Здравей Гост

Марс съвпад Сатурн в натала

• 93 Отговора
  • 14070 Прегледи
*

tanina80

Re:Марс съвпад Сатурн в натала
« Отговор #60 -: Февруари 04, 2011, 12:43:14 am »
Проба номер 2:
Това хвърчило май не може да хвърчи накъдето си поиска.

Първото, което ми прави впечатление е АСЛ Лъв - Управител Слънце Риби в осми дом - котва на хвърчилото така да се каже. Значи някакси го приемам като отправна точка на енергията й. Тук и аз съм съгласна с това, че може би е добър психолог или пък интуитивно (Риби) усеща хората, парите на другите как да ги прикотка, или ... и аз незнам.
Незнам как се тълкува това, че АСЦ и Слънцето и осми дом застопоряват хвърчилото, но ще ми е интересно после да се обясни по някакъв начин.
Второ - това хвърчило е с два върха, единият от които е Плутона във втори дом. Тук определено мисля, че става въпрос за пари и наследства. Другия връх - Уран в трети дом незнам как да го тълкувам, но определено Съвпада Плутон (огромна), неуправляема(Уран) енергия я тегли силно напред.
Трето - горния ъгъл на хвърчилото сякаш е застопорен от този съвпад Сатурн-Марс-Възел, но сякаш натам трябва да лети то.
Четвърто - долния ъгъл на хвърчилото - и на него не му е лесно понеже е връх(Нептун) на някакъв тауквадрат, което определено пак е силна енергия.
И така като го гледам това хвърчило, въпреки, че има връх Плутон-Уран му е доста трудно да върви в права посока при такива тежки енергии по перилата му.

П.С. - Малко късно съм се включила явно, но ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Февруари 04, 2011, 01:08:14 am »
Проба номер 2:
Това хвърчило май не може да хвърчи накъдето си поиска.

Първото, което ми прави впечатление е АСЛ Лъв - Управител Слънце Риби в осми дом - котва на хвърчилото така да се каже. Значи някакси го приемам като отправна точка на енергията й.

Котвата са Плутон и Уран...Слънцето е върха на хвърчилото.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #62 -: Февруари 04, 2011, 01:37:43 am »
Мерси, Танина! Но анализът ми не беше верен. Карай. Още се уча. ;D :-[

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Февруари 04, 2011, 02:19:08 am »
Мерси, Танина! Но анализът ми не беше верен. Карай. Още се уча. ;D :-[

Имаше много добри попадения. Това, че обърна внимание на домовете, които Сатурн и Марс управляват и предположи, че този съвпад ще се изрази в амбиция за професионелн успех....Също така ти обърна внимаание на това, че Сатурн при нея управлява здравето. Да, имала е падания и удари в главата, но основното е аденом на хипофизата (Овен - главата).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #64 -: Февруари 04, 2011, 04:07:42 am »
Стела, благодаря за окуражителните думи и за казуса! :wub: Интересни са ми тези казуси, в които греша (където познавам някак си не ми е интересно)... Аденомът е доброкачествен рак на жлезистата тъкан, ако помня добре от д-р Хаус? Нямам големи медицински познания за хипофизата. Знам само, че се намира в главата и че е диригент на всички жлези с вътрешна секреция. Търся някаква връзка с Плутон, заради рака, а ако си спомням добре, за жлезистата тъкан отговаря Юпитер, Марс-Сатурн е в 9-ти дом, т.е. тук има връзка.

*

tanina80

« Отговор #65 -: Февруари 07, 2011, 11:46:16 pm »
И аз се включвам по темата да следя за това заболяване. В моята карта дали има някакви такива предпоставки да се върне заболяването ми?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #66 -: Април 07, 2011, 06:34:25 pm »
Връщам темата, заради интересна статия в днешна медия:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3732651

Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #67 -: Април 07, 2011, 06:43:33 pm »
Марая, имам чувството че ми четеш мислите. Направо не знам какво да си мисля вече.  :-\
По темата: впечатленията ми са, че този съвпад води до неконтролируема агресия.

;D ;) , не го мисли ...Наслаждавай се... :wub: ;)

Мисля , че съвпада в козирог би дал много положителен заряд на този аспект. Марс екзалтира в знака на Сатурн , а последния е на трон....В този смисъл тук няма предпоставка за /другата/ страна на съвпада...Реда и дисциплината са водещия мотив....

Далеч по-различно стоят нещата в опозиционния знак рак..... :rolleyes:
eee, аз го имам в рак....чета, чета и не знам какво да кажа ;D

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #68 -: Април 07, 2011, 06:45:37 pm »
Ето ме и мен със съвпад на Марс и Сатурн, в Рак. Много съм взискателна, но и аз като Мирабела повече към себе си, пък може и само така да си мисля  :P. Преследвам целите си до край, реша ли, че нещо трябва да стане, го постигам. С изразяване на чувствата нямам проблем, независимо от вида чувства.

Кали, а, като го постигнеш, какво се случва с него? Става ли ти безинтересно?  ;)
И да кажа, точно както Кали описва нещата, така ги чувствам....Обаче наистина като постигна нещо, в повечето случаи ми става безинтересно по много особен начин :P Иначе съвпада е в 11 дом...Че и луната е там
« Последна редакция: Април 07, 2011, 07:05:09 pm от Nova »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #69 -: Април 10, 2011, 10:13:25 pm »
Ето ме и мен със съвпад на Марс и Сатурн, в Рак. Много съм взискателна, но и аз като Мирабела повече към себе си, пък може и само така да си мисля  :P. Преследвам целите си до край, реша ли, че нещо трябва да стане, го постигам. С изразяване на чувствата нямам проблем, независимо от вида чувства.

Кали, а, като го постигнеш, какво се случва с него? Става ли ти безинтересно?  ;)
И да кажа, точно както Кали описва нещата, така ги чувствам....Обаче наистина като постигна нещо, в повечето случаи ми става безинтересно по много особен начин :P Иначе съвпада е в 11 дом...Че и луната е там

В какви градуси е съвпада? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #70 -: Април 12, 2011, 03:24:43 pm »

В какви градуси е съвпада? :rolleyes:
Сатурн- 0.39, марс- 3.35- рак, луна- 26.52 близнаци

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Април 12, 2011, 06:36:40 pm »
Марс в рак е в падение , Сатурн в рак е в заточение.... :rolleyes:...Тук е сложно да се съчетае позитивното приложение на двете енергии....За разлика от козирога /съвпад в козирог/ , всичко преминава през лунната украска....
Подтискането на определени чувства и модели на поведение води до автоагресия понякога.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #72 -: Април 12, 2011, 09:15:53 pm »
 и аз съм за тази темичка,макар,че съвпадът е доста широк/ 10гр/ , но си го усещам точно като " газ -спирачка" /много ми хареса сравнението,много е точно при мен / ,по-силно спирачка,обаче, съвпадът е в Телец, 9дом,където е и Венерката ми...трудно показвам/изказвам емоциите си,на моменти съм доста "дръпната" там  :blink:...виж относно апетит /за хранене/- там тяма спирачка братчеее...само газ/пълна/ :-\
« Последна редакция: Април 12, 2011, 09:45:45 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #73 -: Април 12, 2011, 09:49:18 pm »
да, и аз съм с Венера в Телец и с Юпитер на СЛВ - то не са диети, постоянни ограничения... като спра да се ограничавам и зациклям на диети  ;D поне се държа, засега

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #74 -: Април 12, 2011, 10:11:29 pm »
Хайде и аз да се включа относно съвпада :) ,  :mar: :soe: :sat: :plu: във :li:, ами това за тежкия характер е напълно вярно за мен, голям инат съм, казват ми, че командвам, но не го правя нарочно  :rolleyes:, много мисля и май от това ми идва невъзможността да си изразявам чувствата.
В този съвпад  :sat:  го чувствам най-силно, първо ми идва агресия или енергия за нещо, и после като премисля...няма смисъл, да се ядосвам, да доказвам...
Ролята на :plu: не ми се е изяснила още  :unsure:
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #75 -: Април 12, 2011, 10:20:41 pm »
Марс във Везни е в заточение  :blink:

А Шопенхауер

« Отговор #76 -: Април 12, 2011, 10:34:51 pm »
Сатурна екзалтира и ме дисциплинира непрестанно.., ами Плутона ??
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #77 -: Април 12, 2011, 10:37:39 pm »
Хайде и аз да се включа относно съвпада :) ,  :mar: :soe: :sat: :plu: във :li:,

Марс и Сатурн са ти на санитарно разстояние. Не го брой за съвпад. Марс ти прави много хубав тригон към Мерка  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #78 -: Април 13, 2011, 03:59:01 pm »
Марс в рак е в падение , Сатурн в рак е в заточение.... :rolleyes:...Тук е сложно да се съчетае позитивното приложение на двете енергии....За разлика от козирога /съвпад в козирог/ , всичко преминава през лунната украска....
Подтискането на определени чувства и модели на поведение води до автоагресия понякога.... :blink:
Честно казано само донякъде го намирам за вярно...А и с годините определено усещам промяна в модела на поведение ;D Освен това се надявам да компенсирам с другите позитивни аспекти на марс, които имам- към слънце, венера, юпитер... :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Април 13, 2011, 06:54:53 pm »
Честно казано само донякъде го намирам за вярно...А и с годините определено усещам промяна в модела на поведение ;D Освен това се надявам да компенсирам с другите позитивни аспекти на марс, които имам- към слънце, венера, юпитер... :P

Каквито и да са позитивните аспекти , съвпада си е съвпад...и като такъв има най-голяма сила , след него следват останалите аспекти.... ;D
За мен няма лоши и добри планети.... ;D