Здравей Гост

Ще имам ли деца?

• 132 Отговора
  • 18181 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Ще имам ли деца?
« Отговор #120 -: Март 05, 2011, 09:05:31 pm »
Дано си права! Знам, че винаги си!  ;) Дано и този път, че ми е много мъчно за нея :(

Когато съм категорична в изказването си....съм проверила не един или два показателя....,а няколко. :blink:
Събитията не се индикират само от един транзит или аспект....Винаги има потвърждения от няколко места....
Както е в нейния случай.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #121 -: Март 05, 2011, 09:14:37 pm »

Качила си прогресии и дирекции -по тях и аз мисля като Марая ,че много скоро и предстои да забременее - освен по пр. Луна дето влиза в 8 дом и  дир. венера застава на Мц - а тя е У5.Дир. луна е в съвпад с нат. юпитер също.Качи солар за тази година,да видим още потвърждения :blink:Мисля,че при транзитен юпитер върху нат луна може да се случи

Ето солар за 10/11 и 11/12 години.
Благодаря Natalia!!

« Отговор #122 -: Март 05, 2011, 09:22:12 pm »
Мисля ,че солара за 2011 е по -показателен - тр.юпитер на К5,сев. възел на асц, тр.венера съвпад слънце и Сатурн на МЦ,който ще съвпадне с дирекционната венера.Има доста потвърждениа,ако дадеш и домовата система ще е перфектно ;D

« Отговор #123 -: Март 05, 2011, 09:25:49 pm »
Да, усетих се за домовете  :-[
Ето ги :)

« Отговор #124 -: Март 05, 2011, 09:29:01 pm »
Благодаря Natalia за отговорите ти! Ще ви чета по-късно, че моето съкровище ме зове :) Приятен ден!

« Отговор #125 -: Март 05, 2011, 09:32:13 pm »
Ами ,така като гледам - има предпоставки за забременяване  в солара 2010о11 - луна в 8 дом,тр.венера съвпад плутон.За солара 2011 по- е раждането с марса в 12.

*

Stella

• 7765
« Отговор #126 -: Март 05, 2011, 09:37:13 pm »
Бихте ли погледнали картата на тази моя приятелка защо няма още деца? Дали има някакви проблеми или е въпрос не време? А на нея си й е крайно време!
Качвам картата с прогресии и слънчева революция за тази година. Благодаря!

Качила си прогресии и дирекции -по тях и аз мисля като Марая ,че много скоро и предстои да забременее - освен по пр. Луна дето влиза в 8 дом и  дир. венера застава на Мц - а тя е У5.Дир. луна е в съвпад с нат. юпитер също.Качи солар за тази година,да видим още потвърждения :blink:Мисля,че при транзитен юпитер върху нат луна може да се случи

Моя приятелка наистина забременя при транзитен Юпитер върху натална Луна...жалко, че загуби бебето...но после отново забременя и роди здраво дете.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #127 -: Юни 01, 2011, 04:49:52 am »
Бихте ли погледнали картата на тази моя приятелка защо няма още деца? Дали има някакви проблеми или е въпрос не време? А на нея си й е крайно време!

Мисля , че би следвало в рамките на месеци да забременее.../пр.луна влиза в 8-ми дом/....

Ето и тука да се отчета. Момичето наистина зачена, но бързо пометна!  :( Доколкото разбрах, не се е загнездило добре и само паднало. Предупредили са я да се пази 1г.!!!

Моя приятелка наистина забременя при транзитен Юпитер върху натална Луна...жалко, че загуби бебето...но после отново забременя и роди здраво дете.

И тука има загуба!

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Юни 01, 2011, 05:03:30 am »

Мисля , че би следвало в рамките на месеци да забременее.../пр.луна влиза в 8-ми дом/....

Ето и тука да се отчета. Момичето наистина зачена, но бързо пометна!  :( Доколкото разбрах, не се е загнездило добре и само паднало. Предупредили са я да се пази 1г.!!!

И тука има загуба!

Съжалявам...., бременността е факт..., а това което се е случило  означава , че е необходима ректификация на картата...ЗАДЪЛЖИТЕЛНА Е!
Има и още нещо...ние показваме какви са възможностите...,но избора не е наш! :blink:
Съжалявам , че не е задържан плода...Избора е на вселената- там ние астролозите не можем да се месим... :(, за жалост....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #129 -: Юни 01, 2011, 08:50:09 pm »
Права си Марая, затова и не казвам, че не сте познали. За ректификация и аз съм се замисляла, защото преди години й казах, че ще излиза в чужбина, а тя го направи на следващата година, само месеца бях познала. Не се бъркам аз там, т.к. не съм наясно, но поне ще имам едно наум.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Юни 01, 2011, 08:58:50 pm »
Права си Марая, затова и не казвам, че не сте познали. За ректификация и аз съм се замисляла, защото преди години й казах, че ще излиза в чужбина, а тя го направи на следващата година, само месеца бях познала. Не се бъркам аз там, т.к. не съм наясно, но поне ще имам едно наум.  :-\

За прогностиката 5 мин. имат значение.... ;)

Re: Ще имам ли деца?
« Отговор #131 -: Март 08, 2012, 12:03:27 am »
Здравейте,

Есента на 2009 имах спонтанен аборт. От тогава не успявам да забременея. Можете ли да ми кажете дали или кога бих могла да имам деца. Родена съм на 10 ноември 1981г. в 20:30 часа в София.

Благодаря ви

*

Марая

• 28287
Re: Ще имам ли деца?
« Отговор #132 -: Март 08, 2012, 12:09:36 am »
Здравейте,

Есента на 2009 имах спонтанен аборт. От тогава не успявам да забременея. Можете ли да ми кажете дали или кога бих могла да имам деца. Родена съм на 10 ноември 1981г. в 20:30 часа в София.

Благодаря ви

Имаш шанс през май-юни 2012-та...