Здравей Гост

Съвпад - Сатурн /Слънце и Сатурн/Луна в натала -

• 47 Отговора
  • 7611 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Съвпад - Сатурн /Слънце и Сатурн/Луна в натала -
« Отговор #40 -: Февруари 17, 2011, 08:34:56 pm »
Дома , както и знака са от основно значение....
Колко е показателна картата поставена от Елфидка... ;D Карето на съвпада със Слънцето в Сатурнов знак...
Детето е с разведени родители...

Детето живее в чужбина и родителите й са разделени от нейната 3 год. възраст.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #41 -: Февруари 17, 2011, 08:50:42 pm »
Пускам една карта на дете с Луна съвп със Сатурн  не бих казала, че мулчалива, студена или сдържана . Напротив, споделя много , говори много , и е пълна с идеи, които най-вече като по условие са нестандартни. Това е дъщерята на мъжа ми от първия му брак. Много жизнено дете и голяма чаровница .

А иначе и аз имам този съвпад, но не мога да мина за срамежлива . По скоро този съвпад се изразява при мен в трудни отношения с майката, както и в последствие, липсата на желание за такива от моя страна.
Напълно се присъединявам, също имах трудни отношения с майка си и перманентно нежелание да поддържам такива.Усещах я като някаква ограничителна фигура в живота си, каквото и да прави.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Февруари 17, 2011, 09:01:25 pm »
Колко е показателна картата поставена от Елфидка... ;D Карето на съвпада със Слънцето в Сатурнов знак...

А от кога детето живее в чужбина?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #43 -: Февруари 17, 2011, 09:15:18 pm »

А иначе и аз имам този съвпад, но не мога да мина за срамежлива . По скоро този съвпад се изразява при мен в трудни отношения с майката, както и в последствие, липсата на желание за такива от моя страна.

Все едно аз съм го писала :unsure:
При мен трудните отношения с майката,започнаха преди 5 години.До тогава я смятах за светиня.
Оттогава на сетне,след обстоятелства и ситуации в които ме въвлече,за мен тя е един деградирал и без стойности човек.Все едно нямам майка.
Все още разговарям с нея,но всякакви топли чувства и емоции,са останали далеч в миналото.Мисля,че усеща отношението и студенината ми все пак.
Аз бях много срамежлива.И сега съм срамежлива, дълбоко в себе си обаче.Но така се прикривам вече,все пак годините ме научиха,че по скоро тази срамежливост се възприема от хората като надутост или по скоро недостъпност.
Срамежлива съм относно мъжете, които харесвам :rolleyes:
Много съм емоционална,но наистина мога да прикривам чувствата си,когато се налага.Ако не се налага,съм ужасно любвеобвилна...все пак луната ми е в телец :rolleyes: :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #44 -: Февруари 17, 2011, 09:45:38 pm »

От 2006 година
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Февруари 17, 2011, 10:02:55 pm »

От 2006 година

Нямам възможност да завъртя картата , но ми е любопитно какво е правил Сатурн по това време , дали не е бил в последните градуси на рак и транзита да е бил през 9-ти... :rolleyes: , а пр.Луна къде е била...Около 3ти /4-ти дом- вероятно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #46 -: Февруари 17, 2011, 10:16:50 pm »
Чакай сега да я завъртя аз  :blink:
В интерес на истината, сега си спомням, че децата дойдоха при нас в UK, сега ще ти кажа кога точно, за първи път.....
още края на юли 2005, Август се върнаха до БГ, после за коледа, но окончателното идване с цел оставане беше началото на лятото на 2006. И от есента на 2006 почнаха да учат там.  

Сега виждам , че юли 2005 Сатурна транзитира в нейния 3 дом и влиза в Лъв, което дава кратки юужбински пътувания тр У9 в 3 дом.  А на другата година по същото време Сатурн влиза в нейния 4 дом. Това може да означава преместването за постоянно.
А прогресивната луна върви през цялото време с тр.Сатурн - много интересно
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Февруари 17, 2011, 11:56:16 pm »
Пускам една карта на дете с Луна съвп със Сатурн  не бих казала, че мулчалива, студена или сдържана . Напротив, споделя много , говори много , и е пълна с идеи, които най-вече като по условие са нестандартни. Това е дъщерята на мъжа ми от първия му брак. Много жизнено дете и голяма чаровница .

Напълно се присъединявам, също имах трудни отношения с майка си и перманентно нежелание да поддържам такива.Усещах я като някаква ограничителна фигура в живота си, каквото и да прави.

И в нашето семейство се повтаря същият модел в отношенията между майка ми и баба ми. Едната е с Луна/Сатурн на МС, а другата е с Луна в Козирог. Имаше и ранно отделяне от семейството и обстоятелства, които налагат ранно поемане на отговорност. Много недоволство, свързано с отговорностите в живота, и дистанцирани отношения с майката, т.е. с моята баба.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.