Проба номер 2:
Това хвърчило май не може да хвърчи накъдето си поиска.
Първото, което ми прави впечатление е АСЛ Лъв - Управител Слънце Риби в осми дом - котва на хвърчилото така да се каже. Значи някакси го приемам като отправна точка на енергията й. Тук и аз съм съгласна с това, че може би е добър психолог или пък интуитивно (Риби) усеща хората, парите на другите как да ги прикотка, или ... и аз незнам.
Незнам как се тълкува това, че АСЦ и Слънцето и осми дом застопоряват хвърчилото, но ще ми е интересно после да се обясни по някакъв начин.
Второ - това хвърчило е с два върха, единият от които е Плутона във втори дом. Тук определено мисля, че става въпрос за пари и наследства. Другия връх - Уран в трети дом незнам как да го тълкувам, но определено Съвпада Плутон (огромна), неуправляема(Уран) енергия я тегли силно напред.
Трето - горния ъгъл на хвърчилото сякаш е застопорен от този съвпад Сатурн-Марс-Възел, но сякаш натам трябва да лети то.
Четвърто - долния ъгъл на хвърчилото - и на него не му е лесно понеже е връх(Нептун) на някакъв тауквадрат, което определено пак е силна енергия.
И така като го гледам това хвърчило, въпреки, че има връх Плутон-Уран му е доста трудно да върви в права посока при такива тежки енергии по перилата му.
П.С. - Малко късно съм се включила явно, но ...