същия управлява 9-ти и 12-ти дом....
Пазарлък за министерски постове тече....
Ще има смяна на министри в близък период от време.... ;D
Имам съмнение , че в последния момент някой и друг атакист може да си продаде гласа ....

*

Марая

• 28287

Прието е , внесено е , утре се дебатира....
Възможно е да се гласува и утре в извънредно заседание по нощите или в други ден  ;D ;)...

Тоя път обаче си мисля , че ББ , ще бие шута на Т...или на Д...
На мястото на Д..., ако бях , щях да подам оставка веднага , за да измия срама...,на мястото на тоя селяндур Т..., отдавна щях да съм си тръгнала...

Очертава се интересна политическа пролет... :rolleyes: Дано не е като Пражката...

Има още един вариант.., :rolleyes: Пада правителството , служебен кабинет , избори ,заявка за президентски... :rolleyes: Зависи от постановката и зависи най-вече от нощното управление , все пак часовата разлика е голяма... :rolf:

Както и да е :*Ти му кажи , че сестра му е к*....а* , пък той да ходи да доказва , че няма сестра*...Та и тук така..., ;D

*

Марая

• 28287

Наздраве.... ;D

*

Марая

• 28287
НЯМА ТАКАВА ДЕМАГОГИЯ! НЯМА МЪЖЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА.....
Или онова нещо , което ги прави мъже , не е фактор за чест , доблест , достойнство! :-X
 Само осеменители и покровители......И некачествен материал....
http://www.focus-news.net/?id=n1483320

И аз да се включа - с картата на премиера без час на раждане. Махнах часа, защото не е потвърден.
А колкото до картата на България, транзитен Плутон е в опозиция с натален У1, съвпад с Луна в 12-ти дом, така ли е? Много е буквално, но отговоря на преструктуриране на тайните групировки и служби. Ако някой вече го е писал, се извинявам, че го повтарям.
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 09:49:43 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
Верен ли е часа Мирабела? :rolleyes:

Нямам идея, Марая. Тази карта съм я намерила някъде из този форум, но сега не мога да намеря в коя тема. Щом питаш, значи май не е верен. Извинявам се на вас и на Бойко.

*

Марая

• 28287
Нямам идея, Марая. Тази карта съм я намерила някъде из този форум, но сега не мога да намеря в коя тема. Щом питаш, значи май не е верен. Извинявам се на вас и на Бойко.

Не съм много сигурна в часа... :rolleyes:
Все си мисля , че слънце в 8-ми повече му приляга.... ;D

ОК, ще махна картата, за да не заблуждавам хората. Ето тук има един вариант с друг час и Слънце в 1-ви дом.

http://horoskopi.ws/boiko-borisov-e-valk-edinak/

*

Марая

• 28287
ОК, ще махна картата, за да не заблуждавам хората. Ето тук има един вариант с друг час и Слънце в 1-ви дом.

http://horoskopi.ws/boiko-borisov-e-valk-edinak/

Не ми се връзва тази карта също....
Силен акцент в живота му има 12-ти и 8-ми дом...
Факт е , че е сантиментален и адаптивен...,факт е , че има харизма....,факт е , че е свободол'бив....