Бихте ли погледнали картата на тази моя приятелка защо няма още деца? Дали има някакви проблеми или е въпрос не време? А на нея си й е крайно време!
Качвам картата с прогресии и слънчева революция за тази година. Благодаря!
Качила си прогресии и дирекции -по тях и аз мисля като Марая ,че много скоро и предстои да забременее - освен по пр. Луна дето влиза в 8 дом и дир. венера застава на Мц - а тя е У5.Дир. луна е в съвпад с нат. юпитер също.Качи солар за тази година,да видим още потвърждения :blink:Мисля,че при транзитен юпитер върху нат луна може да се случи
Мисля , че би следвало в рамките на месеци да забременее.../пр.луна влиза в 8-ми дом/....
Ето и тука да се отчета. Момичето наистина зачена, но бързо пометна!
Доколкото разбрах, не се е загнездило добре и само паднало. Предупредили са я да се пази 1г.!!!
Моя приятелка наистина забременя при транзитен Юпитер върху натална Луна...жалко, че загуби бебето...но после отново забременя и роди здраво дете.
И тука има загуба!
Съжалявам...., бременността е факт..., а това което се е случило означава , че е необходима ректификация на картата...ЗАДЪЛЖИТЕЛНА Е!
Има и още нещо...ние показваме какви са възможностите...,но избора не е наш! :blink:
Съжалявам , че не е задържан плода...Избора е на вселената- там ние астролозите не можем да се месим...

, за жалост....