Здравей Гост

Ингрес на Нептун в Риби

• 418 Отговора
  • 80012 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Ингрес на Нептун в Риби
« Отговор #180 -: Юни 03, 2011, 03:28:41 pm »
добре, де, побързала съм малко  ;D

На 7.06. мърда с един градус назад.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #181 -: Юни 03, 2011, 03:34:54 pm »
Нептун става стационарен или ако трябва да бъдем напълно коректни - стационарно директен, преди да смени посоката. Това се нарича ПЪРВА СПИРКА.

Зет го дава в момента в стационарна фаза, от 10,30 ч - до 7 юни сутринта ще е в стационарно-ретроградна, след това ще е ретрограден.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #182 -: Юни 03, 2011, 08:27:42 pm »
Нептун става стационарен или ако трябва да бъдем напълно коректни - стационарно директен, преди да смени посоката. Това се нарича ПЪРВА СПИРКА.

Зет го дава в момента в стационарна фаза, от 10,30 ч - до 7 юни сутринта ще е в стационарно-ретроградна, след това ще е ретрограден.

До колко се връща този път? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #183 -: Юни 04, 2011, 12:58:37 am »

ще стигне до 28ия градус на водолея :-X на 10ти ноември потегля пълен напред  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #184 -: Юни 04, 2011, 01:04:39 am »

Супер , още един път ще ми направи тригон с наталния юпитер.... ;D

ще стигне до 28ия градус на водолея :-X на 10ти ноември потегля пълен напред  ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #185 -: Юни 04, 2011, 01:18:13 am »
при мен тъкмо отмина квадрата с венерата ми и прогледнах, но явно има още за проглеждане  ;D нищо радвам се, че ще е за последно  :blink:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #186 -: Юни 04, 2011, 02:54:56 am »
Значи при мен още веднъж ще ,,докосне" Вертекса-портала на съдбата...........като се върне назад до 28 градуса във Водолей ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #187 -: Юни 04, 2011, 02:58:27 am »
Според едни това означава любов а според други някаква заблуда.........незнам ще видим.. ;)
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Юни 04, 2011, 03:44:27 am »
Според едни това означава любов а според други някаква заблуда.........незнам ще видим.. ;)

А какво управлява нептун в натала ?

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #189 -: Юни 04, 2011, 03:46:50 am »
Нептун управлява 7 дом..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #190 -: Юни 04, 2011, 04:01:45 am »
Нептун управлява 7 дом..

Аз не го намирам за любов...нито за заблуда.
Мисля , че ще се срещнеш с нептунова личност.... :blink:

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #191 -: Юни 04, 2011, 04:05:45 am »
М........ЗНАМ ЛИ :blink:Мерси Марайче..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Юни 04, 2011, 04:10:13 am »
М........ЗНАМ ЛИ :blink:Мерси Марайче..

За нищо... ;)

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #193 -: Юни 04, 2011, 03:58:31 pm »
още малко по к5.. :))) тамън си мислех към края на месеца малко "отпускарско" да го карам.. преди стегнацията есента  :rolleyes:

пък после като мине през луницата.... http://www.youtube.com/watch?v=R-u5pxr8c4g&feature=related
;D ;D ;D
« Последна редакция: Юни 04, 2011, 04:09:27 pm от Fairy »

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #194 -: Юли 23, 2011, 08:38:30 pm »
Твърде голямо внимание се отдава на това с кризата за петрола, проблема е и, че водата е на привършване. ;D
А това е много по-голям проблем, и почти никой не си дава сметка(или по-скоро умишлено правителствата крият, за да не всяват паника), че запасите от питейна вода в световен мащаб намаляват, и всички тези хора от Африка и другаде ще се изсипят в Северна Америка и Европа.

в Азия и Австралия проблема с водата също не е малък - лошото при този демографски потоп е, че ще има нископлатена работна ръка, спад при луксозните стоки, но подем за жизнено-важните... такива ми ти работи

а за петрола, носят се слухове, че от доста време съществуват алтернативни горива, но съвсем умишлено се крият - че кой петролен магнат има интерес да му се открадне сиренцето  :rolleyes:

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #195 -: Юли 23, 2011, 08:40:21 pm »
E, чИ мноо' ясно. ;D
нали си дуднем :)))))  :P

« Отговор #196 -: Юли 23, 2011, 11:01:02 pm »
Аууууу, Нептун  пак се връща към ДЦ -то. Прави опозизия със Сатурн, който по рождение се е стоварил на АЦ ми. Стига дееееее, пак ли напразни илюзии и заблуди около мен? Пак ли "Напразните усилия на любовта"...както е написал Шекспир...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #197 -: Юли 23, 2011, 11:30:43 pm »
Аууууу, Нептун  пак се връща към ДЦ -то. Прави опозизия със Сатурн, който по рождение се е стоварил на АЦ ми. Стига дееееее, пак ли напразни илюзии и заблуди около мен? Пак ли "Напразните усилия на любовта"...както е написал Шекспир...

Ти сляпа си, любов, слепиш и нас.
Не виждам туй, което виждах ясно.
Не знам, не различавам вече аз
кое е грозно и кое прекрасно.
Окото може да се заблуди.
То- кораб следва другите в морето.
Но ти закотвяш в гибелни води
с неистини и със лъжи сърцето.
Защо аз сметнах за отделен двор
това, което е всеобща нива?
Но как отрича всичко моя взор
и във лъжите истини открива.

Любов, ти в мрак превърна светлината
и като чума ме обзе лъжата.

:-[
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #198 -: Юли 24, 2011, 05:58:02 am »
Дано да е така, Стела! Мен лично доста ме притеснява съвпада на Нептун с Луната ми, а преди това ще направи точна квадратура със натално Слънце. Преобладаващите ми лични планети са в Телец и по принцип съм здраво стъпила на земята. Плаши ме тази илюзорна планета. Като цяло не си харесвам и Луната в Риби, защото съм доста чувствителна и състрадателна.

През периода, в който Нептун е бил в 7-ми и 8-ми, имах страхотни илюзии по отношение на любими хора, които в момента на излизането му оттам ясно осъзнах.После направи квадратури със стелиума ми в Телец и се чувствах много зле. Не я обичам тази планета и ме притеснява като цяло.

Mia, nie s teb imame mnogo shodni neshta v horoskopa si, Slunce v Telec, AC - Luv, Luna v Ribi...az izjivqh orgomna zabluda i iljuziq kogato Neptun mina prez DC...vsushtnost shokut doide sled osuznavaneto...sega Neptun pak se vrushta kum DC i zabelqzvam, che pak zapochvam da mislq po liniq na zabludata.Dobre, che se hvashtam na vreme i che Teleca me durji zdravo na zemqta...inache za nula vreme da se zamaq pak, a ne iskam veche! Nashtrek sum za vsichki vzaimootnosheniq!

« Отговор #199 -: Юли 24, 2011, 05:59:40 am »
Извинете за фонетичното писане, чак след като го написах се усетих!