Здравей Гост

Несподелената любов

• 197 Отговора
  • 30148 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Несподелената любов
« -: Февруари 06, 2011, 02:51:20 am »
Да поговорим за нея.....,за несподелената любов.
Тя може да бъде както между мъж и жена , така и между еднополови...
Как можем да я индикираме? Чрез кои аспекти ? Кога се среща в картите? Кои знаци най-често изпитват такава любов? :rolleyes: :unsure:
За невъзможната и несподелена любов...

http://www.youtube.com/watch?v=J2e4NlnLr28

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
Re:Несподелената любов
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2011, 02:56:41 am »
Венера квадрат/опозиция с Плутон или Нептун са най-застрашените.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2011, 03:00:45 am »
Венера квадрат/опозиция с Плутон или Нептун са най-застрашените.

А не мислиш ли и за Сатурн , че би могъл да индикира несподелена любов? :rolleyes: :unsure:
Визирам аспект на Сатурн към Венера /конюкция/ особено... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Февруари 06, 2011, 03:02:19 am »
Венера съвпад на Нептун..... :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #4 -: Февруари 06, 2011, 03:04:52 am »
Аз гласувам за Венера квадрат Сатурн.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2011, 03:08:42 am »
А защо все повече си мисля , че не ВЕНЕРА ,  а Луната....,луната е по-сериозна причина за несподелена любов...Луна в аспект със Сатурн , с Плутон... :rolleyes:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2011, 03:35:58 am »
имам и квадрат на Венера и Сатурн, и опозиция на Венера и Нептун - в повечето случаи аз съм тази, която не отговаря на нечии чувства.
Трудно се влюбвам, когато харесам някой, а той мен - не, просто се обръщам и продължавам.
Струва ми се, че не трябва тук да се търси Венера, защото тя е игрива и повърхностна, по-скоро зависи от Луната - тя е по дълбоките чувства.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2011, 03:59:19 am »
Случвало ли ви се е да изпитате такава любов? :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2011, 04:08:00 am »
Какво имаш предвид несподелена?
Такава,че онзи не  споделя чувствата(т.е не желае жената).Или да си го обичаш тайничко,без да му казваш?И така няколко години.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2011, 04:13:35 am »
Какво имаш предвид несподелена?
Такава,че онзи не  споделя чувствата(т.е не желае жената).Или да си го обичаш тайничко,без да му казваш?И така няколко години.....

И вдвата случая ми се струва несподелена... ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Февруари 06, 2011, 04:19:47 am »
Аз мисля,че всеки и преживявал и споделена и несподелена. :rolleyes:
Аз лично съм имала и от двата вида ;D
В 4ти клас ми беше първата любов.Несподелена.2 години го обичах тайно ;D Но това не е ли платонична любов?
И от 2004 год до 2006 г бях влюбена в един колега пак тайно.То нямаше как да узнае,защото не трябваше.
През това време си имах своите реални връзки...все пак ;D
Но никога няма да забравя колко много копнеех за него,все го сънувах...като го видех се разтрепервах ...и така 2 цели години.Тайно.

Понеже спомена за луна/сатурн,знаете,че аз ги имам в съвпад.

« Отговор #11 -: Февруари 06, 2011, 04:21:49 am »
Мисля, че е важно и разположението на планетите по домове.
Аз имам Венера и Луна в 12-ти дом, като Луната ми упр. 5-ти - една добра предпоставка за тайни, а също и за несподелени чувства...

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2011, 04:24:48 am »
Случвало ми се е  :-[ , само веднъж....Повредата не беше нито в моя нито в неговия телевизор.... :-[ , а въпрос на вселенски избор на енергията му....Беше гей... :'( , преди мноого години се случи....

*

Divna

• 2478
« Отговор #13 -: Февруари 06, 2011, 04:30:44 am »
Мисля, че е важно и разположението на планетите по домове.
Аз имам Венера и Луна в 12-ти дом, като Луната ми упр. 5-ти - една добра предпоставка за тайни, а също и за несподелени чувства...

Wenera w 12 e edna ot predpostawkite za nespodelena lubov. I az taka mislq, Romantika.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #14 -: Февруари 06, 2011, 04:34:40 am »
В ученическите години ми се е случвало да имам връзка с момче, в което бях много влюбена.После се оказа, че той обича друга и един вид е бил с мен, за да запълни празнината от нейното отсъствие, защото тогава бяха скарани. Стана ми много обидно, ревах 1 седмица, но после се съвзех.
Струва ми се, че всеки човек е имал такива случки в живота си.

« Отговор #15 -: Февруари 06, 2011, 05:11:49 am »
А защо все повече си мисля , че не ВЕНЕРА ,  а Луната....,луната е по-сериозна причина за несподелена любов...Луна в аспект със Сатурн , с Плутон... :rolleyes:

Аз също мисля,че Луната може да бъде свързана с несподелената любов.Човек обича друг,но този другия на споделя неговите чувства първия е емоционално объркан и съкрушен преживява трудно факта,че е отхвърлен.2-ри, 5-ти дом и не на последно място 12-ти-аспекти на управителите им и планетите в тези домове.По транзити Сатурн и Плутон в мажорен аспект с Луна,Венера и управителя на 5-ти дом,както и преминаването на въпросните планети през 5-ти дом.
Докато дишаш...надявай се!

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Февруари 06, 2011, 05:18:16 am »
Венера в аспект със Сатурн дава брак/връзки по интереси, заради високо социално полжение или поради дълг, но това е личен избор и не съм видяла някоя такава Венера да страда поради избора си. По-често партньорите страдат, заради нейната пресметливост, студенина или жестокост. Тук говоря за чистите негативни аспекти без възможност за сублимация в наталната карта.

Венера в 12-ти дом е "брак пред небето", което не значи непременно несподелени чувства, просто връзките не се афишират по една или друга причина и често имат нелегитимен характер...но може да даде и любов към отритнат, онеправдан или маргинален тип и/или от състрадание (типично по Нептун).

Когато намесвам Нептун в аспект с Венера в контекста на несподелената любов, имам предвид, че много често се влюбват във филмови звезди и герои, и копнежите им са обречени от самото начало (това е само 1 пример). Най-драматичната любов е по Плутон. Плутон обича да върти на шиш, никога не избира лесното и натяга взаимоотношенията до ексалиране на напрежението, а връзката може никога да не бъде изконсумирана. Така изпитва волята на партньора си и своята собствена.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Февруари 06, 2011, 05:24:56 am »
Луната ръководи емоциите и промените в настроенията, несъзнателната воля. Венера отговаря за чувствата и ценностите и се свързва с любовта като чувство.

*

Divna

• 2478
« Отговор #18 -: Февруари 06, 2011, 05:29:48 am »
Мога да кажа как е Венера в тригон със Сатурн в радикса.  :blink:
Тук на първо място стои сериозното отношение към любовта. Ако се създават любовни връзки, то те трябва да са с някакво бъдеще. Мимолетните истории нямат място тук. Партньорът трябва да е изключително отговорен, за да се чувства Венера добре, и за да желае да се инвестира във връзката. За нея любовта е отговорност към самата нея и към човека, когото е избрала да обича. 

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #19 -: Февруари 06, 2011, 05:57:55 am »
Дивна, такова е положението и когато Венера е в квадрат със Сатурн.
При мен всички любови са трудни, но не и несподелени. Трудни са и за мен и за партньорите ми.